Harjoitusohjelma suunniteltu 9 – 12 -vuotiaille pelaajille

NF Academy
NF Academy

KOE NF ACADEMYN KIVA JA OPETTAVA JAlKAPALLO YMPÄRISTÖ

Haluamme leireillemme 9 – 12 -vuotiaat oppimaan ja pitämään hauskaa jalkapallon parissa tavoitteena kasvattaa lasten itseluottamusta kentällä ja kentän ulkopuolella.

Oppiminen tapahtuu uusissa sosiaalisissa päätöksentekoa vaativissa tilanteita, jotka kannustavat ja innostavat omatoimisuuteen. Saavuttamalla tunteen onnistumisesta ja olemalla sinut itsensä kanssa, hakeudut kohti uusia haasteita ja keinoja menestyä.

NF Academy antaa motivoituneille pelaajille mahdollisuuden kokea täysin erilaisen valmennustavan. Samaan aikaan annamme pelaajille mahdollisuuden ilmaista itseään ja antaa parastaan, vahvistamalla heidän itseluottamustaan ja parantamalla heidä päätöksentekotaitojaan.

Guilherme Faria, toimi aiemmiin Manchester Unitedin ja SL Benfican nuorten joukkueiden valmentajana.

Toivotamme kaikki nuoret pelaajat kokeilemaan ainutlaatuista tapaa oppia, kehittyä ja pelata jalkapalloa kesän NF International leireille.

YKSITYISKOHTAINEN PALAUTE AMMATTIVALMENTAJILTA

NF Academy Youth Development
Valmentaja Luis Briosa antamassa palautetta pelaajille NF International -leirillä.
NF Academy Youth Development
Valmentaja Luis Briosa antamassa palautetta pelaajille NF International -leirillä.

Kaikkien tapahtumiemme aikana pelaajat saavat jatkuvaa palautetta NF Academyn valmentajilta. Suomea puhuvien ohjaajien avulla varmistamme, että nuorimmatkin pelaajat ymmärtävät valmentajan ohjeet ja mitä heidän tulisi parantaa tullakseen paremmiksi. Kaikki pelaajat saavat arviointiraportin, jonka tarkoituksena on antaa pelaajille vinkkejä tulevaan harjoitteluun omassa seurassaan.

Valmentaminen on pelaajien ja joukkueiden kehittämistä, seuraamista miten pelaajat kasvavat ja kasvamista heidän mukanaan, sanoo NF Academy valmentaja Luís Briosa.

Nuorten pelaajien tukeminen pelaajina ja ihmisinä on yksi NF Academyn päätavoitteista ja myös yksi syy miksi valmentajamme rakastavat valmentamista. Voit lukea lisää NF Academy valmentajista ja heidän vaikuttavista taustoistaan Euroopan huippuakatemioissa.

TULEVAT NF INTERNATIONAL TAPAHTUMAT

No Events

Katso koko Tapahtumakalenteri täältä.

LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

Lähetetty: 17th Jun 2021

Start typing and press Enter to search