NF SELECTION
LAOLA CUP 2023

Lähde NF Selection joukkueen mukana Saksaan yhteen suurimmista juniorijalkapallo turnauksista! !

NF SELECTION
LAOLA CUP 2023

Lähde NF Selection joukkueen mukana Saksaan yhteen suurimmista juniorijalkapallo turnauksista! !

NF SELECTION LAOLA CUP

NF Academy osallistuu Saksan suurimpaan turnaukseen nyt ensimmäistä kertaa. Pelaajat ja vanhemmat ovat tervetulleita Hampuriin pelaamaan muita kansainvälisiä’ joukkueita vastaan loistaviin puitteisiin.

Kokeneiden Portugalilaisten ammattivalmentajien ohjauksessa pelaajat ja perheet saavat mahdollisuuden testata uuden jalkapallo tapahtuman.

KENELLE SE ON?

Haemme pelaajia, jotka ovat hyvällä kansallisella tasolla Suomessa. Useimmat pelaajat valitaan hyvien suoritusten perusteella aiemmista NF Academyn tapahtumista, mutta aina on tilaa myös muutamalle lahjakkuudelle, jolla on kova halua pelata.

NF Academy osallistuu turnaukseen seuraavissa ikäluokissa:

• 2013 (U11) – 12 kenttäpelaajaa + 2 GK
• 2011/2012 (U13) – 15 kenttäpelaajaa + 2 GK
• 2010 (U14) – 15 kenttäpelaajaa + 2 GK
• 2009 (U15) – 15 kenttäpelaajaa + 2 GK
• 2008 (U16) – 15 kenttäpelaajaa + 2 GK

Joukkueiden ja pelaajien määrä per joukkue – 7-joukkueen joukkueet ovat max. 14 pelaajasta ja 11-vuotiaista joukkueista on max. 17 pelaajasta

NF SELECTION TAPAHTUMAN TAVOITTEET

Tärkeimmät tavoitteemme NF Selection Laola Cupissa on tarjota pelaajille kansainvälisiä pelejä kovia vastustajia vastaan, auttaa pelaajia ymmärtämään peliä paremmin ja antaa pelaajille kokemus millaista on pelata samassa joukkueessa monesta eri maasta tulevien hyvien pelaajien kanssa.

Turnausta edeltävien treenien ja turnaus pelien aikana teemme jokaisesta pelaajasta täydellisen arvioinnin. Jokainen pelaaja tapaa valmentajansa ja saa yksityiskohtaista palautetta siitä mitä heidän tulisi parantaa kehittyäkseen pelaajina. Jokainen pelaaja saa arviointi raportin turnauksen jälkeen antamaan tukea ja ohjausta heidän harjoitteluunsa kotiseurassaan.

“NF SELECTION OHJELMAT OVAT UPEA MAHDOLLISUUS KEHITTYÄ PELAAJANA! KUN PÄÄSET HARJOITTELEMAAN HUIPPUVALMENTAJIEN KANSSA JA PELAAMAAN LAHJAKKAITA IKÄTOVEIREITA VASTAAN NÄET JA KOET MISSÄ KANSAINVÄLISELLÄ JALKAPALLOTASOLLA OIKEASTI MENNÄÄN!”

BJØRN HELGE RIISE, PELANNUT MM. FULHAMISSA JA NORJAN NUORTEN MAAJOUKKUEESSA

PAKETIT

PELAAJA

• Hotellimajoitus – samassa huoneessa toisten pelaajien kanssa
• Aamupala, lounas ja päivällinen (saapumispäivänä päivällinen, lähtöpäivänä aamupala)
• Kuljetus hotellilta harjoitus- ja pelikentille
• 1 harjoituskerta ennen turnauksen alkua
• Joka joukkueessa kokenut NF Academyn päävalmentaja
• 1 fysio ja maalivahtivalmentaja kaikkien NF Academyn joukkueiden kesken
• Joukkuepalaverejä ja henkilökohtaisen tapaamisen

 

Hinta per pelaaja
1375 EUR (5 yötä / 4 päivää)

PERHE

• Majoittuminen hotellissa
• Aamupala
• Osallistuminen joukkuepalavereihin ja henkilökohtaiseen pelaajatapaamiseen

 

Hinta / vanhempi
650 EUR (5 yötä / 4 päivää)

Varustepaketti on pelaajille pakollinen hankinta.
Tietoa varusteiden hankinnasta toimitetaan sähköpostitse turnaukseen ilmoittautumisen jälkeen.

PELAAJAN JA MAALIVAHDIN PAKETTIEN ENNAKKOHINTA 1175 €

VARAA 28.2.2024 MENNESSÄ JA SÄÄSTÄ 200€

OSALLISTUVIA JOUKKUEITA SEURAAVISTA MAISTA

TIETOJA TURNAUKSESTA

Yli 200 joukkuetta matkustaa Hampuriin pelaamaan Laola Cupissa heinäkuussa 2023. Kaikki turnauspelit järjestetään HSV:n nuorille tarkoitetussa harjoituskeskuksessa, jossa on urheilukampus ja 11 hyväkuntoista kenttää, sekä muita ammattitason urheilutiloja.

