KANSAINVÄLISET TAPAHTUMAT

Kansainvälisenä jalkapalloakatemiana, NF Academy tarjoaa pelaajille mahdollisuuksia osallistua harjoitusleireille ja turnauksiin ympäri Eurooppaa. Nämä ovat pelaajille loistavia mahdollisuuksia kehittää taitojaan kilpailullisessa ympäristössä ja kohdata tunnettuja joukkueita kuten Manchester City, Crystal Palace, Zenit tai vaikka harjoitella Sporting CP valmentajien johdolla Lissabonissa.

TURNAUKSET

Riga Cup - NF Finland

NF SELECTION RIGA CUP

Turnaus on vuosien varrella houkutellut mukaan johtavia jalkapallojoukkueita kuten Manchester City, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur ja Atalanta. NF Selection joukkueeseen haetaan motivoituneita, lahjakkaita pelaajia, jotka haluavat kehittää taitojaan kansainvälisessä turnauksessa akatemiajoukkueen riveissä.

Riga Cup järjestetään useampana viikonlopuuna ikäluokkien mukaan tammi-helmikuussa. NF Selection joukkueen pelaajapakettiin sisältyy kokonaisvaltainen valmennus portugalilaisten akatemiajalkapallovalmentajien johdolla.

No Events
dsc_3472

NF SELECTION COSTA DAURADA CUP

Lähde NF Selection joukkueiden mukana Costa Daurada Cupiin ensi Pääsiäisenä!
Yksi arvostetuimmista turnauksista Espanjassa ensi keväänä.

Mahtava turnaus Espanjassa aivan Saloun aurinkoisten rantojen kupeessa. Siellä voit Pääsiäisen aikaan nauttia kilpailullisesta jalkapallo tunnelmasta upeissa keleissä.

No Events
nf academy elite selection MIC 18

NF ELITE SELECTION MIC FOOTBALL

Tule mukaan NF Elite Selection -joukkueeseen MICFootball -turnaukseen, yhteen Euroopan parhaista juniorijalkapalloturnauksista! Turnaus pelataan Costa Bravassa lähellä Barcelonaa Huhtikuussa. MICFootball on korkeatasoinen turnaus jossa parhaat juniorijoukkueet kohtaavat.

NF Academy tuo tähän eliittitason turnaukseen kaikki lahjakkaimmat pelaajansa ympäri maailmaa. Etsimme ja arvioimme sopivia pelaajia läpi vuoden.

No Events
future-cup-1

NF SELECTION FUTURE CUP

NF Academy ottaa osaa NF Selection -joukkueillaan Future Cup 2023 turnaukseen, joka järjestetään Göteborgissa, Ruotsissa pääsiäisenä. Tämä on loistava mahdollisuus nuorille pelaajille saada ensimmäisiä kansainvälisiä pelikokemuksia ulkomailla, kansainvälisessä joukkueessa.

Hae mukaan NF Selection joukkueeseen ja pääse pelaamaan Future Cup -pääsiäisturnauk!

No Events
laola2

NF SELECTION LAOLA CUP

NF Academy osallistuu Saksan suurimpaan turnaukseen nyt ensimmäistä kertaa. Pelaajat ja vanhemmat ovat tervetulleita Hampuriin pelaamaan muita kansainvälisiä’ joukkueita vastaan loistaviin puitteisiin.

Kokeneiden Portugalilaisten ammattivalmentajien ohjauksessa pelaajat ja perheet saavat mahdollisuuden testata uuden jalkapallo tapahtuman.

No Events

NFA:N KANSAINVÄLISIIN OHJELMIIN PÄÄSTYMINEN

NF Academy on sitoutunut tarjoamaan sopivimmat haasteet pelaajien ja vanhempien yhteisölle. Haluamme varmistaa, että osallistut nykyiselle tasollesi räätälöityihin ohjelmiin, joiden tavoitteena on parantaa kykyjäsi pelaajana ja saada paras mahdollinen kokemus. Ollaksesi oikeutettu näihin ohjelmiin sinun tulee:

  • Osallistua NF Academyn paikallisleireille Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa (vähintään yksi osallistuminen viimeisen 6 kuukauden aikana);
  • Ota yhteyttä videokonsultaatiopuheluun urheiluosastomme kanssa;

HARJOITUSLEIRIT

high-perform

NF HIGH PERFORMANCE RIO MAIOR

NF High Performance on eliittitason harjoitusleiri pelaajille jotka haluavat saavuttaa seuraavan tason. Se on rankka 10 päivän kehitysleiri,missä pelaajia ohjaa kokeneet Portugalilaiset valmentajat. Harjoitusleirin aikana pelaat Portugalilaisia huippujoukkueita vastaan, kuten Sporting CP, ja Estoril de Praia. Näissä peleissä sinulla on mahdollisuus esitellä taitosi heille.

PVM TAPAHTUMA MAA PAIKKA IKÄRYHMÄ
15 - 25 hei 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006-2009
22

NF ELITE TRAINING CAMP

Matkusta Lissaboniin syksyllä tai keväällä ja koe huipputason valmennusta NF Academyn ja Sporting CP valmentajien johdolla! Sen lisäksi että saat ammattimaista ja tehokasta harjoitusta NF Academy valmentajien johdolla, pääset kokonaiseksi päiväksi harjoittelemaan samaan akatemiaan, joka on kasvattanut pelaajia kuten Ronaldo, Nani ja Figo. NF Elite Training Camp on tapahtuma joka on suunnattu pelaajille jotka haluavat kehittyä pelaajina ja saada kansainvälisiä kokemuksia.

PVM TAPAHTUMA MAA PAIKKA IKÄRYHMÄ
29 syy - 05 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 lok - 02 mar 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

PARHAAT EDELLYTYKSET LAPSESI UNELMAN TOTEUTTAMISEEN

cash

Jaa sijoitus
eri erissä

coin

Erikoishinta
Aikaiset varaukset

players

Tasokkaita kokemuksia
maksimoida potentiaalisi

support

1-1-konsultointi kanssa
urheiluosastomme

Start typing and press Enter to search