KANSAINVÄLISET TAPAHTUMAT

Kansainvälisenä jalkapalloakatemiana, NF Academy tarjoaa pelaajille mahdollisuuksia osallistua harjoitusleireille ja turnauksiin ympäri Eurooppaa. Nämä ovat pelaajille loistavia mahdollisuuksia kehittää taitojaan kilpailullisessa ympäristössä ja kohdata tunnettuja joukkueita kuten Manchester City, Crystal Palace, Zenit tai vaikka harjoitella Sporting CP valmentajien johdolla Lissabonissa.

22

NF ELITE TRAINING CAMP

Matkusta Lissaboniin syksyllä tai keväällä ja koe huipputason valmennusta NF Academyn ja Sporting CP valmentajien johdolla! Sen lisäksi että saat ammattimaista ja tehokasta harjoitusta NF Academy valmentajien johdolla, pääset kokonaiseksi päiväksi harjoittelemaan samaan akatemiaan, joka on kasvattanut pelaajia kuten Ronaldo, Nani ja Figo. NF Elite Training Camp on tapahtuma joka on suunnattu pelaajille jotka haluavat kehittyä pelaajina ja saada kansainvälisiä kokemuksia.

No Events
nf-academy-career-management-400x400

NF CAREER MANAGEMENT

Tämä on ainutlaatuinen ohjelma joka varmistaa pelaajien kehityksen NF Academyn ammattivalmentajan ohjauksessa ja valvonnassa. Tämän ohjelman avulla, NF Academy avaa pelaajille mahdollisuuksia päästä ammattisopimuksella Portugalilaisiin seuroihin tai pelaamaan ulkomaille amatöörinä.
NF Academy on neuvoa antava kumppani pelaajille ja perheelle uraa koskevissa valinnoissa.

nf-career-management-400x400

NF CLUB EXPERIENCE

Viikon aikana osallistujilla on myös henkilökohtainen fysiikkavalmentaja ja he saavat arvioinnin fyysisestä tasostaan. NF Academy valmentaja on osallistujan mukana joka harjoituksessa ja antaa henkilökohtaista palautetta osallistujan tekemisestä ja ohjeita mitä hänen tulisi kehittää. Viikon lopuksi osallistuja ja arviointilomakkeen koko viikon tekemisestään.

nordic-invitational

NF ELITE SELECTION NORDIC INVITATIONAL

NF Academy kutsuu lahjakkaat pohjoismaalaiset jalkapallopelaajat hakemaan mukaan NF Selection -joukkueisiin Nordic Invitational Cupiin. Turnaus järjestetään Esbjergissä, Tanskassa. Tällä turnauksella haluamme antaa pohjoismaisille jalkapallolupauksille mahdollisuuden pelata Pohjoismaiden huippujoukkueita, kuten Aab, Djurgårdens IF ja Molde vastaan taitavan portugalaisen valmentajatiimimme johdolla.

No Events
high-perform

NF HIGH PERFORMANCE RIO MAIOR

NF High Performance on eliittitason harjoitusleiri pelaajille jotka haluavat saavuttaa seuraavan tason. Se on rankka 10 päivän kehitysleiri,missä pelaajia ohjaa kokeneet Portugalilaiset valmentajat. Harjoitusleirin aikana pelaat Portugalilaisia huippujoukkueita vastaan, kuten Sporting CP, ja Estoril de Praia. Näissä peleissä sinulla on mahdollisuus esitellä taitosi heille.

No Events
ibc-barcelona

NF SELECTION IBERCUP BARCELONA

IberCup Barcelona on jalkapalloturnaus (keskitaso, ei eliitti) Espanjassa. Turnauksessa pelaajat pääsevät pelaamaan kansainvälisiä joukkueita vastaan NF Academy joukkueessa yhdessä muiden lahjakkaiden pohjoismaalaisten pelaajien kanssa. Tähän turnaukseen on helppo yhdistää perheloma kauniissa Lloret de Mar -rannikolla.

NF Selection joukkueet harjoittelevat ja ovat mukana turnauksessa portugalilaisten jalkapalloakatemiavalmentajien johdolla.

No Events
12

NF ELITE SELECTION IBERCUP CASCAIS

NF Academy lähettää akatemiajoukkueensa IberCup Cascais turnaukseen 2021 Lissaboniin, Portugaliin. Tässä turnauksessa NF Selection joukkueemme pelaa portugalilaisten jalkapalloakatemian valmennuksessa muita ikäluokansa parhaita kansainvälisiä joukkkueita vastaan.

Hae mukaan NF Selection joukkueeseen ja pelaa kansainvälisiä huippujoukkueita vastaan!

No Events
nf-academy-selection-future-cup-4

NF SELECTION FUTURE CUP

NF Academy ottaa osaa NF Selection -joukkueillaan Future Cup 2022 turnaukseen, joka järjestetään Göteborgissa, Ruotsissa pääsiäisenä. Tämä on loistava mahdollisuus nuorille pelaajille saada ensimmäisiä kansainvälisiä pelikokemuksia ulkomailla, kansainvälisessä joukkueessa.

Hae mukaan NF Selection joukkueeseen ja pääse pelaamaan Future Cup -pääsiäisturnauk!

No Events
NF Academy Selection Esbjerg SparNord

NF ELITE SELECTION ESBJERG SPAR NORD

Pohjoismaiden parhaita akatemiajoukkueita osallistuu Esbjerg Spar Nord Cupiin, ainutlaatuinen kehitystapahtuma pelaajille jotka haluavat parhaiden Pohjoismaisten joukkueiden huomaavan heidät.

Tämä on mahdollisuus nuorimmille pelaajille parantaa heidän yksilö- ja joukkuepelitaitojaan, näyttää osaamisensa ja kokea kansainvälinen turnauksen ilmapiiri.

No Events
salou-400x400

NF MATCH CAMP SALOU

Vaativa tapahtuma täynnä haasteita lyhyessä ja tiiviissä ajassa, jonka aikana on otteluita paikallisia Espanjalaisia joukkueita vastaan ja laadukkaita harjoitus tapahtumia. Lisäksi päivittäin ohjeita joukkueena ja yksityisesti ja oppia myös kentän ulkopuolella. Jos kaipaat todellista kehitystä, tämä on tapahtuma sinulle! Ja kaikki tämä loistavassa urheilukeskuksessa.

No Events

OTA YHTEYTTÄ, JOS SAAT LISÄÄ TIETOA KANSAINVÄLISISTÄ OHJELMISTA

Start typing and press Enter to search