NF GOALKEEPER CAMP

Get better skills as a goalkeeper

NF GOALKEEPER CAMP

Kutsumme motivoituneita maalivahteja maalivahtileirillemme tutustumaan nykyaikaisiin maalivahtiharjoittelu metodeihin. Tule saamaan valmennusta kokeneilta Portugalilaisilta maalivahtivalmentajilta joilla on kokemusta maailmankuuluista akatemioista, kuten SL Benfica, Sporting CP ja muut Portugalilaiset huippuseurat.

KENELLE LEIRI ON TARKOITETTU?

NF Goalkeeper Camp -leiri on kaikille 9 – 16 vuotiaille maalivahdeille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja ymmärtää peliä paremmin. Suosittelemme, että kaikilla osallistujilla on hyvät ikätasonsa mukaiset perustaidot ja heillä on halu ja kyky oppia uutta.

Leirin aikana harjoittelemme pelin eri osa-alueita, tekniikkaa, sijoittumista, päätöksentekoa ja pelin ymmärtämistä valmennusfilosofiamme mukaisesti. Maalivahdit jaetaan ikänsä mukaisiin ryhmiin.

TAPAHTUMAN TAVOITEET

NF Academylla on selkeä tavoite auttaa kehittämään maalivahteja, jotka saavuttavat korkean kansainvälisen tason tarjoamalla laadukasta maalivahtivalmennusta nuoresta iästä lähtien sekä henkilökohtaista pitkäkestoista seurantaa. Maalivahtileireillämme teemme töitä kehittääksemme seuraavia osa-alueita:

  • Laukaukset
  • 1 v 1 -tilanteet
  • Syötöt takaisin maalivahdille
  • Maalipotkut
  • Torjunta-asennot

Pelaajatarkkailu

sporting

Pohjoismaissa

KANSAINVÄLISIÄ MAHDOLLISUUKSIA

Maalivahtivalmentajamme tekevät arvioinnin kaikista leirille osallistuvista pelaajista. Arvioinnin ja maalivahdin tason huomioiden, kutsumme pelaajia harjoittelemaan Euroopan huippuakatemioihin, stipendiohjelmaamme, osallistumaan kansainvälisiin eliittiturnauksiin NF Academy joukkueissa tai osallistumaan kansainvälisille harjoitusleireillemme.

Maalivahtipaketti

SISÄLTÄÄ

Kaksi päivittäistä harjoitusta
Yksi teorialuento per päivä
Kokeneen Portugalilaisen maalivahtivalmentajan valmennuksen
Suomalaisen apumaalivahtivalmentajan
Korkeintaan 12 maalivahtia per valmentaja
Yksi “Goalkeeper of the Camp” -voittaja
Mahdollisuus tulla valituksi kansainvälisiin tapahtumiin
Diplomi kaikille osallistujille

 

Hinta per maalivahti
2 päivää 159 EUR

VARUSTEET

• Light -varustepaketti – 39 EUR
Sisältää: 1 jalkapallosukat, 1 shortsit ja 2 treenipaitaa

 

• Basic -varustepaketti – 87,50 EUR
Sisältää: 1 takki , 1 jalkapallosukat, 1 shortsit ja 2 treenipaitaa

Tulevat NF Goalkeeper Camp -leirit

No Events

Katso kaikki tapahtumamme täältä

GOALKEEPER OF THE CAMP

Haluamme innostaa maalivahtejamme työskentelemään kovaa leireillämme ja siksi valitsemme yhden 13 – 16 vuotiaan maalivahdin voittamaan “Goalkeeper of the Camp” -palkinnon. Voittaja saa osallistua maksutta yhdelle paikalliselle leirillemme, ja hän saa kuvansa “Wall of Fame” -sivullemme.

PLAYER OF THE CAMP

Haluamme innostaa maalivahtejamme työskentelemään kovaa leireillämme ja siksi valitsemme yhden 13 – 16 vuotiaan maalivahdin voittamaan “Goalkeeper of the Camp” -palkinnon. Voittaja saa osallistua maksutta yhdelle paikalliselle leirillemme, ja hän saa kuvansa “Wall of Fame” -sivullemme.

Lisätietoja

Harjoitusryhmät

Jaamme osallistujat korkeintaan 12 maalivahdin ryhmiin, joka ryhmää valmentaa Portugalilainen maalivahtivalmentaja ja avustaa Suomalainen maalivahtivalmentaja. 12 maalivahdin harjoitellessa samaan aikaan, heidät jaetaan kahteen ryhmään. Toista valmentaa Portugalilainen ja toista Suomalainen valmentaja. Puolessa välissä ryhmiä vaihdetaan.

NF ACADEMY -VALMENTAJAT

NF Academy käyttää osaavia ja kokeneita valmentajia joilla on kokemusta Euroopan suurseuroista. Haluamme kunnianhimoisia valmentajia, jotka tuovat tapahtumiimme akateemista osaamista. Valmentajamme ovat tarkoin valittuja saamiemme hakemusten perusteella, sekä olemassa olevien kontaktiemme kautta.

Katso NF Academyn valmentajat

Valmentajat

João Plantier on NF Academyn paikallisten tapahtumien johtaja ja UEFA PRO certioitu valmentaja. Hän vastaa osaavien valmentajien palkkaamisesta NF Academy leireille. Yli 20 vuoden kokemuksella pelaajakehitystyöstä, ja 7 vuoden kokemuksella Sporting CP:n akatemiavalmentajana, Plantierilla on täydellinen osaaminen ja verkosto kootakseen valmentajatiimiin joka vie pelaajat kohti heidän omaa huippuaan.

Katso NF Academyn valmentajat

João Santos NF Academy Goalkeeper Coach

JOÃO SANTOS

João Santos is the NF Academy`s goalkeeping head coordinator and he has a very interesting CV regarding the goalkeeping training.
He is the technical director of João Santos Goalkeeping academy, the biggest GK academy and Portugal and he has developed a lot of international and national goalkeepers.

LEIRIEN JÄRJESTÄJÄ JA YHTEISTYÖKUMPPANI

NF Academy tekee yhteistyötä paikallisten seurojen ja kumppanien kanssa paikallisten leirien järjestämisessä. Klikkaamalla “Lue lisää” -painiketta haluamasi leirin kohdalla, näet kuka tai mikä seura on vastuussa kyseisen leirin järjestämisestä ja näet heidän yhteystietonsa. Haluatko NF Academyn tulevan paikkakunnallesi? Meillä on kokeneita Portugalilaisia valmentajia, jotka pystyvät järjestämään paikallisia harjoitusleirejä eri kaupungeissa ympäri maailmaa. Jos haluat meidät kaupunkiisi voit ryhtyä paikalliseksi kumppaniksi tai yhdistää meidät paikalliseen seuraan joka haluaa tehdä yhteistyötä kanssamme.

Haluatko kumppaniksemme
Jokaisessa maassa meillä on paikallisia kumppaneita, jotka järjestävät paikallisia leirejä käyttäen avuksi kokemustamme ja kokeneita Portugalilaisia valmentajiamme. Mikäli haluat alueellesi enemmän harjoitusleiriä voit hakea paikalliskumppaniksemme.

LÖYDä TAPAHTUMASI

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search