NF MATCH CAMP SALOU

Vaativa tapahtuma täynnä haasteita lyhyessä ja tiiviissä ajassa, jonka aikana on otteluita paikallisia Espanjalaisia joukkueita vastaan ja laadukkaita harjoitus tapahtumia. Lisäksi päivittäin ohjeita joukkueena ja yksityisesti ja oppia myös kentän ulkopuolella.

NF MATCH CAMP SALOU

Loistava mahdollisuus saada ottelu tuntumaa Espanjalaisia joukkueita vastaan, jotka ovat tunnettuja siitä että yhdistävät taitojalkapallon intensiiviseen pelitapaan.

Tämä tapahtuma kehittää pelaajia, sekä ennen ottelua, ottelun aikana, että ottelun jälkeen tapahtuvana ammattivalmentajien ohjauksena. Tapahtumassa yhdistyvät valmistava harjoittelu, teoreettinen opetus, sekä ottelujohtaminen joiden tarkoituksena on  aina pelaajien henkilökohtainen kehittyminen kaikilla pelin osa-alueilla taktisesta henkiseen.

KENELLE TAPAHTUMA ON TARKOITETTU?

NF Match Camp soveltuu pelaajille jotka ovat vähintään hyvällä alueellisella tasolla. Tämä ohjelma soveltuu hyvin myös kaikille niille pelaajille jotka haluavat osallistua eri eliitti turnauksiin NF Academyn joukkueissa tai muihin vaativampiin tapahtumiin. NF Match Camp järjestetään heti alkuvuodesta ja toimii siksi erinomaisesti valmistavana tapahtumana kaikille pelaajillemme kauden muihin vaativiin tapahtumiin.

Tapahtuma on seuraavien ikäluokkien pojille:

3 joukkuetta – 2009, 2008 ja 2007
Ajankohta: 22. – 25. tammikuuta 2022

3 joukkuetta – 2006, 2005 ja 2004
Ajankohta: 29. tammikuuta – 1. Helmikuuta 2022

TAPAHTUMAN TAVOITTEET

NF Match Camp -leirillä keskitymme antamaan kokeneiden Portugalilaisten ammattivalmentajien johdolla pelaajille kokonaisvaltaisen kokemuksen millaista on olla osana joukkuetta

  • Henkilökohtainen taktinen ja henkinen kehitys, varmistetaan että pelaajat ymmärtävät peliä paremmin ja heillä on henkistä kapasiteettia käsitellä kaikkia kilpailulliseen pelaamiseen liittyviä pelin osa-alueita.
  • Peleissä kova tempo ja pelin johtamisen tavoitteet.
  • Nostaa pelaajan kykyä pelata NF Academy pelitavalla, ja kykenemään tekemään pelin joka tilanteessa parhaita ratkaisuja.
  • Sosiaalisten ja kulttuuristen taitojen kehittyminen, kun pelaajia samassa joukkueessa eri kansallisuuksista, eri kielialueilta, kulttuureista ja erilaisia persoonallisuuksia.
  • Antaa pelaajille palautetta mitä osa alueita heidän tulisi parantaa.

LEIRIPAKETIN SISÄLTÖ

PELAAJA

• Majoitus paikallisessa urheilukeskuksessa (4 päivää / 3 yötä).
• Aamiainen, lounas, päivällinen.
• 1 täysi varustepaketti (paita, shortsit ja sukat).
• Kaksi harjoitustapahtumaa saapumispäivän iltana.
• Kolme täysimittaista peliä paikallisia vastustajia vastaan.
• Pelaajien täysi valvonta koko tapahtuman ajan.
• Joukkue ja henkilökohtaisia pelaaja keskusteluja.
• Vapaa-ajan aktiviteetteja.
• Joka joukkueella kokenut Portugalilainen valmentaja.
• Osallistuvien NF joukkueiden kesken jaettu Fysioterapeutti ja maalivahtivalmentaja.
• Kirjallinen yksityiskohtainen palauteraportti osallistuville pelaajille.

Hinta per pelaaja
699 EUR (4 päivää / 3 yötä)

PERHE

• Majoitus Salou Sport Centerin asunnoissa (2 hengen huoneissa)
• Puolihoito

Hinta per henkilö
Alkaen 369 EUR (4 päivää / 3 yötä)

MAHDOLLISET TAPAHTUMAT

No Events

SIJAINTI

Saloun kaupunki on varsinkin Brittituristien suosiossa, se sijaitsee Costa Doradalla (“The Gold Coast”) Katalonian alueella Espanjassa. Se on Costa Doradan suosituimpia lomakohteita, puhtaine hiekkarantoineen, jotka jatkuu kauas horisonttiin. Salou on vain 20 minuutin päässä Reus -lentokentältä.

Salousta on tullut Costa Doradan suosituimpia lomakohteita, sinne saapuu vuosittain yli 2 miljoonaa turistia, kultaisten välimeren hiekkarantojen houkuttelemina. Salou on etenkin perheiden suosiossa, koska sen rannat on matalia, paikalliset ystävällisiä, läheltä löytyy Port Aventura teemapuisto ja paljon muuta tekemistä ja paikkoja missä viihtyä.

