NF Academyllä on jotain jokaiselle

option1
option1

MIKÄ TAHANSA ON IKÄSI, TASOSI, SUKUPUOLESI TAI PELAAT MILLÄ TAHANSA PELIPAIKALLA, NF ACADEMYLLÄ ON SOPIVA OHJELMA NUORILLE PELAAJILLE JOTKA HALUAVAT SAAVUTTAA TAVOITTEENSA

Viimeisten kolmen vuoden aikana NF Academy on luonut ja kehittänyt ohjelmiaan entistä paremmiksi täyttämään päätavoitteensa: auttamaan nuoria pelaajia parantamaan tasoaan ja saavuttamaan tavoitteensa jalkapalloilijoina.

Minkä mielestäsi pitäisi olla seuraava askeleesi kun haluat kehittyä? Kokeilla eri harjoitusmetodeja? Päästä harjoittelemaan Euroopan huippuseuroihin? Saada enemmän kovatasoisia pelejä ulkomaisia vastustajia vastaan?

Mikä tahansa on tavoittelemasi haaste tai tavoite, mikä tahansa pelipaikkasi, ikäsi tai sukupuolesi, NF Academyllä on oikea tapahtuma sinulle ja kyky ja halu auttaa sinua urallasi.

Lähetä yhteydenottopyyntö tiimillemme ja voimme yhdessä löytää tavoitteisiisi sopivan tapahtuman.

KORKEATASOISIA PAIKALLISIA LEIREJÄ LÄHELLÄ KOTIASI

NF Academy Finland
Academy järjestää useita tapahtumia Suomessa tänä kesänä. Katso tulevat tapahtumat alueellasi

PAIKALLISET LEIRIT

NF Academy tuo alueellesi kokeneet Portugalilaiset valmentajat, joilla valtava kokemus nuorten pelaajien kehittämisestä. He hyödyntävät näillä leireillä vuosien ammattilaiskokemuksen ja tieto-taidon SL Benficasta, Sporting CP:stä ja muista Portugalilaisista, maailmankuuluista akatemioista.

Lue lisää Portugalilaisesta Metodologiasta.

Kutsumme kaikki 9 – 16 vuotiaat pojat ja tytöt, jotka haluavat kehittää taitojaan ja ymmärtää peliä paremmin.

Katso alta tulevat tapahtumat

No Events

ONKO SINULLA TAIDOT, MUTTA ET OLE SAANUT MAHDOLLISUUTTA NÄYTTÄÄ OSAAMISTASI?

Vuonna 2019, 16 pelaajaa pääsivät try-out viikolle Sporting CP akatemiaan NF International leireiltä, tänä vuonna NF Academy tarjoaa saman mahdollisuuden again.
Vuonna 2019, 16 pelaajaa pääsivät try-out viikolle Sporting CP akatemiaan NF International leireiltä, tänä vuonna NF Academy tarjoaa saman mahdollisuuden again.

NF INTERNATIONAL

NF International-leireiltä 4 pelaajaa saa “Player of the Age Category” -palkinnon ja pääsee NF Qualification Camp -leirille Tanskaan. Tanskan leiriltä valitaan 8 pelaajaa viikon mittaiselle harjoituksen täyteiselle try-outille yhteen maailman parhaista akatemioista Sporting CP:hen.

Katso pelaajat joille NF Academy on antanut mahdollisuuden harjoitella huippuseuroissa.

Katso tulevat tapahtumat alta

No Events

NF CLUB EXPERIENCE

NF Club Experience on kunnianhimoisille pelaajille, jotka haluavat kansainvälistä kokemusta, haluavat testata itsensä eri olosuhteissa, kulttuureissa ja haluavat nähdä miten Portugalilaiset seurat harjoittelevat.

Se on loistava mahdollisuus harjoitella ja haastaa itsensä eri tavalla pelaavien pelaajien kanssa ja haasteethan auttavat pelaajia kehittymään.

Ohjelma on 2007 – 2002 vuotiaille pojille ja tytöille.

Lue lisää täältä.

VIIKKO TÄYNNÄ HYVÄTASOISIA PELEJÄ, OPPIMISTAPAHTUMIA JA UUSIA KOKEMUKSIA

Know
the international programs NF Academy have for 2020 and contact our team requesting more information.
Know the international programs NF Academy have for 2020 and contact our team requesting more information.

TURNAUKSET

Osallistuminen kansainväliseen turnaukseen on yksi lähinnä ammattilaispelaajan päivittäistä elämää oleva kokemus. Intensiivinen viikko, jonka aikana pelaajat saavat paljon peliminuutteja ulkomaisia joukkueita vastaan, näkevät ja oppivat uusia pelitapoja ja kokevat joukkuehengen merkityksen asumalla viikon yhdessä kansainvälisten pelikavereiden ja valmentajien kanssa.

Katso alta tulevat turnaukset ja lähetä meille yhteydenottopyyntö niin lähetämme lisätietoa.

