NF INTERNATIONAL TRIALS

Pätevyys harjoittelu leirille Sporting CP: llä!

NF INTERNATIONAL TRIALS

Kesän 2024 aikana vierailemme yli 30 eri paikkakunnalla Pohjoismaissa tvoitteena tarjota laadukasta valmennusta, tuoda panoksemme paikallisten pelaajien kehittymiseen ja löytää lahjakkuudet joille pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia kansainvälisille kentille. Harjoituksemme ovat kova tempoisia ja pelaajat saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä Portugalilaisten valmentajien kanssa, joilla on taustaa mm. seuroista kuten Sporting CP, SL Benfica ja muista Portugalin huippuakatemioista.

NF International Trials -leireiltä, valitaan kaksi pelaajaa jotka voittavat “Player of the Camp” -palkinnon eli paikan NF Elite Qualification Camp -leirillä. Tältä karsintaleiriltä valitaan 6 pelaajaa jotka pääsevät viikon mittaiselle treenin täyteiselle try-out -leirille erääseen maailman parhaista akatemioista Sporting CP -akatemiaan.

KENELLE SE ON?

NF International Trials -leirit on tarkoitettu 9 – 16 -vuotiaille pojille ja tytöille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja oppia ymmärtämään peliä paremmin. Suosittelemme, että kaikilla osallistujilla on ikätasonsa mukaiset perustaidot omaksuttuna ja heillä on halua oppia uutta.

Varmistaaksemme, että kaikki osallistujat saavat haasteita omalla tasollaan, jaamme pelaajat iän ja taitotason mukaisiin ryhmiin.

TAVOITTEENA SPORTING CP

NF International Trials -leireillä valitsemme kaksi “Player of the Camp” -voittajaa ikäryhmistä 2008, 2009, 2010 tai 2011. Nämä pelaajat saavat kutsun osallistua NF Elite Qualification -leirille kesän lopulla.

Valmentajilla on mahdollisuus valita vielä kaksi “Wild Card” -voittajaa, jos leirillä on enemmän kuin kaksi pelaajaa jotka valmentajien mielestä ansaitsevat paikan NF Qualification Camp -leirillä.

Tämän karsintaleirin aikana mukana on Sporting CP scoutti, ja hän valitsee 6 pelaajaa, jotka pääsevät viikon mittaiselle try-out -leirille Sporting CP -akatemiaan Portugaliin. NF Academy maksaa näiden pelaajien kaikki paikalliset kulut (ei sisällä matkoja). Vuonna 2019, valittiin 6 pelaajaa 1300 NFI -leireille osallistuneesta pelaajasta ja he pääsivät Sporting CP -leirille syksyllä 2019. Nämä pelaajat olivat: Blerton Isufi, Noah Solheim, Sahle Wålberg, Alfredo Steiner, Ingvar Kolbjørnsen ja Bashir Bashiir. Näet nämä pelaajat alla olevassa kuvassa.

TAVOITTEENA SPORTING CP

Jokaisella NF International Trials -leirillä valitsemme neljä “Player of the Age Category” -voittajaa, toisin sanoen yksi pelaaja valitaan kaikista seuraavista ikäryhmistä; 2011, 2010, 2009 tai 2008. Voittaneet pelaajat kutsutaan osallistumaan NF Elite Qualification -leirille Tanskaan kesän lopulla. Tällä leirillä on paikalla Sporting CP:n scoutti, joka valitsee 6 pelaajaa, jotka voittavat viikon mittaisen harjoitusjakson Sporting CP akatemiassa. NF Academy maksaa valittujen pelaajien kaikki paikalliset kulut.

Vuonna 2019 seuraavat kuusi pelaajaa valittiin 1300:sta paikallisille leireille osallistuneesta pelaajasta ja he voittivat Sporting CP -leirin syksyllä 2019: Blertun Isufi, Noah Solheim, Sahle Wålberg, Alfredo Steiner, Ingvar Kolbjørnsen and Bashir Bashiir. Pelaajat alla olevassa kuvassa.

