Huippuvalmentajat Portugalista tulee kesällä Suomeen

Huippuvalmentajat Portugalista tulee kesällä Suomeen

Huippuvalmentajat Portugalista tulee kesällä Suomeen

Kari kutsuu motivoituneita ja lahjakkaita 9 – 16 -vuotiaita pelaajia kesän harjoitusleireille (Helsinki, Oulu, Pori, Tampere, Jyväskylä ja Turku). Leireillä huippuvalmentajat, joilla valmennuskokemusta SL Benfica ja Sporting CP -akatemioista. Harjoitusleirille osallustuvilla pelaajilla on mahdollisuus päästä kokemaan Euroopan johtavien akatemioiden harjoitusmenetelmät ja päästä harjoitusleirille Sporting CP -akatemiaan Lissaboniin!

Korkealaatuinen valmennus yhdistettynä kansainvälisiin mahdollisuuksiin

Joao Plantier (UEFA PRO), NF Academyn johtaja, on toiminut 7 vuotta ikäkausijoukkueiden päävalmentajana Sporting -akatemiassa.

– Pääpainopisteemme leireillä on pelikäsityksen opettaminen. Siinä näemme Suomalaisilla pelaajilla eniten parannettavaa, etenkin nuoremmissa ikäluokissa. Siksi pyrimme luomaan pelinomaisia harjoitteita, joissa pelaajat joutuvat tekemään nopeita päätöksiä otteluintensiteetillä.

Kolme päiväisen leirin aikana pelaajilla on yhteensä kuusi harjoitusta ja kolme teorialuentoa. Sen lisäksi kunnianhimoisilla pelaajilla on mahdollisuus päästä harjoitusleirille Sporting CP -akatemiaan. Ikäluokissa 2007, 2006, 2005 ja 2004 valitaan «player of the age category» -pelaajat, jotka kutsutaan osallistumaan maksutta NF Qualification -leirille Tanskaan yhdessä 30 muun Pohjoimaisen NF International -leirin voittajien kanssa. NF Qualification -leiriltä peräti 8 pelaajaa (2 jokaisesta ikäluokasta) voittaa harjoitusleirin Sporting CP -joukkueissa.

Joao Plantier, UEFA PRO valmentaja ja NF Academyn johtaja
Joao Plantier, UEFA PRO valmentaja ja NF Academyn johtaja

– Haluamme antaa mahdollisuuden myös pienempien seurojen pelaajille kansainvälisiin kokemuksiin. Mahdollisuuden harjoitella Sporting CP -akatemiassa, lisäksi meillä on oma Scholarsip -ohjelma, johon sekä NF International -leirit, että NF Qualification -leiri toimii tärkeinä valintapaikkoina. Mielestämme tämä on hyvä malli pienempien seurojen pelaajille saada samat mahdollisuudet kuin Euroopan parhaissa akatemioissa, toteaa Joao Plantier lopuksi.

Odotamme innolla paikallisten talenttien auttamista

Kari on aloittanut vuoden alusta Suomen Country Managerin tehtävässä ja lupaa, että pelaajat jotka haluavat kehittyä saavat jatkossa siihen entistä paremmat mahdollisuudet.

– Mielestäni NF Academy antaa Suomalaiselle jalkapallolle ainutlaatuisen mahdollisuuden. Voimme paikallisilla leireillä tarjota pelaajille valmennusosaamista maailman parhaista akatemioista. Ja pystymme tarjoamaan kunnianhimoisille ja lahjakkaille pelaajille polun huipulle saakka.

Kari Blomberg Suomen Country Manager, uskoo NF Academyn olevan ainutlaatuinen mahdollisuus suomalaisille junioripelaajille
Kari Blomberg Suomen Country Manager, uskoo NF Academyn olevan ainutlaatuinen mahdollisuus suomalaisille junioripelaajille

Tavoitteenamme on järjestää leirejä kaikissa Suomen maakunnissa vuoden 2021 aikana. PK-seudulla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa suunnitelmissa on 3 – 4 leiriä ja muissa maakunnissa 2 – 3 leiriä ensi vuoden aikana. Näiltä leireiltä innokkaimmat ja motivoituneimmat pelaajat voivat osallistua NF Academyn mukana kansainvälisiin eliittiturnauksiin tai harjoitusleireille ulkomailla, joita järjestämme yhteistyössä huippuakatemioiden kanssa. Niille jotka ovat motivoituneita ja haluavat kehittyä Kari pystyy järjestämään mahdollisuuden harjoitusleiriin Sporting -akatemiassa. Tavoitteenamme on auttaa pelaajia jotka haluavat panostaa jalkapalloon aina ulkomaiseen ammattilaissopimukseen saakka.

Osallistuivat paikalliselle NF International -leirille ja voittivat testileirin Sporting CP:ssä

Vuonna 2019, NF International -leiri järjestettiin 20 eri kaupungissa Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Kaikenkaikkiaan 50 pelaajaa sai paikan NF Qualification -leirille Tanskaan. Tanskassa oli paikalla Sporting CP:n oma skoutti ja tapahtuman lopuksi hän valitsi 6 pelaajaa viikon mittaiselle testileirille Sportingin kuuluisaan akatemiaan.

Bashir Huseen Bashiir (2005, Ruotsi), Sahle Wållberg (2004, Ruotsi), Blerton Isufi (2006, Norja), Alfredo Steiner (2006, Ruotsi), Ingvar Kolbjönssen (2005, Norja) ja Noah Rörvik Solheim (2006, Norja) olivat ne 6 pelaaja jotka pääsivät testileirille Sportingiin. Goncalo Nunes, joka vastaa Scholarship -ohjelmasta, oli niin vaikuttunut näiden pelaajien taidoista, että hän otti kaikki 6 pelaajaa mukaan ohjelmaan. NF Academy rahoittaa ohjelmaan päässeiden pelaajien kehitystapahtumia ja työskentelee tiiviisti pelaajien kanssa luodakseen mahdollisuuksia ammattilaissopimukseen huippuakatemian kanssa. Tänä vuonna Suomalaiset pelaajat saavat saman mahdollisuuden osallistumalla jollekin paikalliselle NF International -leirille

Gonçalo Nunes, NF Academy-ohjaaja
Gonçalo Nunes, NF Academy -johtaja

– Me näemme näissä pelaajissa potentiaalia tulla huippuammattilaisiksi. Mutta heillä on vielä paljon töitä tehtävänä. Scholarship -ohjelmamme antaa näille pelaajille mahdollisuuden pelata kovatasoisia pelejä ja harjoitella 5 – 6 viikkoa ulkomailla joka vuosi, myös näiden tapahtumien kulut rahoitamme. Uskomme, että näin luomme näille motivoituneille pelaajille mahdollisuuden kontaktoitua huippuakatemioihin jo nuorena ja autamme heitä luomaan urapolkuja ammattilaisjalkapalloilijoiksi, sanoo Gonçalo Nunes.

LUE MYÖS: Täältä voit lukea lisää NF International -leiristä ja miten voit ilmoittautua

Harjoitusleirit Suomessa tänä kesänä

No Events

Lähetä pyyntö


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Lähetetty: 13th May 2020

Start typing and press Enter to search