Harjoittele pelaajakehitysasiantuntijoiden kanssa Mynämäki

Harjoittele pelaajakehitysasiantuntijoiden kanssa Suomi

Harjoittele pelaajakehitysasiantuntijoiden kanssa Mynämäki

Portugalilaiset ammattivalmentajat, joilla on vuosien kokemus nuorten jalkapallosta tulevat Mynämäki johtamaan harjoituksia ja tukemaan paikallisten pelaajien kehitystä.

Harjoittele pelaajakehitysasiantuntijoiden kanssa Suomi

Harjoittele pelaajakehitysasiantuntijoiden kanssa Mynämäki

Portugalilaiset ammattivalmentajat, joilla on vuosien kokemus nuorten jalkapallosta tulevat Mynämäki johtamaan harjoituksia ja tukemaan paikallisten pelaajien kehitystä.

NF Academyn tekninen tiimi järjestää harjoituksia Mynämäki 30. heinäkuuta – 01. elokuuta tavoitteena opettaa ja arvioida paikallisia pelaajia.

Positiivinen palaute Suomalaisilta osallistujilta viime kesän NF leireiltä, vaati meitä palaamaan kesällä 2021. NF Academyn palaute Suomalaisten pelaajien taidoista ja potentiaalista oli loistavaa, todisteena yli 20 pelaajaa jotka valittiin NF Qualification Camp -leirille.

Tiukan ja tehokkaan NF harjoitusmetodologian ansiosta pelaajat oppivat pelin tärkeitä prinsiippejä, jotka ovat välttämättömiä, jotta pelaajat pystyvät parantamaan suoritustaan kentällä.

Klikkaa alla olevaa painiketta niin pääset lukemaan lisää tulevista NF International Mynämäki -leireistä.

MISSIOMME: PELAAJAKEHITYS

Osa-alueita joita jokaisen pelaajan tulee kehittää on useita. Silti NF Academy paikallisti yhden kaikkein tärkeimmän osa-alueen: kyvyn lukea peliä ja tehdä parhaita päätöksiä pelin eri tilanteissa. Riippumatta pelaajan teknisestä tasosta, jos hän toistuvasti tekee vääriä valintoja, hän ei koskaan pääse omalle parhaalle tasolleen.

Tämä ominaisuus on myös suurin puute, minkä valmentajamme havaitsivat useimmissa leiriläisissämme. Kun pelaajat parantavat päätöksenteko taitojaan, heidän vanhempansa ja valmentajansa huomaavat nopean ja merkittävän kehityksen heidän suoritustasossaan peleissä, etenkin nuorissa ikäluokissa.

NF Academy Director João Plantier
Entinen Sporting CP -akatemiavalmentaja ja UEFA PRO koulutettu, João Plantier, on rakentanut kehitysmallin joka antaa pelaajille mahdollisuuden säännölliseen seurantaan paikallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa.

– Jos meidän pitää valita toiseksi tärkein kehittämiskohde, se on henkilökohtainen tekniikka. On elintärkeää tietää milloin syöttää tai laukaista, mutta pelaajalla tulee olla myös tekniset valmiudet toteuttaa se syöttö tai laukaus laadukkaasti, sanoo NF Urheilutoimenjohtaja João Plantier.

Viimeisten kolmen vuoden aikana, NF Academy on rakentanut useita eri ohjelmia jotka tarjoavat pelaajille mitä he tarvitsevat eri ikävaiheissa, pelipaikoilla ja saavuttaakseen omat henkilökohtaiset tavoitteensa. Valmentajamme ovat erittäin kokeneita nuorten pelaajien kehittämisessä, he huomaavat nopeasti eri pelaajien kehittämistarpeet ja keskittyvät parantamaan juuri niitä osa-alueita.

LUE MYÖS: NF Academy Harjoitusmetogologia

KOKENEEN AMMATTIVALMENNUS TIIMIN VOIMA

Kun sanomme, että valmentajamme ovat huippuosaajia, emme sano sitä koska he ovat hyviä, sanomme niin koska tutkimme heidän taustansa tarkkaan.

Kaikilla NF valmentajilla on viisi ominaisuutta, jotka meidän mielestämme ovat tärkeitä leiriemme korkean tason ja tehokkuuden ylläpitämiseksi:
– UEFA -tason valmentajakoulutus
– Vähintään 10 vuoden kokemus
– Taustaa keski- / korkeatasoisesta ympäristöstä
– Intohimoa ja kokemusta nuorista pelaajista
– Erinomaisia ihmisinä

Tapaa valmentajamme Mynämäki 30. heinäkuuta – 01. elokuuta.

Korona -tilanteen aiheuttamat toimenpiteet

Vaihtoehtona heti varaamiselle, tarjoamme tänä vuonna epävarman korona -tilanteen vuoksi, vaihtoehtoisesti mahdollisuuden varata paikan leirillä täysin maksutta.

Toiminta leireillä on päivitetty tähän uuteen tilanteeseen. NF tiimi seuraa jatkuvasti paikallisia sääntöjä ja rajoituksia jokaisen leirin kohdalla tehdäkseen tapahtumista leiriläisille turvallisia.

Tee varauksesi nyt klikkaamalla alla olevaa painiketta.

TULEVAT TAPAHTUMAT

No Events

Katso koko Tapahtumakalenteri täältä.

VARAA PAIKKASI NF INTERNATIONAL -LEIRILLÄ ILMAN LISÄKULUJA

Koska paikkoja on rajoitetusti kaikissa tapahtumissamme, suosittelemme kaikkia NF International -leirille haluavia varaamaan nyt paikkansa ilman lisäkuluja.

Täytä alla oleva lomake ja pääsysi leirille on varmistettu. Olemme yhteydessä sinuun kun varmistuu ettei leirin järjestämistä estä mitkään rajoitukset.


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

Lähetetty: 27th May 2021

Start typing and press Enter to search