TAPAHTUMAN TAVOITE

NF Academyllä on selkeä tavoite auttaa kehittämään lisää kansainvälisiä huippupelaajia. Siksi haluamme tarjota mahdollisuuden, kaikkein lahjakkaimmille pelaajille, voittaa paikka Sporting CP -leirille. August Frobenius (2003) ja Nikolai Skoglund (2003) ovat kaksi Norjalaista pelaajaa, jotka solmivat ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Sporting CP:n kanssa 16-vuotiaina. Jokaiselle pelaajalle, joka tekee loistavan vaikutuksen Sporting CP -leirillä, sopimus voi olla mahdollisuus tulevaisuudessa.

Nuorimmat osallistujat (8 – 12 vuotiaat) eivät ole mukana tässä valinnassa. Heille ja muille pelaajille jotka eivät tule valituiksi, tavoitteemme NF International Trials -leirillä on tarjota kehittävä harjoituskokemus ja arvokasta oppia jonka pelaajat voivat viedä mukanaan päivittäiseen harjoitusympäristöönsä ja kehittyä pelaajina seuraavalle tasolle.

Paketit

Kenttäpelaaja

• Kaksi päivittäistä harjoitusta
• Yksi teorialuento per päivä
• Kokenut Portugalilainen päävalmentaja jokaisessa harjoitusryhmässä
• Kaksi jopa neljä pelaajaa (2009 – 2006) pääsee NF Elite Qualification -leirille kaikki paikalliset kulut maksettuina
• Mahdollisuus voittaa viikon mittainen Sporting CP -leiri
• Diplomi kaikille osallistujille

 

Hinta per pelaaja
3 päivää 199 EUR

MAALIVAHTI

• Kokenut Portugalilainen maalivahtivalmentaja
• Kaksi päivittäistä harjoitusta
• Maalivahtivalmennus ja harjoittelu kenttäpelaajien kanssa yhdistetty
• Yksi teorialuento per päivä
• Kaksi jopa neljä pelaajaa (2009 – 206) pääsee NF Elite Qualification -leirille kaikki paikalliset kulut maksettuina
• Mahdollisuus voittaa viikon mittainen Sporting CP -leiri
• Diplomi kaikille osallistujille

 

Hinta per maalivahti
3 päivää 199 EUR

Varusteet

• Light -varustepaketti – 39 EUR
Sisältää: 1 jalkapallosukat, 1 shortsit ja 2 treenipaitaa

 

• Basic .varustepaketti – 87,5 EUR
Sisältää: 1 takki, 1 jalkapallosukat, 1 shortsit ja 2 treenipaitaa

TULEVIA NF INTERNATIONAL TRIALS -LEIREJÄ

No Events

Katso koko Tapahtumakalenteri täältä.

VALITUT PELAAJAT 2023

NF Qualification -leirille Tanskaan valitut pelaajat julkaistaan tässä heti valintojen jälkeen. siihen saakka näet vuonna 2023 valitut pelaajat klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

VALITUT PELAAJAT 2020

NF Qualification -leirille Tanskaan valitut pelaajat julkaistaan tässä heti valintojen jälkeen. siihen saakka näet vuonna 2020 valitut pelaajat klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

LAADUKAS HARJOITTELU JA INNOSTAMINEN

NF International Trials -leirien osallistujat saavat kokea parhaiden Portugalilaisten akatemioiden harjoitusmenetelmät. 14 pelaajasta jotka edustivat Portugalia Euro 2016 finaalissa, 10 pelaajaa tuli Sporting CP akatemiasta.

LISÄTIETOA

MENETELMÄT

Noudatamme periaatetta “to teach the game by playing it”. Harjoitteemme on siksi kehitetty noudattamaan pelin intensiteettiä ja moninaisia haasteita joita pelaaja kokee pelin eri tilanteissa. Harjoitukset ovat intensiteetiltään kovia, pallo kosketuksia tulee paljon, tavoitteena tehdä oikeita päätöksiä ja auttaa pelaajia ymmärtämään peliä paremmin.

Kaikessa mitä teemme, päätavoite on kehittää pelaajia. Pelaajien kanssa jotka harjoittelevat säännöllisesti NF Academyn mukana keskitymme seuraaviin:

 • Tehokas pelaajakehitykseen suunniteltu harjoittelu.
 • Henkilökohtainen jatkuva palaute.
 • Pelaajan tasoon ja oppimistavoitteisiin mukautettu harjoittelu.
 • Peleihin, jotka tarjoavat sopivan tasoista haastetta kehittääkseen heitä pelaajina.

