Henkilökohtaista ja korkeatasoista virtuaalivalmennusta

NF Virtual Academy

HENKILÖKOHTAISTA JA KORKEATASOISTA VIRTUAALIVALMENNUSTA

NF Virtual Academy on kehittänyt uuden henkilökohtaisen valmennusohjelman, jossa tasokkaat valmentajamme tarjoavat Zoomin välityksellä henkilökohtaisesti räätälöityjä harjoitteita ja tiivistä kehittymisen seurantaa pelaajille eri puolilla maailmaa.

NF Virtual Academy antaa pelaajille mahdollisuuden työskennellä tiiviisti NF Academyn ammattivalmentajan kanssa ja saada henkilökohtaista palautetta ja ohjausta viikoittaisten yksityistuntien aikana.

Ohjelman johtaja, UEFA PRO valmentaja, Joao Plantier, on innoissaan ohjelman tarjoamista mahdollisuuksista:

– Tarkoitus on auttaa pelaajia parantamaan suoritustaan antamalla heille, henkilökohtaista ohjausta ja seurantaa. Näin pystymme auttamaan heitä juuri heille vaikeilla pelin osa-alueilla ja tukemaan heitä näissä haasteissa ja kehittymäään nopeammin, hän sanoo.

Yhden tai kolmen kuukauden ohjelman aikana, pelaajat saavat viikoittain fyysisiä, teknisiä ja teoreettisia harjoitteita ja säännöllistä henkilökohtaista palautetta ja ohjausta valmentajaltaan.

Yksi näistä pelaajista Elias Gill (2006) pelaaja Florö Sportsklubbista Norjasta pitää henkilökohtaisesta huomiosta:

– Valmentaja on ystävällinen ja ammattitaitoinen ja on antanut minulle uskomatonta palautetta, myös Zoom tapaamisten ulkopuolella. Hän vastaa kysymyksiini nopeasti ja tekee kehittymisestäni helppoa, hän sanoi.

NF Virtual Academy Player Elias Gill
2006 syntynyt pelaaja Elias Gill tekemässä yhtä NF Virtual Academyn teknisistä harjoitteista
NF Virtual Academy Player Elias Gill
2006 syntynyt pelaaja Elias Gill tekemässä yhtä NF Virtual Academyn teknisistä harjoitteista

Auttaakseen parhaalla mahdollisella tavalla pelaajan kehittymistä valmentajamme antaa jokaiselle pelaajalle viikoittaisia harjoitteita ja auttaa heitä onnistumaan ja neuvoo miten hyödyntää opittuja asioita pelissä.

Eliaksen äiti, Siri Giil arvostaa henkilökohtaisen tukemisen tärkeyttä:

– Yhteydenpito valmentajaan on ollut kannustavaa koko ajan. Valmentajaa ja toimitettua materiaalia on ollut helppo ymmärtää ja saamamme palaute, sekä Zoomin välityksellä, että sähköpostilla on auttanut saamaan kaiken irti harjoitteista.

Varaa 1 viikon ilmainen kokeilu täältä

Cille Nilsen tunnetaan hänen sitoutumisestaan kehittymiseen, hän tekee parhaansa joka harjoitteessa.

Ohjelma on saatavilla kaikentasoisille pelaajille, kaikilla pelipaikoilla, myös maalivahdeille, kuten maalivahtivalmentajamme Joao Santos kertoo:

– Tämän ohjelman avulla pystymme auttaamaan sinua kehittämään teknisiä ja henkisiä taitojasi kuten reaktionopeus, 1v1 tilanteet, keskittyminen ja käsi-silmä koordinaatio. Annamme myös ohjausta ja motivaatio harjoituksia auttaaksemme sinua tulemaan paremmaksi maalivahdiksi., hän sanoo.

Johtajamme, Goncalo Nunes kiteyttää asian:

NF Virtual Academy -ohjelma on täydellinen väline henkilökohtaiseen kehittymiseen kaikille kunnianhimoisille ja motivoituneille pojille ja tytöille jotka suhtautuvat vakavasti kehittymiseensä jalkapalloilijana. Ohjelman aikana, on käynyt erittäin selväksi kuinka henkilökohtaisesti räätälöity ohjaus ja tuki – aiemmin ainoastaan ammattipelaajien saatavilla – auttaa suunnattomasti pelaajaa kehittymään, myös virtuaalisesti toteutettuna. Kun sinulla on ammattivalmentaja joka tunnistaa henkilökohtaiset tarpeesi ja tukee niissä, on se sinulle todella iso etu pitkä ajan tavoitteissasi, hän sanoo.

Gonçalo Nunes, NF Academy-ohjaaja
Viime vuosikymmenen aikana Goncalo Nunes on ollut mukana lukuisissa kansainvälisissä projekteissa ja ohjelmissa eri tasoilla ja on nyt hyödyntänyt tätä kokemusta luodessaan ainutlaatuisen ohjelman nuorille pelaajille, NF Virtual Academyn

NF Virtual Academy on avoinna myös pelaajille jotka eivät ole aiemmin osallistuneet NF Academy ohjelmiin. Opittuamme tuntemaan sinut voit hakeutua muihin ohjelmiin kuten NF Club Experience ja turnauksiin kuten Nordic Invitational Cup tai NF Elite Training Camps-leireille.

NF Virtual Academy viikon ilmaiskokeilu


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Lähetetty: 24th May 2020

Start typing and press Enter to search