NF CAREER MANAGEMENT

Ota kaikki hyöty itsellesi NF Academy teknisen tiimin osaamisesta ja suhdeverkostosta saavuttaaksesi omat tavoitteesi peliurallasi.

NF Career Management

Tämä on ainutlaatuinen ohjelma joka varmistaa pelaajien kehityksen NF Academyn ammattivalmentajan ohjauksessa ja valvonnassa. Tämän ohjelman avulla, NF Academy avaa pelaajille mahdollisuuksia päästä ammattisopimuksella Portugalilaisiin seuroihin tai pelaamaan ulkomaille amatöörinä.

NF Academy on neuvoa antava kumppani pelaajille ja perheelle uraa koskevissa valinnoissa.

KENELLE SE ON TARKOITETTU

NF Career Management on motivoituneille, sitoutuneille ja kunnianhimoisille pelaajille, jotka ovat valmiit etenemään urallaan. Tämä ohjelma antaa pelaajille mahdollisuuksia testata osaamistaan eri ympäristöissä ja harjoittelu Portugalilaisessa seurassa antaa tuntumaa kansainväliseen jalkapalloon.

Ohjelma on tarkoitettu 2002 – 2007 syntyneille tytöille ja pojille.

Ohjelmaan osallistuvat pelaajat pääsevät harjoittelemaan oman tasoiseensa seuraan, heidän tasonsa määritellään heidän aiempien NF Academy tapahtumien arviointien perusteella.  Uusien pelaajien tulee lähettää hakemus, ennen kuin he voivat osallistua tähän tapahtumaan.

OHJELMAN TAVOITTEET

NF Career Management antaa meille mahdollisuuden keskittyä antamaan pelaajille mahdollisuuksia pelata ammattilaisena tai amatööritasolla:

 • Tukea pelaajan kehitystä ja varmistaa että pelaajat saavat kehittävää henkilökohtaista palautetta ammattivalmentajalta.
 • Luoda mahdollisuuksia Portugalilaisiin seuroihin ammattisopimuksella tai pelata ulkomailla amatöörinä.
 • Olla neuvoa antava kumppani pelaajille ja perheille uraan liittyvissä päätöksissä.
 • Sosiaalinen kehittyminen, pääsemällä joukkueeseen jossa on pelaajia useasta kansallisuudesta, kielialueelta ja kulttuureista
 • Antaa pelaajille yksityiskohtaista palautetta, mitä osa-alueita heidän tulisi kehittää ja yksityiskohtaisen palautelomakkeen ohjaamaan heidän harjoitteluaan.

MITÄ OHJELMA SISÄLTÄÄ

 • 1 viikoittainen 15 – 20 minuutin konsultaatio, jossa pelaaja saa palautetta taktisesta, teknisestä ja henkisestä suorittamisestaan
 • 1 videoanalyysi kuukaudessa, kestoltaan 1,5 tuntia (harjoituksista ja/tai peleistä).
 • Tryoutien järjestäminen Portugalilaisiin seuroihin (vähintään 2 viikkoa kaudessa, sisältäen palautteen (paikan päällä) harjoituksista Portugalissa.
 • Henkilökohtainen NF Academy valmentajasi on pelaajan ja perheen käytössä konsultaatioon tarvittaessa.
 • Jokainen pelaaja saa oman henkilökohtaisen kehityssuunnitelman – räätälöity kunkin pelaajan omaan pelaajaprofiiliin.
 • Keskustelua valmentajan kanssa potentiaalisista seuroista NF Academy verkostossa: Pohjoismaissa, Portugalissa ja Etelä-Euroopassa.
 • Neuvottelut ja seuranta Portugalilaisten seurojen kanssa tavoitteena joko ammattilaissopimus tai amatöörisopimus.

HINTA PER PELAAJA

Kuukausittainen maksu – 400 EUR

1 viikon kokeilu* – 769 EUR

6 kuukauden sopimus – 2145 EUR: sisältää 6 kuukautta plus 1 viikon kokeilun*

*Viikon kokeilu ei sisällä majoitusta, ruokailua eikö matkoja

SAA OHJAUSTA KOKENEILTA VALMENTAJILTA

Valmentajamme ovat toimineet jo monia vuosia nuorten lahjakkuuksien kehittäjinä, ei pelkästään NF Academyssä, vaan myös Portugalin huippu akatemioissa kuten Sportin CP ja SL Benfiga. He ovat ammattilaisia tunnistamaan tarpeet ja tukemaan pelaajan kehitystä.

Tulevat NF Academyn paikallistapahtumat

No Events

Katso yleiskatsaus kaikista tapahtumistamme täältä

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search