SIJAINTI

Saloun kaupunki on varsinkin Brittituristien suosiossa, se sijaitsee Costa Doradalla (“The Gold Coast”) Katalonian alueella Espanjassa. Se on Costa Doradan suosituimpia lomakohteita, puhtaine hiekkarantoineen, jotka jatkuu kauas horisonttiin. Salou on vain 20 minuutin päässä Reus -lentokentältä.

Salousta on tullut Costa Doradan suosituimpia lomakohteita, sinne saapuu vuosittain yli 2 miljoonaa turistia, kultaisten välimeren hiekkarantojen houkuttelemina. Salou on etenkin perheiden suosiossa, koska sen rannat on matalia, paikalliset ystävällisiä, läheltä löytyy Port Aventura teemapuisto ja paljon muuta tekemistä ja paikkoja missä viihtyä.

LISÄTIETOA

Me haluamme keskustella kanssasi ennen kuin varaat tapahtuman varmistaaksemme oikea tasoisen haasteen kaikille osallistujillemme. Paras tapa selvittää onko tämä sinulle oikean tasoinen tapahtuma on lähettää hakemus. Hakemuksessa kerrot lisää seurasta, pelipaikasta, iästä, tasosta ja tavoitteista, jonka jälkeen olemme yhteydessä. Jos sinulla on mahdollista lähettää videota, jaathan sen kanssamme.

Oletko epävarma onko tämä tapahtuma oikean tasoinen? Otathan meihin yhteyttä? Pystymme kertomaan missä ja milloin seuraava paikallinen leiri on ja voimme tehdä siellä pelaajasta arvioinnin kansainvälisiin tapahtumiin.

Ohjelma 2022

Päivä 1, Lauantai
Saapuminen Urheilukeskukseen (majoitus) klo 14.00 – 18.00
Harjoitukset
Päivällinen
Vapaa-aikaa

Päivä 2, Sunnuntai
Aamiainen
Harjoitukset
Joukkuepalaveri
Lounas
Ottelu palaveri (Peliin valmistautuminen)
Peli 1
Päivällinen
Vapaa-aikaa

Päivä 3, Maanantai
Aamiainen
Joukkuepalaveri
Yhteistä toimintaa
Lounas
Ottelu palaveri (Peliin valmistautuminen)
Peli 2
Päivällinen
Vapaa-aikaa

Päivä 4, Tiistai
Aamiainen
Ottelu palaveri (Peliin valmistautuminen)
Peli 3
Lounas

Tapahtuma loppuu klo 14.00

Huomioithan, että tämä on alustava ohjelma. Lähetämme lopullisen yksityiskohtaisen ohjelman kaikille osallistuville pelaajille kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

salou-sports-village

SALOU URHEILUKESKUS

Erittäin tasokas majoitus kaikilla kodin mukavuuksilla. Tuntien kovan harjoittelun, pelien ja turnausten jälkeen on aika rentoutua ja palauttaa energiaa. Laatu ja mukavuus kuvaavat parhaiten majoitustilojamme. Kolme eri tyyppistä huoneistoa, värikkäät 65 m2 huvilat ja Bungalowit, joihin majoittuu jopa 6 kerrallaan auttavat urheilijoita valmistautumaan maksimaaliseen suoritukseen.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
PÄÄVALMENTAJA JA AKATEMIAN JOHTAJA

NF Academy Internationalin johtaja Gonçalo Nunesilla on vaikuttava 25 vuoden tausta nuorten jalkapallosta. Hänen panoksensa on merkittävä sekä NF Academylle, että kaikille NF Academyn pelaajille yhdessä NF Academy johtaja Joao Plantierin kanssa.

Gonçalo on pääasiassa työskennellyt päävalmentajana, teknisenä neuvonantajana ja teknisenä johtajana 25 vuoden ajan kansainvälisessä jalkapallossa. Hänellä on UEFA A -lisenssi ja myös urheiluvalmennuksen 3 IPDJ (Portugalilainen Urheilu ja Nuoriso Instituutti) ja hän haluaa työskennellä läheisesti NF Academyn lahjakkaiden pelaajien kanssa.

Kansainvälinen tausta

Hän on työskennellyt Manchester United jalkapallokoulussa kuuden vuoden ajan Carlos Querozin alaisuudessa. Gonçalo on voitu yhdistää myös Sporting CP:n organisaatioon kahden vuoden ajan ja viimeiset viisi vuotta hän on ollut vastuussa Benfican nuorisojalkapallon kansainvälisestä kentästä. Benficassa hän on ollut myös pelaajakehityskoordinaattori viimeiset kolme vuotta.

Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on osallistunut lukuisiin eri tasoisiin kansainvälisiin projekteihin ja ohjelmiin, joiden mukana hän on matkustellut ympäri maailmaa. Hän on myös koordinoinut ja ollut mukana tuhansien pelaajien ja valmentajien pääsyssä eri tapahtumiin Portugalissa.

Gonçalo valitsee valmentajat tähän tapahtumaan. Näet kaikki valmentajamme täältä.