OSALLISTUVIA JOUKKUEITA SEURAAVISTA MAISTA

TIETOJA TURNAUKSESTA

Yli 200 joukkuetta matkustaa Hampuriin pelaamaan Laola Cupissa heinäkuussa 2023. Kaikki turnauspelit järjestetään HSV:n nuorille tarkoitetussa harjoituskeskuksessa, jossa on urheilukampus ja 11 hyväkuntoista kenttää, sekä muita ammattitason urheilutiloja.

SIJAINTI

Tapahtumapaikka tarjoaa pelien lisäksi paljon muutakin: alueella Skill & Fun alue, majoitukset lähellä ja lyhyen ajomatkan päässä suurkaupunki Hampuri!
Voit odottaa upeaa turnausta ja monia kansainvälisiä vastustajia, kivoja vapaa-ajan tapahtumia ja taistelua Laola Cupiin voitosta!

SIJAINTI

Tapahtumapaikka tarjoaa pelien lisäksi paljon muutakin: alueella Skill & Fun alue, majoitukset lähellä ja lyhyen ajomatkan päässä suurkaupunki Hampuri!
Voit odottaa upeaa turnausta ja monia kansainvälisiä vastustajia, kivoja vapaa-ajan tapahtumia ja taistelua Laola Cupiin voitosta!

VIDEOT

LISÄTIETOA

Varmistaaksemme pelaajien osallistumisen oikean tasoiseen tapahtumaan haluamme arvostamme keskustelua ennen tapahtuman valintaa. Paras tapa varmistaa onko tämä tapahtuma oikean tasoinen on ensin osoittaa kiinnostuksesi.Kerro vähän tietoa pelaajan seurasta, pelipaikasta, iästä, tasosta ja tavoitteista ja olemme yhteydessä. Jos sinulla on hyvä video pelaajasta niin katsomme sen mielellämme.

Oletko epävarma onko tämä tapahtuma sopivan tasoinen? Ota yhteyttä meihin. Me pystymme kertomaan koska alueellasi järjestetään seuraava paikallinen leiri, jossa pystymme arvioimaan tasosi.

OHJELMA 2024

• Päivä 1 – Päivä 1 – Saapumispäivä, majoittuminen hotelliin, harjoitukset ja yhteinen päivällinen, lyhyt infotilaisuus tapahtumasta ja aikaa pelaajille tutustua toisiinsa.

• Päivä 2-4 – Turnauspelejä

• Päivä 5 – Finaalit ja päätöstilaisuus. Tapahtuma päättyy lounasaikaan mennessä.

4* AC HOTEL BY MARRIOT

AC Hotel Riga tarjoaa voimaannuttavan hotellimajoituksen, Riikassa kulttuurisesti monipuolisessa Latvian pääkaupungissa. Kaupungissa on maailman suurin määrä historiallista Art Nouveau arkkitehtuuria ja se on yksi UNESCON maailmanperintökohteista. Kaupungin parhaan kulttuuritarjonnan, urheilun ja parhaiden ravintoloiden ympäröimä hotelli on saanut loistavaa asiakaspalautetta.

Hotelli on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Skonto Hallilta, jossa turnaus järjestetään.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
PÄÄVALMENTAJA JA NF ACADEMY JOHTAJA

NF Academy -kansainvälisten toimintojen johtaja Goncalo Nunesilla on vaikuttava 25 vuoden ura jalkapallon parissa. Hän on todellinen lisä, sekä NF Academylle, että akatemian pelaajille yhdessä NF Academy -johtajan Joao Plantierin kanssa.

Concalo on työskennellyt 25 vuoden ajan kansainvälisessä jalkapallossa pääasiassa päävalmentajana, teknisenä koordinaattorina ja teknisenä johtajana. Hänellä on UEFA A -valmentajalisenssi sekä tason 3 IPDJ -nuortenvalmentajatutkinto ja hän odottaa innolla läheistä yhteistyötä NF Academy -pelaajien kanssa.

Kansainvälinen tausta
Hän on työskennellyt Carlo Queirozin alaisuudessa Manchester United -jalkapallokoulu projektissa kuusi vuotta. Goncalo on ollut mukana Sporting CP:ssä kahden vuoden ajan ja viimeiset viisi vuotta hän on vastannut S.L.Benfican juniorijalkapallon kansainvälisestä toiminnasta. Siellä hän on toiminut viimeiset kolme vuotta myös pelajakehityskoordinaattorina.Viimeisen vuosikymmenen ajan, hän on ollut mukana useissa eri tasoisissa kansainvälisissä projekteissa ja ohjelmissa, joiden vuoksi hän on matkustellut ympäri maailmaa, sekä koordinoinut ja ollut mukana tuomassa tuhansia pelaajia ja valmentajia eri ohjelmiin Portugaliin.Päävalmentajana hän on kokenut koko matkan U12 ikäluokasta aina aikuisiin saakka, tällä hetkellä Goncalo toimii SC Sacavenencen naisten päävalmentajana.

