NF ELITE TRAINING CAMP FALL

Viikko korkeatasoista harjoitusta yhteistyössä, yhden maailman parhaista jalkapalloakatemioista, Sporting akatemian kanssa.

NF ELITE TRAINING CAMP PORTUGAL

Matkusta Lissaboniin syksyllä ja koe huippuvalmennusta NF Academy ja Sporting CP:n valmentajien ohjauksessa! NF Academy valmentajien henkilökohtaisen ja intensiivisen harjoitusohjelman lisäksi pääset koko päiväksi harjoittelemaan samaan akatemiaan josta on tullut huippupelaajia kuten Ronaldo, Nani ja Figo.

Viikon aikana saat myös mahdollisuuden pelata ystävyyspelin Sporting CP akatemian joukkuetta vastaan. Päävalmentaja pitää arviointikeskustelun kaikkien pelaajien kanssa ja antaa yksityiskohtaisen arviointiraportin ohjaamaan heidän tulevaa kehitystään.

KENELLE SE ON?

NF Elite Training Camp on tapahtuma, joka on suunniteltu pelaajille, jotka haluavat parantaa suoritustaan seuraavalle tasolle ja saada kansainvälistä tuntumaa. Osallistuvilta pelaajilta odotamme alueellista keski- tai korkeampaa tasoa ja vahvaa motivaatiota kehittyä jalkapalloilijana.

Harjoitusleiri on 2014 – 2009 syntyneille tytöille ja pojille. Osallistuvat pelaajat jaetaan ryhmiin heidän ikänsä ja tasonsa mukaan.

TAPAHTUMAN TAVOITTEET

NF Elite Training Campillä keskitytään seuraaviin osa-alueisiin tavoitteena parantaa suoritusta ja antaa pelaajille uusia mahdollisuuksia:

  • Valmistaa pelaajia seurojen try-outeihin ja alue- ja maajoukkue valintoihin. Parhaat pelaajat saavat myös mahdollisuuden tulla Sporting CP:n scouttaamaksi, ja mahdollisesti kutsun viikon harjoitusleirille yhteen maailman parhaista akatemioista.
  • Antaa pelaajille yksityiskohtaista palautetta mitä osa-alueita heidän tulisi kehittää ja yksityiskohtaisen arviointiraportin ohjaamaan heidän harjoitteluaan.
  • Kokea Portugalilainen valmennustapa, todistettavasti yksi menestyneimmistä nuorten jalkapallossa viime vuosikymmenen aikana.
  • Antaa pelaajille kansainvälistä ottelu- ja harjoitustuntumaa ja auttaa pelaajia ymmärtämään oman taitotasonsa verrattuna joihinkin Euroopan huippupelaajiin.
  • Nostaa esiin mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin elite selection -joukkueisiin, jotka osallistuvat eliittitason turnauksiin joissa mukana Euroopan parhaita joukkueita.
  • Sosiaalinen kehittyminen olemalla osa useasta maasta, kielestä ja kulttuurista koostuvaa pelaaja joukkoa.

“Harjoittelu NF Academyn kanssa on kunnia. He ovat auttaneet minua kehittymään pelaajana ja ihmisenä. Olen kasvanut heidän tarjoamansa seurannan myötä.”

Alexis Hughes, Chile U15 ja NF Stipendipelaaja

PAKETIT

PELAAJA

• Majoittuminen Estorilissa – kolmen hengen huoneessa toisten pelaajien kanssa
• Aamiainen, lounas ja päivällinen (saapumispäivänä päivällinen, lähtöpäivänä aamiainen)
• Pelaajien valvonta koko leirin ajan
• NF Academyn Portugalilaisten huippuvalmentajien valmennus
• 2 päivää Sporting -akatemiassa heidän omien valmentajien valmennuksessa – Sporting -valmennustapa
• 3 päivää harjoituksia NF Academy valmentajien johdolla
• 1 harjoituspeli jokaiselle ikäryhmälle (mikäli joka ikäryhmässä riittävästi pelaajia)
• Henkilökohtaisia pelaajakeskusteluja päävalmentajan kanssa
• Päävalmentajan tekemä henkilökohtainen arviointiraportti
• Joukkuepalavereja ja teoriaa
• Diplomi
• Pääsymaksu Sportingin Estadio Jose Alvalade -stadionille

Hinta per pelaaja
Alkaen 1395 EUR (7 päivää / 6 yötä)

PERHE

• Majoittuminen Estorilissa
• Sänky ja aamiainen
• Pääsymaksu Sportingin Estadio Jose Alvalade -stadionille

Hinta per henkilö 
Alkaen 599 EUR (7 päivää / 6 yötä)>

Varustepaketti on pelaajille pakollinen lisäosa.
Tietoja laitteiden hankkimisesta toimitetaan ostoprosessin aikana ja sen jälkeen sähköpostitse.

