NF GIRL CAMP

Tule paremmaksi jalkapalloilijaksi ja saa kansainvälisiä mahdollisuuksia

NF GIRL CAMP

Tyttöleireillämme haluamme antaa motivoituneille tyttöpelaajille kehitystapahtuman, jossa he tapaavat muita motivoituneita ja taitavia pelaajia. Näillä leireillä heitä tarkkailee kokeneet valmentajat ja he saavat mahdollisuuden tulla kutsutuiksi tytöille suunnattuihin tapahtumiin ulkomailla ja testileireille huippuakatemioihin.

Saa valmennusta kokeneilta valmentajilta jotka ovat valmentaneet maailmankuuluissa akatemioissa, kuten SL Benfica, Sporting CP ja muut huipputason seurat Portugalissa. Harjoitukset ovat kovatempoisia ja haluamme mukaan leireille motivoituneita tyttöjä, jotka haluavat harjoitella ja oppia uutta. Kehittyminen ja oppiminen ovat keskiössä näillä pelkästään tytöille tarkoitetuilla leireillä.

KENELLE LEIRI ON TARKOITETTU?

NF Girl Camp on tarkoitettu pelkästään 9-16 -vuotiaille tytöille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja ymmärtää peliä paremmin. Suosittelemme, että kaikilla leirille osallistuvilla pelaajilla on hyvät ikätasonsa mukaiset perustaidot ja he ovat motivoituneita ja valmiita oppimaan.

LEIRIN TAVOITTEET

Leirillämme annamme pelaajille arvokasta oppia, jonka he voivat viedä mukanaan päivittäisiin treeneihinsä. NF Girl Camp -leirillä tavoitteemme on:

 • Kehittää pelaajien pelikäsitystä
 • Sosiaaliset taidot ja pitää hauskaa yhdessä
 • Valmistaa pelaajia tuleviin paikallisiin valintoihin (esim. aluejoukkueet)
 • Antaa pelaajille kansainvälisiä haasteita kutsumalla heidät ulkomaisiin tapahtumiin

Pelaajatarkkailu

sporting

Pohjoismaissa

KANSAINVÄLISET MAHDOLLISUUDET

Haluamme varmistaa, että pojilla ja tytöillä, jotka haluavat ammattilaisuralle ulkomaille, on kaikilla samat mahdollisuudet. Arvioinnin ja pelaajien tason perusteella, kutsumme pelaajia harjoittelemaan Eurooppalaisiin huippuakatemioihin, stipendiohjelmiin, pelaamaan pelkästään tytöille tarkoitettuihin kansainvälisiin eliittitason turnauksiin ja osallistumaan kansainvälisille harjoitusleireille.

Viime vuoden aikana kaksi tyttöpelaajaa pääsi harjoittelemaan sekä Sporting CP:n, että Atletico Madridin -akatemiaan.

PAKETIT

KENTTÄPELAAJA

Kaksi päivittäistä harjoitusta
Yksi teorialuento per päivä
Kokenut Portugalilainen päävalmentaja jokaisessa harjoitusryhmässä
Yksi “Player of the camp”
Mahdollisuus tulla valituksi kansainvälisiin tapahtumiin
Diplomi kaikille osallistujille

 

Hinta per pelaaja
3 päivää 199 EUR

MAALIVAHTI

Kokenut Portugalilainen maalivahtivalmentaja
Kaksi päivittäistä harjoitusta
Maalivahtivalmennus ja harjoittelu pelaajien kanssa yhdistetty
Yksi teorialuento per päivä
Yksi “Player of the camp”
Mahdollisuus tulla valituksi kansainvälisiin tapahtumiin
Diplomi kaikille osallistujille

 

Hinta per maalivahti
3 päivää 199 EUR

VARUSTEET

• Varustepaketti Light – 39,90 EUR
Sisältää: 1 jalkapallosukat, 1 shortsit ja 2 treenipaitaa

 

• Varustepaketti Basic – 87,5 EUR
Sisältää: 1 takki, 1 jalkapallosukat, 1 shortsit ja 2 treenipaitaa

 

• Harjoittelu hallissa + 12,5 EUR per päivä

Tulevat NF Girl Camp -leirit

No Events

Katso kaikki tapahtumamme täältä

PLAYER OF THE CAMP

Haluamme motivoida pelaajia antamaan kaikkensa harjoitusleireillämme, ja siksi valitsemme ja palkitsemme “player of the camp”, 13 – 16 vuotiaiden osallistujien joukosta. Palkinnon voittaneet saavat osallistua maksutta jollekin toiselle paikalliselle leirille ja kuvansa “wall of fame” -sivullemme.