Voit nähdä kaikki valmentajamme täällä.

SUOSITUKSET

«Pelasin NF Academy U13 joukkueessa, ja se oli hienoa! Hävisimme puolivälierissä rankkareilla Sporting CP:lle. Se ei ollut paras mahdollinen tapa tippua turnauksesta, mutta koko tapahtuma oli hieno ja meillä oli todella hyvät valmentajat!”
Niklas Haugland, Leeds U23 ja Norjan U17 maajoukkue

“Sanoisin, että aika NF Academyn kanssa auttoi pääsemään eroon haastavista uusien tilanteiden, kuten maajoukkueen karsinnat, seuran vaihdot tai pelaajana eteneminen, aikaansaamista aspekteista.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg ja Tanskan U17 maajoukkue

«João Plantier on ollut isossa roolissa urallani useasta syystä. Hän antoi minulle vapauden ja uskoi minuun. Olimme läheisiä, ja hän tarkkaili minua kaiken aikaa. Joao antoi minulle palautetta mitä minun tulisi parantaa pelien aikana, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, hän oli erittäin hyvä löytämään minulle uusia haasteita.”
Zeca, FC Kööpenhaminan kapteeni ja Kreikan maajoukkue

“Pelasin yhdessä todella hyvien pelaajien kanssa ja sain valmennusta erittäin päteviltä valmentajilta. Ensinnäkin, se oli hieno kokemus ja sain hyvän tuntuman millä tasolla Euroopan parhaat joukkueet pelaa. Sellaiset tapahtumat, ovat erittäin arvokkaita, koska ne myöhemmin, tekevät siirtymistä uusiin joukkueisiin ja uusille tasoille helpompia.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht ja Norjan U16 maajoukkueen kapteeni

“Harjoitukset ovat erittäin hyvätasoisia ja siellä on harjoitteita jollaisia en ennen ole kokenut. Olen oppinut paljon, ja vien sen takaisin harjoitteluuni kotona Norjassa.”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lilleström ja Norjan U15 maajoukkueen kapteeni

“Poikani (syntyneet 2004 ja 2007) ovat todella innoissaan lähdössä IberCup Cascais turnaukseen. Ei pelkästään, koska saavat pelata huippujoukkueita vastaan, vaan myös nähdäkseen oman nykytasonsa ja tavatakseen hyviä pelaajia muualta Pohjoismaista joiden kanssa saavat harjoitella. NF Academy tapahtumat ovat fantastisia. Kun harjoittelet huippuvalmentajien kanssa toisten samanikäisten taitavien pelaajien mukana näet missä kansainvälisen jalkapallon taso todellisuudessa on.»
Björn Helge Riise, entinen Fulhamin ja Norjan maajoukkueen pelaaja

«Vasta palattuamme kotiin näimme ison parannuksen Kevinissä pelaajana. Hän on nyt varmempi pelaajana ja hänen päätöksentekonsa on parempaa. Syy tähän on hyvä kokemus ja NF Academyn hyvät valmentajat. Emme kadu sekuntiakaan, että valitsimme NF Academyn taitavan joukkueen.”
Thomas Hansvoll, entinen ammattinyrkkeilijä ja Norjan mestari

“Aika NF Academyn kanssa antoi esimakua jokapäiväisestä ammattilaisen elämästä. Todella pätevät valmentajat ja hyvät pelaajat ympärilläni. Päivät oli hyviä ja opin paljon. Tämän leirin jälkeen vasta uskalsin vierailla ulkomaisissa joukkueissa näyttämässä mitä osaan.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg ja Ruotsin U17 maajoukkue

“Olen todella tyytyväinen viime vuoden osallistumiseeni IberCupissa NF Academyn joukkueessa. Se oli todella jännittävää ja inspiroivaa saada pelata joukkueessa niin monen muun hyvän Norjalaisen, Ruotsalaisen ja Tanskalaisen pelaajan kanssa. Sain uutta motivaatiota harjoitteluun pelattuani hyviä vastustajia vastaan Portugalista, Espanjasta ja Meksikosta.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga ja Norjan U17 maajoukkue

«Pääsiäisenä 2018 olin Cascaissa, Portugalissa NF Academyn kanssa pelaamassa IberCup Cascais 2018 turnauksessa. Se oli ensimmäinen kerta NF Academy joukkueessa ja hieno kokemus. Sain matkalta paljon. Harjoitukset, pelit, valmentajat ja pelaajat olivat fantastinen yhdistelmä hauskanpitoa ja jalkapalloa.”
Filip Mellbin, Tankan U16 maajoukkue

TURNAUSPÄIVÄT

PVM TAPAHTUMA MAA PAIKKA IKÄRYHMÄ
01 - 07 hei 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008 - 2013

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search