NF ELITE SELECTION
NORDIC INVITATIONAL

NF Academy palaa Nordic Invitational -turnaukseen puolustamaan viime kesän voittoaan.

NF ELITE SELECTION
NORDIC INVITATIONAL

NF Academy palaa Nordic Invitational -turnaukseen puolustamaan viime kesän voittoaan.

NF ELITE SELECTION
NORDIC INVITATIONAL

NF Academy kutsuu lahjakkaat pohjoismaalaiset jalkapallopelaajat hakemaan mukaan NF Elite Selection -joukkueisiin Nordic Invitational Cupiin. Turnaus järjestetään Esbjergissä, Tanskassa.

Tällä turnauksella haluamme antaa pohjoismaisille jalkapallolupauksille mahdollisuuden pelata Pohjoismaiden huippujoukkueita, kuten Aab, Djurgårdens IF ja Molde vastaan taitavan portugalaisen valmentajatiimimme johdolla. Turnausta ennen järjestämme 3 päivän harjoitusleirin, jossa pelaajat ja valmentajat oppivat tuntemaan toisensa ja valmistautuvat yhdessä turnaukseen.

KENELLE OHJELMA SOPII?

NF Selection joukkueen pelaajat valitaan hakemusten perusteella. Haemme joukkueeseen lahjakkaita pelaajia, jotka ovat omassa maassaan jo päässeet esimerkiksi aluejoukkueisiin harjoittelemaan ja pelaamaan.

Ikäsarjat:

  • U16 – pojat syntyneet 2007 (11v11)
  • U15 – pojat syntyneet 2008 (11v11)
  • U14 – pojat syntyneet 2009/2010 (11v11)
  • U12 – pojat syntyneet 2011 (8v8)
  • U12 – 2011/2012 syntyneet pojat (8v8)

TAPAHTUMAN TAVOITTEET

NF Selection Nordic Invitational turnauksen päätavoitteet on tarjota pelaajille kansainvälinen vertailukohta kovia joukkueita vastaan, auttaa pelaajia ymmärtämään peliä ja kokea millaista on olla osa joukkuetta jossa on hyviä pelaajia jotka tulevat useasta eri maasta.

Pelaajilla on keskustelu päävalmentajansa kanssa ja he saavat yksityiskohtaisen palautteen siitä mitä heidän tulisi parantaa saavuttaakseen korkeamman tason. Kaikille pelaajille annetaan arviointilomake antamaan ohjausta heidän harjoitteluunsa omassa seurassa.

“Aika NF Academyn kanssa antoi esimakua jokapäiväisestä ammattilaisen elämästä. Todella pätevät valmentajat ja hyvät pelaajat ympärilläni. Päivät oli hyviä ja opin paljon. Tämän leirin jälkeen vasta uskalsin vierailla ulkomaisissa joukkueissa näyttämässä mitä osaan.”

Lucas Kåhed, IFK Göteborg ja Ruotsin U17 maajoukkue

PAKETIT

PELAAJA

• Majoitus hostellissa 3-4 hengen huoneissa
• Aamiainen, lounas ja illallinen (illallinen saavuttaessa, aamiainen lähdettäessä)
• 2 päivää harjoittelua ennen turnauksen otteluita
• Kokenut NF Academyn päävalmentaja per joukkue
• 1 fysioterapeutti ja maalivahtivalmentaja jaettuna NF-joukkueiden kesken
• Ryhmät ja yksittäiset tapaamiset
• Sosiaalinen ohjelma ja pelaajien valvonta
• Yksittäisen pelaajan raportti
• Pääsy Vejenin urheilutiloihin (mukaan lukien uima-allas)
• Varustepaketti, jossa on 1 shortsit, 1 pari sukkia ja 1 koti- ja vierasnumeroitu ottelupaita

* NF Academyn harjoitussarjoja on oltava mukana harjoituksissa

Hinta / pelaaja
1095 EUR (8 päivää / 7 yötä)

PERHE

• Majoittuminen Sports Hotel Vejenissa, sis.aamiaisen
• Kutsu joukkue- ja pelaajatapaamisiin
• Vapaa pääsy Vejen vapaa-ajan keskukseen, jossa mm.uima-allas

Hinta / vanhempi
525 EUR (8 päivää / 7 yötä)

OSALLISTUVAT SEURAT

TURNAUSFAKTOJA

Nordic Invitational Cup on Tanskassa järjestettävä jalkapalloturnaus, jossa Pohjoismaiden ja Euroopan huippujoukkueet kokoontuvat mittelemään paremmuudestaan. Turnaus järjestetään Esbjergissä Tanskan lounaisrannikolla.

Lisätietoa: https://www.nordicinvitationalcup.com/

OSALLISTUVAT SEURAT

nf academy elite selection nordic invitational esbjerg
Top confirmed teams - Nordic Invitational

TURNAUSFAKTOJA

Nordic Invitational Cup on Tanskassa järjestettävä jalkapalloturnaus, jossa Pohjoismaiden ja Euroopan huippujoukkueet kokoontuvat mittelemään paremmuudestaan. Turnaus järjestetään Esbjergissä Tanskan lounaisrannikolla.

