NF Virtual Academy

NF Virtual Academy antaa pelaajille mahdollisuuden työskennellä tiiviisti suosikki valmentajansa kanssa. Yhden- tai kolmen -kuukauden ohjelman ajan pelaajat saavat viikoittain fysiikka-, tekniikka- ja teoria haasteita ja -harjoitteita valmentajaltaan.

Jokainen pelaaja saa myös henkilökohtaista palautetta ja ohjausta harjoitteluunsa viikoittaisessa videokonsultaatiossa, jossa arvioidaan harjoittelua ja parannuskohteita optimaaliseen kehitykseen.

KENELLE SE ON TARKOITETTU?

NF Virtual Academy ohjelma on tarkoitettu kunnianhimoisille ja erittäin motivoituneille pelaajille, jotka haluavat parantaa teknistä, fyysistä, teoreettista ja henkistä suorittamistaan.

Harjoitusohjelma muokataan kunkin pelaajan taitoihin ja ikään sopivaksi ja on kaikille, jotka haluavat omatoimiharjoitteluunsa paremman rakenteen ja ammattivalmentajan tuen.

OHJELMA

Ohjelma alkaa henkilökohtaisella videopuhelu konsultaatiolla valmentajan kanssa, jossa valmentaja kertoo lisää ohjelmasta ja selittää tarkemmin ohjelman tavoitteet. Videopuhelun aikana opit lisää harjoitteista ja harjoitusohjelman osista yleisellä tasolla.

Joka viikko pelaaja toimittaa valmentajalleen videon harjoittelustaan sekä valmentajan antamiin haasteisiin liittyvän testin.

Ohjelman aikana, pelaaja keskustelee joka viikko videon välityksellä valmentajansa kanssa, ja he käyvät läpi viikon harjoittelun ja seuraavan viikon ohjelman. Viikoittaisen videopalaverin aika sovitaan yhdessä valmentajan kanssa.

MITÄ LISÄÄ OPIN OHJELMAN AIKANA?

Harjoitusohjelmalla on joka viikko eri harjoitusteema ja harjoitukset mukautetaan kunkin pelaajan taitotasoon ja oppimistavoitteisiin. Pelaajat oppivat lisää seuraavilta alueilta:

FYYSINEN HARJOITUSOHJELMA

Kestävyys

Koordinaatio

Notkeus

Nopeus

Voima

Vammojen ehkäisy

Juoksutekniikka & -nopeus

HENKILÖKOHTAINEN TEKNIIKKA

Syöttö ja haltuunotto

Pallokontrolli

Kuljettaminen

Harhauttaminen

Viimeistely

SISÄLTÄÄ

• Arviointi ja esittely videopalaveri (15 – 20 min)
• Videokonsultaatio valmentajan kanssa (1 per viikko)
• Teoriaharjoitukset (1 erilainen joka viikko)
• Fyysiikkaharjoitusohjelman (1 erilainen joka viikko)
• Tekniikkaharjoitusohjelman (1 erilainen joka viikko)
• Jokainen harjoitus on kestoltaan noin 40 – 45 minuuttia ja se tulisi toistaa 2 – 3 kertaa viikossa.

 

Hinta per Pelaajaa
1 kk 160 EUR
3 kk 150 EUR per kuukausi

TARJOUS

Pelaajat jotka ostavat koko 3 kuukauden ohjelman ja maksavat koko summan etu käteen saavat ilmaisen arviointiraportin arvoltaan 30 EUR.

EKSTRA

• Videoanalyysi ja -konsultaatio
Sisältää: Valmentaja analysoi koko ottelun, valmistaa video analyysiraportin kaikista ottelutilanteista mihin pelaaja oli osallisena ja antaa pelaajalle videopalaverissa palautetta ja ohjausta.
75 EUR per analyysi / konsultaatio

 

• Arviointiraportti
Yksityiskohtainen arviointiraportti pelaajan teknisestä ja fyysisestä suorittamisesta ja osaamisesta, sekä yksityiskohtaista ohjausta kehittymiseen jatkossa. Laadullinen ja määrällinen arviointi on loistava keino seurata kehittymistäsi ohjelman aikana ja pelaajana yleisesti.
75 EUR per Arviointiraportti

VALMENTAJAT

Alla näet osan UEFA koulutetuista valmentajistamme, jokainen heistä on innokas työskentelemään kanssasi tiiviisti NF Virtual Academy -ohjelmassa. Klikkaa kuvaa niin saat lisätietoa valmentajien taustasta tai lähetä pyyntö ilmaiseen kokeiluun ja otamme pikaisesti yhteyttä.

Haluan osallistua NF Virtual Academy -ohjelmaan

Muista kertoa toivomasi valmentaja lomakkeen kysymyksiä ja kommentteja kohdassa. Valitsemasi valmentaja on sinuun yhteydessä ja antaa ohjelmasta tarkempaa tietoa.


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

Start typing and press Enter to search