NF Academy Goalkeeper coaching
Pohjoimaalaisilla maalivahdeilla on mahdollisuus kokea kokeneiden Portugalilais valmentajien maalivahtivalmennus tekniikat
NF Academy Goalkeeper coaching
Pohjoimaalaisilla maalivahdeilla on mahdollisuus kokea kokeneiden Portugalilais valmentajien maalivahtivalmennus tekniikat

NF ACADEMY TARJOAA KANSAINVÄLISIÄ MAHDOLLISUUKSIA JA TEKEE SINUSTA PAREMMAN MAALIVAHDIN

Tänä kesänä tulemme Suomeen tavoitteena antaa laadukasta valmennusta, auttaa kehittämään paikallisia pelaajia ja löytää lahjakkuuksia, joille pystymme tarjoamaan kansainvälisiä mahdollisuuksia.

NF International -leireillä 4 pelaajaa kustakin ikäryhmästä (2007 – 2004) valitaan NF Qualification -leirille Tanskaan. Tältä leiriltä valitaan 8 pelaajaa, jotka saavat viikon mittaisen, harjoitustäyteisen, try-out leirin  yhteen maailman parhaista akatemioista Sporting CP:hen.

Etsimme 8 – 16 -vuotiaita maalivahteja, jotka haluavat kehittää taitojaan ja oppia ymmärtämään peliä paremmin. Leirin aikana, teemme töitä pelin eri osa-alueiden kanssa, metodologiamme mukaisesti, perustuen tekniikkaan, sijoittumiseen, päätöksen tekoon ja pelikäsitykseen.

HALUAMME AUTTAA SINUA TULEMAAN PAREMMAKSI MAALIVAHDIKSI

NF Academy Player Morten Haug
Morten Haugin (2006) matka Sporting CP:hen alkoi NF International -leiriltä

Morten Haug, menestystarina

Morten on viimeisin Sporting CP:n skauttaama NF Academy maalivahti. Hänen matkansa alkoi NF International -leiriltä.

Hänen esiintymisensä leirillä oli todella vaikuttavaa ja ansaitsi hänelle paikan NF Qualification 2019 leirille Tanskaan, jossa oli paikalla Sporting CP:n kykyjenetsijöitä. Hänet valittiin viikon mittaiselle try-out leirille Sporting akatemiaan. Ainutlaatuinen mahdollisuus hänelle esitellä taitojaan tälle maailmankuululle seuralle.

Katso alempaa tulevat NF International tapahtumat Suomessa.

Filip Melbin, 2003 (Denmark U16 ja AB)
Filip Melbin, 2003 (Denmark U16 ja AB)

Filip Melbin, Pelaa Tanskan maajoukkueessa

– Pääsiäisenä 2018, pelasin NF Academyn joukkueessa Ibercupissa Cascaissa, Portugalissa. Se oli ensimmäinen tapahtumani NF Academyn kanssa ja hieno kokemus. Sain matkalta paljon. Valmennus, pelit, valmentajat ja muut pelaajat olivat loistava sekoitus hauskanpitoa ja jalkapallon pelaamista tosissaan.

Filip pelaa Akademisk Bolklubin (AB) U19 joukkueessa. Hän uskoo, että on tärkeää kokeilla ja oppia erilaisista haasteista tullakseen paremmaksi pelaajaksi.

LEIRIN TAVOITTEET

NF Academyllä on selkeä tavoite auttaa kansainväliselle huipulle haluavien maalivahtien kehityksessä tarjoamalla laadukasta maalivahtivalmennusta jo nuorille pelaajille ja seuraamalla heidän kehitystään vuosien pitkällä aikavälillä.

Leirien aikana, työskentelemme pelin eri osa-alueiden, kuten tekniikka, sijoittuminen, päätöksenteko ja pelikäsitys, kanssa metodologiamme mukaisesti. Maalivahdit jaetaan eri ikäluokkiin ikänsä mukaisesti.

Maalivahtileiriemme aikana kehitämme taitoja seuraavilla alueilla:

 • Potkut
 • 1 v 1 tilanteet
 • Syötöt takaisin maalivahdille
 • Pelin avaaminen
 • Torjunta-asennot

TIETOJA LEIRISTÄ

 • 1 kokenut Portugalilainen maalivahtivalmentaja
 • 2 päivittäistä harjoitusta
 • Yhdistelmä maalivahtivalmennusta ja harjoitteita muiden pelaajien kanssa
 • 1 teorialuento molempina päivinä
 • 4 pelaajaa (2007 – 2004) pääsee NF Qualification Camp kaikki paikalliset kulut maksettuina
 • Mahdollisuus voittaa viikon mittainen try-out -leiri Sporting CP:ssä
 • Diplomi kaikille osallistujille

OPI PORTUGALILAISILTA HUIPPUVALMENTAJILTA

NF Academy päämaalivahtikoordinaattori João Santos
NF Academy päämaalivahtikoordinaattori João Santos

João Santos, NF Academy Maalivahtivalmentaja

João Santos on NF Academyn pää maalivahtikoordinaattori ja hänellä on vaikuttava maalivahtivalmennustausta Portugalilaisista huippuseuroissa kuten Sporting CP. Viimeisen 10 vuoden aikana hän on kehittänyt lukuisia kansainvälisiä ja kansallisia maalivahteja.

Hän on erittäin vaativa harjoitusten aikana, sillä hän uskoo että se on ainoa keino kehittyä, mutta kuitenkin aina hyvällä tuulella ja motivoitunut työssään.

– Minulle on täysin selvää, että kaikkein sitoutuneimmille Pohjoismaalaisille maalivahtilahjakkuuksille ei ole olemassa parempaa paikkaa harjoitella kuin Portugali, jossa tieto-taito modernista maalivahtivalmennuksesta on maailman huippua, sanoo João Santos.

Tulevat NF International Tapahtumat

No Events

Have a look at the overview of all of our events here

FIND YOUR EVENT

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search