PELAAJAN JA MAALIVAHDIN PAKETTIEN ENNAKKOHINTA 1095 €

VARAA 01.08.2024 MENNESSÄ JA SÄÄSTÄ 300€

ILMAINEN VIIKKO CASCAISSA YHTEISTYÖSERASSAMME

NF TARJOAA KAIKILLE KANSAINVÄLISEN TAPAHTUMAN VARANNEELLE MAHDOLLISUUDEN ARVIOINTIIN CASCAISSA, PORTUGALISSA YHDEN YHTEISTYÖSEURAMME CLUB GDS CASCAIS FUTEBOL SAD. TOIMESTA. TÄMÄN VIIKON AIKANA, PELAAJA TREENAA SEURAN OMAN IKÄISEN JOUKKUEEN MUKANA JA ARVIOIDAAN SEURAN EDUSTAJIEN TOIMESTA.
TARJOUS EI SISÄLLÄ LENTOJA, MAJOITUSTA EIKÄ KULJETUKSIA.
TÄMÄ TARJOUS KOSKEE AINOASTAAN PELAAJIA, JOTKA VARAAVAT JONKIN KANSAINVÄLISEN TAPAHTUMAMME 31.03.2024 MENNESSÄ.

Pelaajatarkkailu

sporting

Pohjoismaissa

TULE SCOUTATUKSI

NF Academy on, NF Elite Training Campin ja muiden tapahtumiemme kautta, antanut jo 16 pelaajalle vuonna 2019 mahdollisuuden harjoitusviikkoon Sporting CP -akatemiajoukkueiden kanssa. Kaikkein kunnianhimoisimmille pelaajille jotka tähtäävät ammattilaisuralle, tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus esitellä taitonsa Sporting CP:lle.

Edellisellä NF Elite Training Campilla 2019, kaksi NF pelaajaa saivat kutsun harjoitella Sporting -akatemian kanssa kokonaisen viikon sen jälkeen kun heidän taitonsa oli huomattu NF Elite Training Campin aikana.

SIJAINTI

NF Elite Training Camp on loistava lomamahdollisuus perheille viettää kevätloma Portugalin rannikolla, jossa kelit ovat jo huhtikuun aikaan mukavan lämpimät. Alueella sijaitsevat Cascaisin ja Estorilin hiekkarannat, ravintolat, kaunis luonto sekä ostosmahdollisuudet. Lissabonin suurkaupunki sijaitsee noin 30 minuutin taksi tai junamatkan päässä.

Lissabon tarjoaa vanhaa kulttuuria, arkkitehtuuria ja museoita. Perheen pienimmille myös eläintarha ja akvaario ovat mukavia päiväretkipaikkoja. Jalkapallofaneille suosittelemme vierailua Benfican tai Sporting paikallisjoukkueiden stadioneilla ja jalkapallomuseossa.

SIJAINTI

NF Elite Training Camp on loistava lomamahdollisuus perheille viettää kevätloma Portugalin rannikolla, jossa kelit ovat jo huhtikuun aikaan mukavan lämpimät. Alueella sijaitsevat Cascaisin ja Estorilin hiekkarannat, ravintolat, kaunis luonto sekä ostosmahdollisuudet. Lissabonin suurkaupunki sijaitsee noin 30 minuutin taksi tai junamatkan päässä.

Lissabon tarjoaa vanhaa kulttuuria, arkkitehtuuria ja museoita. Perheen pienimmille myös eläintarha ja akvaario ovat mukavia päiväretkipaikkoja. Jalkapallofaneille suosittelemme vierailua Benfican tai Sporting paikallisjoukkueiden stadioneilla ja jalkapallomuseossa.

VIDEOT

LISÄTIETOA

Jos olet kiinnostunut pääsemään NF Elite Training Campille, ota yhteyttä ja toimita meille lyhyesti taustatiedot iästä, kokemuksesta ja pelaajan tasosta. Suosittelemme liittämään puhelinnumeron niin voimme ottaa yhteyttä ja keskustella puhelimitse.

Klikkaa alla olevaa painiketta, lähetä yhteydenottopyyntö ja otamme yhteyttä!