PLAYER OF THE CAMP

Haluamme motivoida pelaajia antamaan kaikkensa harjoitusleireillämme, ja siksi valitsemme ja palkitsemme “player of the camp”, 13 – 16 vuotiaiden osallistujien joukosta. Palkinnon voittaneet saavat osallistua maksutta jollekin toiselle paikalliselle leirille ja kuvansa “wall of fame” -sivullemme.

VIDEO

Annen Informasjon

MENETELMÄT

Noudatamme periaatetta “to teach the game by playing it”. Harjoitteemme on siksi kehitetty noudattamaan pelin intensiteettiä ja moninaisia haasteita joita pelaaja kokee pelin eri tilanteissa. Harjoitukset ovat intensiteetiltään kovia, pallo kosketuksia tulee paljon, tavoitteena tehdä oikeita päätöksiä ja auttaa pelaajia ymmärtämään peliä paremmin.

Kaikessa mitä teemme, päätavoite on kehittää pelaajia. Pelaajien kanssa jotka harjoittelevat säännöllisesti NF Academy mukana keskitymme seuraaviin:

 • Tehokas pelaajakehitykseen suunniteltu harjoittelu
 • Henkilökohtainen jatkuva palaute
 • Pelaajan tasoon ja oppimistavoitteisiin mukautettu harjoittelu
 • Peleihin, jotka tarjoavat sopivan tasoista haastetta kehittääkseen heitä pelaajina

HARJOITUSRYHMÄT

Paikallisilla leireillämme muodostamme tasataitoisia harjoitusryhmiä ottamalla huomioon sekä pelaajan taidot, että iän. Jokainen harjoitusryhmä koostuu normaalisti 12 – 20 pelaajasta + maalivahdeista. Jokaista harjoitusryhmää valmentaa kokenut Portugalilainen päävalmentaja ja häntä yleensä avustaa paikallista kieltä puhuva apuvalmentaja.

NF ACADEMY -VALMENTAJAT

NF Academy käyttää osaavia ja kokeneita valmentajia joilla on kokemusta Euroopan suurseuroista. Haluamme kunnianhimoisia valmentajia, jotka tuovat tapahtumiimme akateemista osaamista. Valmentajamme ovat tarkoin valittuja saamiemme hakemusten perusteella, sekä olemassa olevien kontaktiemme kautta.

Katso NF Academy valmentajat

VALMENTAJAT

João Plantier on NF Academy -johtaja vastuullaan paikalliset tapahtumat, hän on UEFA PRO koulutettu valmentaja. Hänen vastuullaan on pätevien valmentajien valitseminen edustamaan NF Academyä leireillämme.Yli 20 vuoden pelaajakehitys -kokemuksella, ja 7 vuoden kokemuksella akatemiavalmentajana Sporting CP:ssä Plantierilla on täydellinen osaaminen ja kontaktiverkosto kokoamaan valmentajatiimin joka kehittää pelaajiemme taidot seuraavalle tasolle.

Katso NF Academy valmentajat

Nf Academy Coach João Plantier

JOÃO PLANTIER

 • Liikuntatieteiden maisteri
 • 7 vuoden kokemus päävalmentajana Sporting CP akatemiajoukkueissa
 • 10 vuotta kykyjenetsijänä Sporting CP:ssä
 • 1 vuosi Manchester United .jalkapallokouluissa
 • 4 vuotta päävalmentajana Associacao Desportiva de Oeiras -juniorijoukkueissa
 • 4 vuotta päävalmentajana Casa Pia Atletico Clube -juniorijoukkueissa

Mikä on parasta valmentamisessa?

“Pelaajien saaminen omalle maksimitasolleen saa minut tyytyväiseksi.”

Miksi pelaajien tulisi osallistua NF Academyn tapahtumiin?

“Näen paljon potentiaalia NF Academy pelaajissa. Pelaajat jotka osallistuvat tapahtumiimme on kova tahto oppia. Teknisesti he ovat hyviä pallon kanssa ja omat samaa tasoa samanikäisten Portugalilaisten pelaajien kanssa. Mm. Norjassa, pelaajilla on liian vähän pelejä joissa vastustajat ja joukkuetoverit haastaisivat heidät heidän omalla tasollaan. Tämän pystymme heille antamaan yhdessä paremman pelikäsityksen kanssa.”

JÄRJESTÄJÄ JA YHTEISTYÖ

NF Academy tekee yhteistyötä paikallisten seurojen ja partnereiden kanssa paikallisten leirien järjestämisessä. Klikkaamalla painiketta “Lue lisää” tapahtuman kohdalla, johon haluat osallistua, löydät kuka on vastuussa leirin järjestämisestä ja hänen yhteystietonsa. Haluatko, että järjestämme leirin kaupungissasi? Portugalilaiset valmentajamme ovat käytettävissä läpi vuoden kaikkina vuoden aikoina. Sinusta voi tulla paikallinen partnerimme tai voit yhdistää meidät paikalliseen seuraan, joka haluaa järjestää leirin yhteistyössä kanssamme.

