NF ACADEMY -KANSAINVÄLISTEN TOIMINTOJEN JOHTAJA – GONCALO NUNES

NFA Director | Gonçalo Nunes

NF ACADEMY -KANSAINVÄLISTEN TOIMINTOJEN JOHTAJA – GONCALO NUNES

NF Academy -kansainvälisten toimintojen johtaja Goncalo Nunesilla on vaikuttava 25 vuoden ura jalkapallon parissa. Hän on todellinen lisä, sekä NF Academylle, että akatemian pelaajille yhdessä NF Academy -johtajan Joao Plantierin kanssa.

Concalo on työskennellyt 25 vuoden ajan kansainvälisessä jalkapallossa pääasiassa päävalmentajana, teknisenä koordinaattorina ja teknisenä johtajana. Hänellä on UEFA A -valmentajalisenssi sekä tason 3 IPDJ -nuortenvalmentajatutkinto ja hän odottaa innolla läheistä yhteistyötä NF Academy -pelaajien kanssa.

Olen erittäin innoissani tästä projektista, koska saan tehdä töitä Pohjoismaalaisten pelaajien pelaajakehityksen kanssa. Tavoitteenani on tehdä nykyisistä tapahtumista entistäkin parempia ja tuoda esille laatua jota NF Academy edustaa. Tiedän miten jakaa kokemukseni ja tietoni pelaajakehityksestä niin, että pelaajat kehittyvät sekä ihmisinä, että pelaajina.

KANSAINVÄLINEN KOKEMUS

Hän on työskennellyt Carlo Queirozin alaisuudessa Manchester United -jalkapallokoulu projektissa kuusi vuotta. Goncalo on ollut mukana Sporting CP:ssä kahden vuoden ajan ja viimeiset viisi vuotta hän on vastannut S.L.Benfican juniorijalkapallon kansainvälisestä toiminnasta. Siellä hän on toiminut viimeiset kolme vuotta myös pelajakehityskoordinaattorina.

Viimeisen vuosikymmenen ajan, hän on ollut mukana useissa eri tasoisissa kansainvälisissä projekteissa ja ohjelmissa, joiden vuoksi hän on matkustellut ympäri maailmaa, sekä koordinoinut ja ollut mukana tuomassa tuhansia pelaajia ja valmentajia eri ohjelmiin Portugaliin.

Päävalmentajana hän on kokenut koko matkan U12 ikäluokasta aina aikuisiin saakka, tällä hetkellä Goncalo toimii SC Sacavenencen naisten päävalmentajana.

Pääasiassa hän on toiminut nuorten joukkueissa, ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus ikäluokissa U15, U17 ja U19. Pisimpään Goncalo on valmentanut AD Oeirasissa yli 14 vuotta, mutta hän on valmentanut pitkään myös mm. Sportingissa ja SC Sacavenencessä.

Tulevalla kaudella hän johtaa Grupo Desportivo Estoril Praian naisten joukkuetta, joukkue pelaa Portugalin korkeimmalla tasolla Liga Allianzissa.

Gonsalo on auttanut ja innostanut tuhansia nuoria ja vanhempia pelaajia, sekä muita valmentajia ja ammattilaisia tällä alueella.

Tarvitaan, sekä intohimoa jalkapalloon, että kovaa työtä, jotta voi saavuttaa unelmansa ja seurata tavoitteitaan.

Lähetetty: 30th Jan 2019

Start typing and press Enter to search