Program 2024

* Tämä on alustava ohjelma ja esityslistan järjestys voi muuttua.

Päivä 1
Saapuminen, sisäänkirjautuminen ja NF henkilökunnan tervetulotoivotus hotelliin.

Päivä 2
Avauspalaveri ja kaksi harjoitusta NF Academy valmentajien johdolla.

Päivä 3
Kaksi harjoitusta Sporting -akatemiassa.

Päivä 4
Kaksi harjoitusta NF Academy valmentajien johdolla.

Päivä 5
Sporting Stadion- & museovierailut ja harjoituspeli Sporting nuorten joukkuetta vastaan.

Päivä 6
Kaksi harjoitusta ja illalla päätösseremoniat ja palkintojen jako.

Päivä 7
Aamiainen ja uloskirjautuminen hotellista.

Käytämme erilaisia ​​hotelleja Estoril / Cascaisissa riippuen NF Elite Training Camp -viikosta. Ota meihin yhteyttä kartoittaaksesi, mitä hotelleja käytetään varausviikolla. Alla näet kaksi hotellia, joita käytämme tähän tapahtumaan.

hotel-estoril-eden-galleryhotelestorileden-482

Hotel Eden Estoril

Harjoitusleirin ajan yövyt Hotel Eden Estorilissa rannan tuntumassa. Suurimmassa osassa huoneita on merinäköala. Hotelli on lähellä harjoituskenttiä, ravintoloita ja kahviloita ja vain 20 minuutin kävelymatkan päässä Cascaista.

Lue lisäa täältä: www.estorilhoteleden.com

Hotel Londres, Estoril

Hotel Londres Estoril

Leirin ajan yövyt Hotel Londres Estorilissa vain 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Hotelli on lähellä harjoituskenttiä, ravintoloita ja kahviloita ja vain 20 minuutin kävelymatkan päässä Cascaista.

Lue lisäa täältä: www.hotelondres.com 

NF ACADEMY -VALMENTAJAT

NF Academy käyttää osaavia ja kokeneita valmentajia joilla on kokemusta Euroopan suurseuroista. Haluamme kunnianhimoisia valmentajia, jotka tuovat tapahtumiimme akateemista osaamista. Valmentajamme ovat tarkoin valittuja saamiemme hakemusten perusteella, sekä olemassa olevien kontaktiemme kautta.

Voit nähdä kaikki valmentajamme täällä.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
PÄÄVALMENTAJA JA NF ACADEMY JOHTAJA

NF Academy -kansainvälisten toimintojen johtaja Goncalo Nunesilla on vaikuttava 25 vuoden ura jalkapallon parissa. Hän on todellinen lisä, sekä NF Academylle, että akatemian pelaajille yhdessä NF Academy -johtajan Joao Plantierin kanssa.

Concalo on työskennellyt 25 vuoden ajan kansainvälisessä jalkapallossa pääasiassa päävalmentajana, teknisenä koordinaattorina ja teknisenä johtajana. Hänellä on UEFA A -valmentajalisenssi sekä tason 3 IPDJ -nuortenvalmentajatutkinto ja hän odottaa innolla läheistä yhteistyötä NF Academy -pelaajien kanssa.

Kansainvälinen tausta
Hän on työskennellyt Carlo Queirozin alaisuudessa Manchester United -jalkapallokoulu projektissa kuusi vuotta. Goncalo on ollut mukana Sporting CP:ssä kahden vuoden ajan ja viimeiset viisi vuotta hän on vastannut S.L.Benfican juniorijalkapallon kansainvälisestä toiminnasta. Siellä hän on toiminut viimeiset kolme vuotta myös pelajakehityskoordinaattorina.

Viimeisen vuosikymmenen ajan, hän on ollut mukana useissa eri tasoisissa kansainvälisissä projekteissa ja ohjelmissa, joiden vuoksi hän on matkustellut ympäri maailmaa, sekä koordinoinut ja ollut mukana tuomassa tuhansia pelaajia ja valmentajia eri ohjelmiin Portugaliin.Päävalmentajana hän on kokenut koko matkan U12 ikäluokasta aina aikuisiin saakka, tällä hetkellä Goncalo toimii SC Sacavenencen naisten päävalmentajana.

Voit nähdä kaikki valmentajamme täällä.

