Maksimoi potentiaalisi tänä kesänä

hot-to-maximize-your-potencial-top-image

Maksimoi potentiaalisi tänä kesänä

Hyvä valmennus ja jatkuvuus ovat avaimet menestymiseen ja NF Academyllä on suunnitelma saada kehityksesi takaisin raiteilleen sekä kentällä, että verkossa, läpi koko kesän.

hot-to-maximize-your-potencial-top-image-square

Maksimoi potentiaalisi tänä kesänä

Hyvä valmennus ja jatkuvuus ovat avaimet menestymiseen ja NF Academyllä on suunnitelma saada kehityksesi takaisin raiteilleen sekä kentällä, että verkossa, läpi koko kesän.

On valitettava tosiasia, että useiden pelaajien kehitys on hidastunut merkittävästi COVID-19 tilanteen vuoksi. Viikkoja ilman joukkueharjoituksia on ikuisuus kehityksesi kannalta kaikkein tärkeimpään aikaan.

Siksi on tärkeämpää kuin koskaan harjoitella kesän ajan kunnolla ja NF Academyllä on varattuna sinulle loistavia tarjouksia. Ilmoittautumalla heti NF International -leirille saat tehokasta harjoittelua Portugalilaisten valmentajien ohjauksessa, valmentajilla on kokemusta Portugalin huippuakatemioista kuten Sporting CP ja SL Benfica.

COVID-19 varotoimena meillä on tänä vuonna rajattu määrä paikkoja leireillä. Siksi sinun kannattaa, iilmoittautua mahdollisimman pian.

Ponnahduslauta kehitykselle

Useimmat aiemmin leireille osallistuneet pelaajat ovat erittäin tyytyväisiä leirien antiin.

– Sanoisin, että NF Academy tapahtumat auttoivat minua pääsemään eroon uusien tilanteiden aiheuttamasta stressistä, kuten maajoukkuekarsinnat, seuran vaihdot tai pelaajana eteneminen, sanoo Oscar Fuglesang, joka on pelannut Tanskan paidassa 11 U17 maaottelua.

NF International -leirit voivat olla ponnahduslauta urallasi. Jokaiselta leiriltä 4 pelaajaa saa “Player of the Age Category” -palkinnon, paikan NF Qualification Camp -leirillä Tanskassa.

Tältä leiriltä 8 pelaajaa pääsee viikon mittaiselle, täynnä harjoituksia olevalle try-out leirille yhteen maailman parhaista akatemioista Sporting CP:hen.

oscar
Danish international Oscar Fuglesang in NF Academy
GRATEFUL: Danish international Oscar Fuglesang says that NF Academy played a crucial role in his talent development.

NF Virtual Academy

NF Academyssä haluamme antaa ammattimaista ohjausta myös niille pelaajille jotka eivät vielä ole aivan kehityksensä huipulla vaan tarvitsevat muutaman vuoden hyvää harjoittelua ennen kuin pystyvät kilpailemaan paikasta Sporting CP -leirille tai nuorten maajoukkuetoiminnassa. Tässäkin jatkuvuus on avain ja ilmoittautumalla NF International leirille saat ilmaisen kokeilun Virtual Academy.

NF Virtual Academy antaa pelaajille ainutlaatuisen mahdollisuuden henkilökohtaiseen NF Academyn ammattivalmentajan valmennukseen. Virtuaaliharjoittelu on tällä hetkellä suuressa suosiossa ja haluamme olla tässäkin asiassa muita edellä ja tarjota ammattilaisvalmennusta myös pelaajille jotka eivät vielä ole ammattilaistasolla. Miksi? Koska uskomme, että on erittäin tärkeää harjoitella ammattimaisesti jo nuorena jos haluaa ammattilaissopimuksen myöhemmin.

Virtual Academy ohjelmamme aikana saat viikoittaisen fyysisiä, teknisiä ja teoreettisia harjoitteluhaasteita ja harjoitteita. Voit siis harjoitella ammattimaisesti olet sitten missä päin maailmaa tahansa.

Jokainen ohjelmaan osallistuva pelaaja saa myös henkilökohtaista seurantaa ja palautetta viikoittaisissa videotapaamisissa, joissa arvioidaan harjoittelua ja etsitään kehitysalueita mahdollisimman nopeaan kehittymiseen.

Tämä on loistava lisä kelle tahansa pelaajalle riippumatta seuratilanteesta.

15 tuntia viikossa

NF Academyssä etsimme jatkuvasti keinoja saavuttaa huippu ja Akatemiajohtajamme Gonsalo Nunes kertoi seuraavaa eräässä haastattelussa.

NF Academy Director Gonçalo Nunes
Goncalo Nunes is a UEFA A coach and worked 7 years at SL Benfica and 2 years at Sporting CP academies.
NF Academy Director Gonçalo Nunes
Goncalo Nunes is a UEFA A coach and worked 7 years at SL Benfica and 2 years at Sporting CP academies.

– Jos haluat huipulle, sinun täytyy toimia ammattimaisesti nuoresta lähtien. Oma kokemukseni tulee ajalta jolloin toimin Portugalin huippuakatemioissa. Sporting CP:ssä ja SC Benficassa, nuoret 12 – 16 vuotiaat pelaajat harjoittelevat tyypillisesti 1,5 tuntia jokaisena arkipäivänä ja pelaava viikonloppuisin. Kaiken kaikkiaan heidän harjoituskuormituksensa joukkueen mukana on n. 9 tuntia. Sen lisäksi he harjoittelevat omatoimisesti henkilökohtaisia taitoja. 16 -vuotiaalla pelaajalla tulisi lisäksi olla voimaharjoitteluohjelma. Tämä ei ole tärkeää ainoastaan voiman hankkimiseksi vaan myös vammojen ehkäisyssä. Kaiken kaikkiaan huipulle pyrkivän pelaajan tulisi harjoitella 13 – 15 tuntia viikossa, uskoo Nunes.

Varmista maksimaalinen kehityksesi ilmoittautumalla täällä.

TULEVAT NF INTERNATIONAL TAPAHTUMAT

No Events

LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

LÖYDÄ TAPAHTUMASI

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Lähetetty: 01st Jun 2020

Start typing and press Enter to search