 

“Osallistuin NF Academyn U13 joukkueeseen ja se oli mahtavaa! Pääsimme puolivälieriin, jossa hävisimme Sporting CP:lle rangaistuspotkuilla. Se ei ole paras mahdollinen tapa hävitä turnauksessa, mutta turnaus oli mahtava ja meillä oli hyvät valmentajat!”
Niklas Haugland, Leeds U23 ja Norjan U17 maajoukkue

 

“Sanoisin, että aikani NF Academyssä auttoi minut pääsemään yli niistä vaikeuksista mitä uudet tilanteet voivat tuoda mukanaan, kuten maajoukkuekarsinnat, seuran vaihdot ja pelaajana eteneminen. Heidän tapahtumansa ovat korkeatasoisia, niissä on hyvät valmentajat ja niissä on samassa tilanteessa sinun kanssasi olevia pelaajia eri kansallisuuksista. Se todellakin auttaa sinua kehittymään sekä pelaajana että ihmisenä.”
Oscar Fuglesand, Silkeborg ja Tanskan U17 maajoukke

 

“João Plantierilla on ollut iso rooli urallani useastakin eri syystä. Hän antoi minulle vapauden ja uskoi minuun. Me olimme läheisiä ja hän tarkkaili kehitystäni koko matkan. João antoi minulle palautetta mitä minun pitäisi peleissä parantaa, viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä, hän oli erittäin hyvä antamaan minulle jatkuvasti uusia haasteita.”
Zeca, FC Kööpenhaminan kapteeni ja Kreikan maajoukkuepelaaja

 

“Pelasin yhdessä joidenkin todella hyvien pelaajien kanssa ja meillä oli todella hyvät valmentajat. Ensinnäkin ja tärkeimpänä se oli todella mahtava kokemus ja sain hyvää tuntumaa siihen millä tasolla Euroopan parhaan joukkueet ovat. Sellaisilla tapahtumilla on on suuri painoarvo sillä ne tekevät siirtymisestä myöhemmin uusiin joukkueisiin ja uusille tasoille helpompaa.”-
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht ja Norjan U16 maajoukkueen kapteeni

 

“Harjoitukset ovat erittäin korkeatasoisia ja siellä oli harjoitteita joita en ollut ennen missään kokenut. Opin todella paljon ja pystyin viemään sen kaiken mukanani harjoitteluuni kotona Norjassa.”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm ja Norjan U15 joukkueen kapteeni

 

“Molemmat poikani (2004 ja 2007) tulevat todella innoissaan IberCup Cascais turnaukseen. He eivät pelkästään saa pelata huippujoukkueita vastaan vaan saavat myös nähdä tämän hetkisen tasonsa ja tavata ja harjoitella muiden hyvien Pohjoismaalaisten pelaajien kanssa. NF Academy kaltaiset tapahtumat ovat loistavia. Kun saat harjoitella huippuvalmentajien johdolla ja muiden samanikäisten pelaajien kanssa pystyy näkemään missä jalkapallon kansainvälinen taso menee.”
Bjørn Helge Riise, entinen Fulhamin ja Norjan maajoukkueen pelaaja

 

“Näimme valtavan tason noston Kevinin pelissä vasta kun palasimme kotiin. Hän on nyt paljon itsevarmempi ja hänen päätöksentekonsa on parempaa. Tämä on hyvien kokemusten ja NF Academy hyvien valmentajien ansiota. Emme kadu hetkeäkään sitä, että valitsimme joukkueen, jolla on sellainen osaaminen kuin NF Academyllä.”
Thomas Hansvoll, entinen ammattinyrkkeilijä ja kansallinen mestari

 

“Oleminen NF Academyssa antoi minulle esimakua ammattilaisen päivittäisestä arjesta. Erittäin pätevät valmentajat ja hyvät pelaajat ympärilläni. Päivät olivat hyviä ja opin paljon. Tämän tapahtuman jälkeen uskalsin lähteä ulkomaisiin seuroihin näyttämään osaamistani.”
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg ja Ruotsin U17

 

“Olen erittäin tyytyväinen viime vuotiseen osallistumiseeni IberCupissa NF Academyn mukana. Oli erittäin jännittävää ja kannustavaa pelata joukkueessa, jossa oli niin paljon hyviä pelaajia Norjasta, Ruotsista ja Tanskasta. Motivoiduin antamaan parastani saadessani pelata ja nähtyäni miten hyviä vastustajat maista kuten Portugal, Espanja ja Meksiko olivat.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga ja Norjan U17

 

“Pääsiäisenä 2018 olin Cascaissa Portugalissa NF Academyn mukana ja osallistuin IberCup Cascais 2018 turnaukseen. Se oli ensimmäinen kertani NF Academyn mukana ja hieno kokemus. Sain siltä matkalta paljon. Harjoitukset, ottelut, valmentajat ja pelaajat olivat loistava sekoitus hauskanpitoa ja jalkapalloa.”
Filip Mellbin, Tanska U16

OLEN KIINNOSTUNUT JA TAHDON TIETÄÄ LISÄÄ

ETSI SOPIVA TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search