SUOSITUKSET

«Pelasin NF Academy U13 joukkueessa, ja se oli hienoa! Hävisimme puolivälierissä rankkareilla Sporting CP:lle. Se ei ollut paras mahdollinen tapa tippua turnauksesta, mutta koko tapahtuma oli hieno ja meillä oli todella hyvät valmentajat!”
Niklas Haugland, Leeds U23 ja Norjan U17 maajoukkue

“Sanoisin, että aika NF Academyn kanssa auttoi pääsemään eroon haastavista uusien tilanteiden, kuten maajoukkueen karsinnat, seuran vaihdot tai pelaajana eteneminen, aikaansaamista aspekteista.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg ja Tanskan U17 maajoukkue

«João Plantier on ollut isossa roolissa urallani useasta syystä. Hän antoi minulle vapauden ja uskoi minuun. Olimme läheisiä, ja hän tarkkaili minua kaiken aikaa. Joao antoi minulle palautetta mitä minun tulisi parantaa pelien aikana, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, hän oli erittäin hyvä löytämään minulle uusia haasteita.”
Zeca, FC Kööpenhaminan kapteeni ja Kreikan maajoukkue

“Pelasin yhdessä todella hyvien pelaajien kanssa ja sain valmennusta erittäin päteviltä valmentajilta. Ensinnäkin, se oli hieno kokemus ja sain hyvän tuntuman millä tasolla Euroopan parhaat joukkueet pelaa. Sellaiset tapahtumat, ovat erittäin arvokkaita, koska ne myöhemmin, tekevät siirtymistä uusiin joukkueisiin ja uusille tasoille helpompia.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht ja Norjan U16 maajoukkueen kapteeni

“Harjoitukset ovat erittäin hyvätasoisia ja siellä on harjoitteita jollaisia en ennen ole kokenut. Olen oppinut paljon, ja vien sen takaisin harjoitteluuni kotona Norjassa.”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lilleström ja Norjan U15 maajoukkueen kapteeni

“Poikani (syntyneet 2004 ja 2007) ovat todella innoissaan lähdössä IberCup Cascais turnaukseen. Ei pelkästään, koska saavat pelata huippujoukkueita vastaan, vaan myös nähdäkseen oman nykytasonsa ja tavatakseen hyviä pelaajia muualta Pohjoismaista joiden kanssa saavat harjoitella. NF Academy tapahtumat ovat fantastisia. Kun harjoittelet huippuvalmentajien kanssa toisten samanikäisten taitavien pelaajien mukana näet missä kansainvälisen jalkapallon taso todellisuudessa on.»
Björn Helge Riise, entinen Fulhamin ja Norjan maajoukkueen pelaaja

«Vasta palattuamme kotiin näimme ison parannuksen Kevinissä pelaajana. Hän on nyt varmempi pelaajana ja hänen päätöksentekonsa on parempaa. Syy tähän on hyvä kokemus ja NF Academyn hyvät valmentajat. Emme kadu sekuntiakaan, että valitsimme NF Academyn taitavan joukkueen.”
Thomas Hansvoll, entinen ammattinyrkkeilijä ja Norjan mestari

“Aika NF Academyn kanssa antoi esimakua jokapäiväisestä ammattilaisen elämästä. Todella pätevät valmentajat ja hyvät pelaajat ympärilläni. Päivät oli hyviä ja opin paljon. Tämän leirin jälkeen vasta uskalsin vierailla ulkomaisissa joukkueissa näyttämässä mitä osaan.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg ja Ruotsin U17 maajoukkue

“Olen todella tyytyväinen viime vuoden osallistumiseeni IberCupissa NF Academyn joukkueessa. Se oli todella jännittävää ja inspiroivaa saada pelata joukkueessa niin monen muun hyvän Norjalaisen, Ruotsalaisen ja Tanskalaisen pelaajan kanssa. Sain uutta motivaatiota harjoitteluun pelattuani hyviä vastustajia vastaan Portugalista, Espanjasta ja Meksikosta.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga ja Norjan U17 maajoukkue

«Pääsiäisenä 2018 olin Cascaissa, Portugalissa NF Academyn kanssa pelaamassa IberCup Cascais 2018 turnauksessa. Se oli ensimmäinen kerta NF Academy joukkueessa ja hieno kokemus. Sain matkalta paljon. Harjoitukset, pelit, valmentajat ja pelaajat olivat fantastinen yhdistelmä hauskanpitoa ja jalkapalloa.”
Filip Mellbin, Tankan U16 maajoukkue

MAHDOLLISET PÄIVÄMÄÄRÄT

PVM TAPAHTUMA MAA PAIKKA IKÄRYHMÄ
29 syy - 05 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 lok - 02 mar 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search