HARJOITUSRYHMÄT

Paikallisilla leireillämme luomme tasataitoisia harjoitusryhmiä ottamalla huomioon sekä pelaajan taidot, että iän. Jokainen harjoitusryhmä normaalisti koostuu 12 – 20 pelaajasta + maalivahdeista. Jokaista harjoitusryhmää valmentaa kokenut Portugalilainen päävalmentaja ja häntä yleensä avustaa paikallista kieltä puhuva apuvalmentaja.

NF ACADEMY -VALMENTAJAT

NF Academy käyttää osaavia ja kokeneita valmentajia joilla on kokemusta Euroopan suurseuroista. Haluamme kunnianhimoisia valmentajia, jotka tuovat tapahtumiimme akateemista osaamista. Valmentajamme ovat tarkoin valittuja saamiemme hakemusten perusteella, sekä olemassa olevien kontaktiemme kautta.

Katso NF Academy valmentajat

VALMENTAJAT

NF Academy -johtaja, João Plantier on pitkä ja vaikuttava CV, sekä kansainvälisesti, että paikallisesti Portugalissa. Hän on urallaan kehittänyt useita supertähtiä ja Euroopan Mestareiden kapteeneja.NF Academiassa Joao Plantier kehittää Pohjoismaisia jalkapalloilijoita ja valmentajakursseja, sekä johtaa jalkapalloakatemian toimintoja.
Katso NF Academy valmentajat

Nf Academy Coach João Plantier

JOÃO PLANTIER

 • Liikuntatieteiden Maisteri
 • UEFA PRO -VALMENTAJATUTKINTO
 • 7 vuotta päävalmentajana Sporting CP -nuortenjoukkueissa
 • 10 vuotta Sporting CP -kykyjenetsijä
 • 1 vuosi Mancester Unitedin jalkapallokouluissa
 • 4 vuotta päävalmentajana Associação Desportiva de Oeiras -nuortenjoukkueissa
 • 4 vuotta päävalmentajana Casa Pia Atlético Clube -nuortenjoukkueissa

MISTÄ PIDÄT ENITEN VALMENTAMISESSA?

“Pelaajien saaminen omalle maksimi taito tasolleen saa minut tyytyväiseksi.”

MIKSI POHJOISMAISTEN PELAAJIEN TULISI LIITTYÄ NF ACADEMYYN?

“Näen paljon potentiaalia NF Academy pelaajissa. Pohjoismaalaisilla pelaajilla on kova tahto oppia kun he tulevat tänne. Teknisesti he ovat hyviä pallon kanssa ja ovat samaa tasoa samanikäisten Portugalilaisten pelaajien kanssa. Haasteena on, että esimerkiksi, Norjassa ei ole riittävästi kilpailua nuorten pelaajien kesken. Se aiheuttaa ongelmia pelikäsitykseen ja ymmärtämään että kilpailu on sekä voittamista, että häviämistä. Pelikäsitys on seikka jota pystymme tapahtumissamme parantamaan.”

JÄRJESTÄJÄ JA YHTEISTYÖ

NF Academy tekee yhteistyötä paikallisten seurojen ja partnerien kanssa paikallisten harjoitusleirien järjestämisessä. Klikkaamalla “Lue lisää” tapahtuman kohdalla johon haluat osallistua, saat lisätietoa mikä seura / kuka henkilö on vastuussa leirin järjestämisestä ja löydät heidän yhteystietonsa. Haluatko NF Academyn tulevan kotikaupunkiisi? Meillä on joukko kokeneita Portugalilaisia valmentajia valmiina pitämään paikallisia leirejä eri kaupungeissa ympäri maailmaa. Voit ryhtyä NF Academy partneriksi tai yhdistää meidät paikallisen seuran kanssa joka haluaa järjestää leirin kaupungissasi yhteistyössä kanssamme.

Ryhdy Partneriksi
Jokaisessa maassa, jossa toimimme meillä on alueellisia Partnereita jotka järjestävät paikallisia harjoitusleirejä, heillä on käytössään kokemuksemme ja kokeneet Portugalilaiset pelaajakehittäjät. Jos haluat alueellesi lisää harjoitusleirejä voit hakea NF Academy Partneriksi.

