Harjoitusohjelma suunniteltu 9 – 12 -vuotiaille pelaajille

NF Academy Youth Development
NF Academy etsii motivoituneita pelaajia kesän leireillemme, jotka ovat suunniteltu kehittämään nuoria pelaajia.
NF Academy Youth Development
NF Academy etsii motivoituneita pelaajia kesän leireillemme, jotka ovat suunniteltu kehittämään nuoria pelaajia.

KOE NF ACADEMYN KIVA JA OPETTAVA JAlKAPALLO YMPÄRISTÖ

Haluamme leireillemme 9 – 12 -vuotiaat oppimaan ja pitämään hauskaa jalkapallon parissa tavoitteena kasvattaa lasten itseluottamusta kentällä ja kentän ulkopuolella.

Oppiminen tapahtuu uusissa sosiaalisissa päätöksentekoa vaativissa tilanteita, jotka kannustavat ja innostavat omatoimisuuteen. Saavuttamalla tunteen onnistumisesta ja olemalla sinut itsensä kanssa, hakeudut kohti uusia haasteita ja keinoja menestyä.

NF Academy antaa motivoituneille pelaajille mahdollisuuden kokea täysin erilaisen valmennustavan. Samaan aikaan annamme pelaajille mahdollisuuden ilmaista itseään ja antaa parastaan, vahvistamalla heidän itseluottamustaan ja parantamalla heidä päätöksentekotaitojaan.

Guilherme Faria, toimi aiemmiin Manchester Unitedin ja SL Benfican nuorten joukkueiden valmentajana.

Toivotamme kaikki nuoret pelaajat kokeilemaan ainutlaatuista tapaa oppia, kehittyä ja pelata jalkapalloa kesän NF International leireille.

OLE OSA JOUKKUETTAMME KANSAINVÄLISISSÄ TAPAHTUMISSAMME

NF Academy Team Selection Nordic Cup
NF Academy vastaanottamassa voittajan palkintoa Nordic Invitational turnauksessa 201

OLE OSA JOUKKUETTAMME KANSAINVÄLISISSÄ TAPAHTUMISSAMME

NF Academy Team Selection Nordic Cup
NF Academy vastaanottamassa voittajan palkintoa Nordic Invitational turnauksessa 201

Nämä ovat mahdollisuuksia nuorimmille pelaajille parantaa heidän joukkuetaitojaan, näyttää osaamisensa ja kokea kansainvälinen turnaus.

Tällaisen harjoitustapahtuman etu on siinä, että voimme yhdistää hyvät pelit ja hyvät harjoitukset, samalla kun saamme pelata ammattilaisseurojen joukkueita vastaan. Pelaajat oppivat oikeanlaista asennetta. Mielestäni laadukas pelaajakehitystyö on tärkeää jo nuorille pelaajille. Koska meillä on mahdollisuus työskennellä heidän kanssaan säännöllisesti, pystymme aina kehittämään heitä parhaassa mahdollisessa ympäristössä hyvällä kansainvälisellä tasolla, sanoo akatemiajohtaja João Plantier.

Turnaukset

Tärkein tavoitteemme osallistumissamme turnauksissa on tarjota pelaajille kokemusta kansainvälisistä peleistä vahvoja vastustajia vastaan, parantaa pelaajien pelikäsitystä ja antaa pelaajille kokemus pelaamisesta samassa joukkueessa toisista maista olevien pelaajien kanssa.

Etsimme parhaillaan pelaajia joukkueisiimme jotka osallistuvat Nordic Invitational (heinäkuussa) ja Esbjerg Spar Nord -turnaukseen (lokakuussa).

Klikka tästä ja pyydä lisätietoa turnauksista.

 

NF Elite Training Camp

Kattava harjoitusleiri, jonka aikana pelaajat saavat huippuvalmennusta NF Academyn ja Sporting CP:n valmentajilta. NF Academyn valmentajien ammattimaisen ja tehokkaan harjoitusohjelman lisäksi harjoittelet yhden kokonaisen päivän samassa akatemiassa josta on lähtöisin pelaajia kuten Cristiano Ronaldo, Nani ja Figo.Viikon aikana saat myös pelata ystävyysottelun SCP akatemian joukkuetta vastaan.

Lue lisää NF Elite Training Camp -leiristä täältä

YKSITYISKOHTAINEN PALAUTE AMMATTIVALMENTAJILTA

NF Academy Youth Development
Valmentaja Luis Briosa antamassa palautetta pelaajille NF International -leirillä.
NF Academy Youth Development
Valmentaja Luis Briosa antamassa palautetta pelaajille NF International -leirillä.

Kaikkien tapahtumiemme aikana pelaajat saavat jatkuvaa palautetta NF Academyn valmentajilta. Suomea puhuvien ohjaajien avulla varmistamme, että nuorimmatkin pelaajat ymmärtävät valmentajan ohjeet ja mitä heidän tulisi parantaa tullakseen paremmiksi. Kaikki pelaajat saavat arviointiraportin, jonka tarkoituksena on antaa pelaajille vinkkejä tulevaan harjoitteluun omassa seurassaan.

Valmentaminen on pelaajien ja joukkueiden kehittämistä, seuraamista miten pelaajat kasvavat ja kasvamista heidän mukanaan, sanoo NF Academy valmentaja Luís Briosa.

Nuorten pelaajien tukeminen pelaajina ja ihmisinä on yksi NF Academyn päätavoitteista ja myös yksi syy miksi valmentajamme rakastavat valmentamista. Voit lukea lisää NF Academy valmentajista ja heidän vaikuttavista taustoistaan Euroopan huippuakatemioissa.

TULEVAT NF INTERNATIONAL TAPAHTUMAT

No Events

Katso koko Tapahtumakalenteri täältä.

LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Lähetetty: 05th Jun 2020

Start typing and press Enter to search