SUOSITUKSET

«Pelasin NF Academy U13 joukkueessa, ja se oli hienoa! Hävisimme puolivälierissä rankkareilla Sporting CP:lle. Se ei ollut paras mahdollinen tapa tippua turnauksesta, mutta koko tapahtuma oli hieno ja meillä oli todella hyvät valmentajat!”
Niklas Haugland, Leeds U23 ja Norjan U17 maajoukkue

“Sanoisin, että aika NF Academyn kanssa auttoi pääsemään eroon haastavista uusien tilanteiden, kuten maajoukkueen karsinnat, seuran vaihdot tai pelaajana eteneminen, aikaansaamista aspekteista.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg ja Tanskan U17 maajoukkue

«João Plantier on ollut isossa roolissa urallani useasta syystä. Hän antoi minulle vapauden ja uskoi minuun. Olimme läheisiä, ja hän tarkkaili minua kaiken aikaa. Joao antoi minulle palautetta mitä minun tulisi parantaa pelien aikana, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, hän oli erittäin hyvä löytämään minulle uusia haasteita.”
Zeca, FC Kööpenhaminan kapteeni ja Kreikan maajoukkue

“Pelasin yhdessä todella hyvien pelaajien kanssa ja sain valmennusta erittäin päteviltä valmentajilta. Ensinnäkin, se oli hieno kokemus ja sain hyvän tuntuman millä tasolla Euroopan parhaat joukkueet pelaa. Sellaiset tapahtumat, ovat erittäin arvokkaita, koska ne myöhemmin, tekevät siirtymistä uusiin joukkueisiin ja uusille tasoille helpompia.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht ja Norjan U16 maajoukkueen kapteeni

“Harjoitukset ovat erittäin hyvätasoisia ja siellä on harjoitteita jollaisia en ennen ole kokenut. Olen oppinut paljon, ja vien sen takaisin harjoitteluuni kotona Norjassa.”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lilleström ja Norjan U15 maajoukkueen kapteeni

“Poikani (syntyneet 2004 ja 2007) ovat todella innoissaan lähdössä IberCup Cascais turnaukseen. Ei pelkästään, koska saavat pelata huippujoukkueita vastaan, vaan myös nähdäkseen oman nykytasonsa ja tavatakseen hyviä pelaajia muualta Pohjoismaista joiden kanssa saavat harjoitella. NF Academy tapahtumat ovat fantastisia. Kun harjoittelet huippuvalmentajien kanssa toisten samanikäisten taitavien pelaajien mukana näet missä kansainvälisen jalkapallon taso todellisuudessa on.»
Björn Helge Riise, entinen Fulhamin ja Norjan maajoukkueen pelaaja

«Vasta palattuamme kotiin näimme ison parannuksen Kevinissä pelaajana. Hän on nyt varmempi pelaajana ja hänen päätöksentekonsa on parempaa. Syy tähän on hyvä kokemus ja NF Academyn hyvät valmentajat. Emme kadu sekuntiakaan, että valitsimme NF Academyn taitavan joukkueen.”
Thomas Hansvoll, entinen ammattinyrkkeilijä ja Norjan mestari

“Aika NF Academyn kanssa antoi esimakua jokapäiväisestä ammattilaisen elämästä. Todella pätevät valmentajat ja hyvät pelaajat ympärilläni. Päivät oli hyviä ja opin paljon. Tämän leirin jälkeen vasta uskalsin vierailla ulkomaisissa joukkueissa näyttämässä mitä osaan.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg ja Ruotsin U17 maajoukkue

“Olen todella tyytyväinen viime vuoden osallistumiseeni IberCupissa NF Academyn joukkueessa. Se oli todella jännittävää ja inspiroivaa saada pelata joukkueessa niin monen muun hyvän Norjalaisen, Ruotsalaisen ja Tanskalaisen pelaajan kanssa. Sain uutta motivaatiota harjoitteluun pelattuani hyviä vastustajia vastaan Portugalista, Espanjasta ja Meksikosta.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga ja Norjan U17 maajoukkue

«Pääsiäisenä 2018 olin Cascaissa, Portugalissa NF Academyn kanssa pelaamassa IberCup Cascais 2018 turnauksessa. Se oli ensimmäinen kerta NF Academy joukkueessa ja hieno kokemus. Sain matkalta paljon. Harjoitukset, pelit, valmentajat ja pelaajat olivat fantastinen yhdistelmä hauskanpitoa ja jalkapalloa.”
Filip Mellbin, Tankan U16 maajoukkue

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search