NF International – ohjelmat ulkomailla

NF International -ohjelmissa harjoittelet ja kehityt lisää pelaajana yhdessä muiden nuorten, lahjakkaiden ja motivoituneiden jalkapallopelaajien kanssa.  Harjoittelet kansainvälisessä ympäristössä portugalilaisten jalkapalloakatemia valmentajien johdolla.

Kesällä 2020 NF vierailee ja järjestää alueleireijä yli 25:lla paikkakunnalla ympäri Pohjoismaita ja näiltä leireiltä kutsumme parhaat ja motivoituneimmat pelaajat näihin kansainvälisiin jalkapalloleirityksiimme. Leirit ovat avoimia myös kaikille motivoituneille pelaajille.

NF International Training -leirin tavoitteet

  • Korkeatasoinen harjoittelukokemus motivoituneille jalkapallopelaajille
  • Harjoittelukokemus yhdessä muiden samanikäisten pohjoismaisten pelaajien kanssa – uusia ystäviä ja leirikokemus ulkomailla
  • Kansainvälinen jalkapalloleirikokemus lahjakkaille pelaajille ja mahdollisuus kehittyä ja osoittaa taidot
  • Mahdollisuus päästä harjoittelemaan portugalilaiseen huippuakatemiaan Sporting CH:n
  • Jakaa portugalilaista jalkapalloakatemiatietotaitoa paikallisille valmentajille, seuroille ja pelaajille

Kuka voi osallistua?

NF International -ohjelma on avoin kaikille motivoituneille tyttö ja poikapelaajille (2011-2004), jotka haluavat kokemusta ja oppia korketasoisesta kansainvälisestä jalkapallovalmennuksesta. Pelaajat jaetaan ryhmiin (max.20 pelaajaa / ryhmä) iän ja taitotason perusteella, jolloin kaikki pelaajat pääsevät omaa taitotasoaan parhaiten vastaavaan ryhmään. 

Katso sivun alalaidasta avoimet leiritykset ja jätä yhteystietosi ja tietosi (englanniksi) niin lähetämme sinulle lisätietoja. Kaikki ilmoittautumislomakkeet alla englanniksi.

Mahdollisuus pelata portugalin ykkösjalkapalloakatemia Sporting CP:ssa

Jokaiselta NF International -leiriltä valitsemme parhaan pelaajan jokaisesta ikäkategoriasta (2007-2004). Nämä pelaajat saavat kutsun ja ilmaisen osallistumisoikeuden NF Elite Qualification -leirille, joka järjestetään kesän lopussa.

NF Elite Qualification -leiri kokoaa NF ohjelmien parhaat pohjoismaiset pelaajat yhteen  harjoittelemaan korkeatasoiselle jalkapalloleirille.  Leirin kaksi parasta pelaajaa saa mahdollisuuden 3-4 päivän harjoitteluun portugalilaiseen Sporting CP -jalkapalloakatemiaan. NF Academy kattaa kaikki kulut Portugalissa Sporting CP-leireillä.

>> Lue lisää NF Academy -pelaajien kokemuksesta Sporting CP:n kanssa

Events

No Events

CONTACT FORM


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

Start typing and press Enter to search