KANSAINVÄLISET TAPAHTUMAT

Kansainvälisenä jalkapalloakatemiana NF Academy luo pelaajille mahdollisuuksia ympäri Eurooppaa osallistua harjoitusleireille ja turnauksiin. Nämä ovat loistavia mahdollisuuksia pelaajille kehittää taitojaan kansainvälisessä ympäristössä, jossa he voivat kohdata tunnettuja kansainvälisiä joukkueita kuten Manchester City, Crystal Palace, Zenit, tai jopa harjoitella Sporting CP:n valmentajien ohjauksessa Lissabonissa.

lars-erik_samuelsen_nftrenere_nfacademy2

NF SELECTION

Turnauksessa pelaajamme saavat mahdollisuuden pelata kansainvälisiä huippu vastustajia vastaan ja saada osaavilta Portugalilaisilta valmentajiltamme valmennusta ja ohjausta. Ennen turnausta pidetään kahden päivän harjoitusleiri, jonka aikana pelaajat voivat kehittyä ja oppia tuntemaan valmentajat sekä toisensa, sekä kentällä, että kentän ulkopuolella.

No Events
blog_s0

NF ELITE SELECTION

NF Elite Selection ohjelman tavoitteena tässä turnauksessa on tarjota nuorille lahjakkaille pelaajille kansainvälinen turnauskokemus, pelejä Euroopan kärkijoukkueita vastaan, kehittää pelaajien pelitaitoja ja -ymmärrystä ja päästä muodostamaan akatemiajoukkue yhdessä muiden pohjoismaisten lahjakkaiden pelaajien kanssa.

high-performance-mobile-photo

NF HIGH PERFORMANCE

NF High Performance on eliittitason harjoitusleiri pelaajille jotka haluavat saavuttaa seuraavan tason. Se on rankka 10 päivän kehitysleiri,missä pelaajia ohjaa kokeneet Portugalilaiset valmentajat. Harjoitusleirin aikana pelaat Portugalilaisia huippujoukkueita vastaan, kuten Sporting CP, ja Estoril de Praia. Näissä peleissä sinulla on mahdollisuus esitellä taitosi heille.

22

NF ELITE TRAINING CAMP

Matkusta Lissaboniin syksyllä tai talvella ja koe huippuvalmennusta NF Academyn ja Sporting CP:n valmentajien ohjauksessa! NF Academyn valmentajien henkilökohtaisen ja intensiivisen harjoitusohjelman lisäksi pääset koko päiväksi harjoittelemaan samaan akatemiaan josta on tullut huippupelaajia kuten Ronaldo, Nani ja Figo. Päävalmentaja pitää arviointikeskustelun kaikkien pelaajien kanssa ja antaa yksityiskohtaisen arviointiraportin ohjaamaan heidän tulevaa kehitystään.

Start typing and press Enter to search