PVM TAPAHTUMA MAA PAIKKA IKÄRYHMÄ
01 - 07 hei 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008 - 2013

HARJOITUSLEIRI ULKOMAILLA

Päätavoitteemme NF High Performance ja Elite Training Camp -leireillä on tarjota pelaajille ystävyysotteluita vahvoja joukkueita vastaan, antaa pelaajille parempi ymmärrys pelistä ja antaa pelaajille kokemus kuulumisesta joukkueeseen jossa on paljon hyviä ulkomaisia pelaajia.

Näiden tapahtumien aikana, teemme pelaajista täydellisen arvioinnin. Jokainen pelaaja saa yhteisessä tapaamisessa päävalmentajansa kanssa yksityiskohtaista palautetta mitä heidän tulisi kehittää parantaakseen peliään. Kaikki pelaajat saavat arviointiraportin, jonka tarkoitus on antaa ohjeita heidän harjoitteluun kotimaassaan.

Katso alta tulevat harjoitusleirit ulkomailla.

PVM TAPAHTUMA MAA PAIKKA IKÄRYHMÄ
15 - 25 hei 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006-2009
29 syy - 05 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

ONKO NF ACADEMY VAIN POJILLE? EI TODELLAKAAN!

Cille Nielsen oli ensimmäinen tyttö, joka valittiin NF Scholarship -ohjelmaan
Cille Nielsen oli ensimmäinen tyttö, joka valittiin NF Scholarship -ohjelmaan

TYTÖT NF ACADEMYSSÄ

Tytöt ovat tervetulleita NF Academy paikallisleireille, kansainvälisiin tapahtumiin ja ulkomaisille harjoitusleireille. Jotkin tyttöpelaajat, kuten Cille Nielsen, ovat tehneet meihin suuren vaikutuksen, Cille aloitti uransa NF Academyssä paikallisleiriltä poikien kanssa ja nykyään hän on mukana NF Scholarship -ohjelmassa ja on jo päässyt harjoittelemaan Sporting CP ja Atletico Madrid akatemioihin.

NF Academyllä on myös paikallisleiri pelkästään tytöille, NF Girl Camp. Haluamme antaa motivoituneille tyttöpelaajille paikan kehittyä, paikan jossa he tapaavat muita motivoituneita ja taitavia pelaajia.

ETSIMME LAHJAKKAITA MAALIVAHTEJA

Maalivahdit voivat hakea kaikkiin NF Academy tapahtumiin. Lue lisää niistä kaikista ja katso tulevat tapahtumat.
Maalivahdit voivat hakea kaikkiin NF Academy tapahtumiin. Lue lisää niistä kaikista ja katso tulevat tapahtumat.

ETSIMME TÄNÄ KESÄNÄ MAALIVAHTEJA

Etsimme 9 – 16 -vuotiaita maalivahteja osallistumaan NF International tapahtumiin tänä kesänä. Maalivahteja, jotka haluavat kehittää taitojaan ja oppia ymmärtämään peliä paremmin.

Leirien aikana, harjoittelemme pelin eri osa-alueita, Portugalilaisen metodologian mukaisesti, keskitymme tekniikkaan, sijoittumiseen, päätöksentekoon ja pelin havainnointiin.

No Events

NF GOALKEEPER CAMP

Kutsumme motivoituneita maalivahteja kokemaan erityisesti maalivahdeille tehdyn harjoitusohjelman ja saamaan oppia moderneista maalivahtiharjoitusmenetelmistä.

Saa valmennusta kokeneilta Portugalilaisilta maalivahtivalmentajilta, joilla on kokemusta maailmankuuluista akatemioista kuten SL Benfica ja Sporting CP, sekä Portugalin huippuseuroista.

No Events

HARJOITTELE AMMATTIVALMENTAJAN KANSSA HETI LEIRIN JÄLKEEN

NF Virtual Academy Player Elias Gill
2006 syntynyt pelaaja Elias Gill tekemässä yhtä NF Virtual Academyn teknisistä harjoitteista

NF Virtual Academy

Hyvä valmennus ja jatkuvuus ovat avaimet menestyä ja NF Academyllä on suunnitelma sinulle saada valmennusta NF Academyn ammattivalmentajilta, NF Virtual Academy.

Yhden tai kolmen kuukauden Virtual Academy ohjelman aikana, pelaajat saavat viikoittain fyysisiä, teknisiä ja pelikäsitys haasteita ja harjoitteita valmentajaltaan. Jokainen pelaaja saa myös henkilökohtaista palautetta ja seurantaa viikoittaisissa videotapaamisissa, joiden aikana arvioidaan edelliset harjoitukset ja mietitään kehityskohteita seuraavalle viikolle.

Sinun on mahdollista saada ilmainen kokeiluviikko ennen ohjelman aloittamista.

Tulevat NF International tapahtumat

No Events

Katso kaikki tulevat tapahtumamme täältä

Pyydä neuvontaa tiimiltämme


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

Lähetetty: 25th Jun 2020

Start typing and press Enter to search