Suositukset

«Pelasin NF Academy U13 joukkueessa, ja se oli hienoa! Hävisimme puolivälierissä rankkareilla Sporting CP:lle. Se ei ollut paras mahdollinen tapa tippua turnauksesta, mutta koko tapahtuma oli hieno ja meillä oli todella hyvät valmentajat!”
Niklas Haugland, Leeds U23 ja Norjan U17 maajoukkue

“Sanoisin, että aika NF Academyn kanssa auttoi pääsemään eroon haastavista uusien tilanteiden, kuten maajoukkueen karsinnat, seuran vaihdot tai pelaajana eteneminen, aikaansaamista aspekteista.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg ja Tanskan U17 maajoukkue

«João Plantier on ollut isossa roolissa urallani useasta syystä. Hän antoi minulle vapauden ja uskoi minuun. Olimme läheisiä, ja hän tarkkaili minua kaiken aikaa. Joao antoi minulle palautetta mitä minun tulisi parantaa pelien aikana, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, hän oli erittäin hyvä löytämään minulle uusia haasteita.”
Zeca, FC Kööpenhaminan kapteeni ja Kreikan maajoukkue

“Pelasin yhdessä todella hyvien pelaajien kanssa ja sain valmennusta erittäin päteviltä valmentajilta. Ensinnäkin, se oli hieno kokemus ja sain hyvän tuntuman millä tasolla Euroopan parhaat joukkueet pelaa. Sellaiset tapahtumat, ovat erittäin arvokkaita, koska ne myöhemmin, tekevät siirtymistä uusiin joukkueisiin ja uusille tasoille helpompia.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht ja Norjan U16 maajoukkueen kapteeni

“Harjoitukset ovat erittäin hyvätasoisia ja siellä on harjoitteita jollaisia en ennen ole kokenut. Olen oppinut paljon, ja vien sen takaisin harjoitteluuni kotona Norjassa.”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lilleström ja Norjan U15 maajoukkueen kapteeni

“Poikani (syntyneet 2004 ja 2007) ovat todella innoissaan lähdössä IberCup Cascais turnaukseen. Ei pelkästään, koska saavat pelata huippujoukkueita vastaan, vaan myös nähdäkseen oman nykytasonsa ja tavatakseen hyviä pelaajia muualta Pohjoismaista joiden kanssa saavat harjoitella. NF Academy tapahtumat ovat fantastisia. Kun harjoittelet huippuvalmentajien kanssa toisten samanikäisten taitavien pelaajien mukana näet missä kansainvälisen jalkapallon taso todellisuudessa on.»
Björn Helge Riise, entinen Fulhamin ja Norjan maajoukkueen pelaaja

«Vasta palattuamme kotiin näimme ison parannuksen Kevinissä pelaajana. Hän on nyt varmempi pelaajana ja hänen päätöksentekonsa on parempaa. Syy tähän on hyvä kokemus ja NF Academyn hyvät valmentajat. Emme kadu sekuntiakaan, että valitsimme NF Academyn taitavan joukkueen.”
Thomas Hansvoll, entinen ammattinyrkkeilijä ja Norjan mestari

“Aika NF Academyn kanssa antoi esimakua jokapäiväisestä ammattilaisen elämästä. Todella pätevät valmentajat ja hyvät pelaajat ympärilläni. Päivät oli hyviä ja opin paljon. Tämän leirin jälkeen vasta uskalsin vierailla ulkomaisissa joukkueissa näyttämässä mitä osaan.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg ja Ruotsin U17 maajoukkue

“Olen todella tyytyväinen viime vuoden osallistumiseeni IberCupissa NF Academyn joukkueessa. Se oli todella jännittävää ja inspiroivaa saada pelata joukkueessa niin monen muun hyvän Norjalaisen, Ruotsalaisen ja Tanskalaisen pelaajan kanssa. Sain uutta motivaatiota harjoitteluun pelattuani hyviä vastustajia vastaan Portugalista, Espanjasta ja Meksikosta.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga ja Norjan U17 maajoukkue

«Pääsiäisenä 2018 olin Cascaissa, Portugalissa NF Academyn kanssa pelaamassa IberCup Cascais 2018 turnauksessa. Se oli ensimmäinen kerta NF Academy joukkueessa ja hieno kokemus. Sain matkalta paljon. Harjoitukset, pelit, valmentajat ja pelaajat olivat fantastinen yhdistelmä hauskanpitoa ja jalkapalloa.”
Filip Mellbin, Tankan U16 maajoukkue

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search