Lisätietoa: https://www.nordicinvitationalcup.com/

SIJAINTI

Esbjerg on merisatamakaupunki Jyllannin niemimaan länsirannikolla Lounais-Tanskassa. Kulttuurista kiinnostuneille kaupungissa on useita merkittäviä museoita ja aktiviteetteja, kuten Esbjergin taidemuseo, Esbjergin museo ja kalastus- ja merimuseo. Kaupungin ulkopuolella on myös Blåvandin eläintarha, jossa pääset tapaamaan 80 eri eläinlajia.

SIJAINTI

Esbjerg on merisatamakaupunki Jyllannin niemimaan länsirannikolla Lounais-Tanskassa. Kulttuurista kiinnostuneille kaupungissa on useita merkittäviä museoita ja aktiviteetteja, kuten Esbjergin taidemuseo, Esbjergin museo ja kalastus- ja merimuseo. Kaupungin ulkopuolella on myös Blåvandin eläintarha, jossa pääset tapaamaan 80 eri eläinlajia.

VIDEOT

LISÄTIETOA

Varmistaaksemme kaikille osallistujille sopivan tasoisen tapahtuman arvostamme keskustelua ennen ilmoittautumista tapahtumiimme. Paras tapa varmistua onko tämä tapahtuma sopiva sinulle on lähettää yhteydenottopyyntö. Kerro tarkemmin seurasta jossa pelaat, pelipaikasta, iästä, tasosta ja tavoitteista, ja olemme sinuun yhteydessä. Jos mahdollista lähetä video jossa pelaat.

Oletko epävarma riittääkö tasosi tähän turnaukseen? Ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme koska alueellasi on seuraava paikallinen harjoitusleiri, jossa voimme tehdä sinusta pelaaja-arvioinnin kansainvälisiä tapahtumia varten.

OHJELMA 2022

Päivä 1
Saapuminen. Ensimmäiset harjoitukset ja illallinen.

Päivä 2
Aamiainen, joukkuetapaaminen ja 2 x 90 minuuttista valmistavaa harjoitusta.

Päivä 3
Valmistava harjoituspäivä turnaukseen.

Päivät 4 – 7
Turnauspäivät.

Päivä 8
Finaalit ja palkintoseremonia. Ohjelma päättyy lounas aikaan.

VEJENIN urheilukeskus, Tanska

Pelaajat asuvat ja harjoittelevat Vejenin urheilukeskuksessa koko ohjelman ajan. Keskus tarjoaa ainutlaatuiset olosuhteet harjoitteluun ennen turnausta, ja turnauksen aikana. Pelaajat majoittuvat 3-4 hengen huoneisiin joukkuetovereidensa kanssa Danhostel-majoituspaikkaan. Valmentajat asuvat myös hostellissa ja ovat vastuussa pelaajista koko tapahtuman ajan.

Perheelle tarjoamme hotellimajoitusta Sport Hotel Veijenissä, 500 metrin päässä Danhostelista.

Lue lisää Vejenin urheilukeskuksesta osoitteessa www.vejenic.dk

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
PÄÄVALMENTAJA JA NF ACADEMY JOHTAJA

NF Academy -kansainvälisten toimintojen johtaja Goncalo Nunesilla on vaikuttava 25 vuoden ura jalkapallon parissa. Hän on todellinen lisä, sekä NF Academylle, että akatemian pelaajille yhdessä NF Academy -johtajan Joao Plantierin kanssa.

Concalo on työskennellyt 25 vuoden ajan kansainvälisessä jalkapallossa pääasiassa päävalmentajana, teknisenä koordinaattorina ja teknisenä johtajana. Hänellä on UEFA A -valmentajalisenssi sekä tason 3 IPDJ -nuortenvalmentajatutkinto ja hän odottaa innolla läheistä yhteistyötä NF Academy -pelaajien kanssa.

International Background
Hän on työskennellyt Carlo Queirozin alaisuudessa Manchester United -jalkapallokoulu projektissa kuusi vuotta. Goncalo on ollut mukana Sporting CP:ssä kahden vuoden ajan ja viimeiset viisi vuotta hän on vastannut S.L.Benfican juniorijalkapallon kansainvälisestä toiminnasta. Siellä hän on toiminut viimeiset kolme vuotta myös pelajakehityskoordinaattorina.

Viimeisen vuosikymmenen ajan, hän on ollut mukana useissa eri tasoisissa kansainvälisissä projekteissa ja ohjelmissa, joiden vuoksi hän on matkustellut ympäri maailmaa, sekä koordinoinut ja ollut mukana tuomassa tuhansia pelaajia ja valmentajia eri ohjelmiin Portugaliin.

Päävalmentajana hän on kokenut koko matkan U12 ikäluokasta aina aikuisiin saakka, tällä hetkellä Goncalo toimii SC Sacavenencen naisten päävalmentajana.

Voit nähdä kaikki valmentajamme täällä.

SUOSITUKSET

“Pelasin NF Academy U13 joukkueessa, ja se oli hienoa! Hävisimme puolivälierissä rankkareilla Sporting CP:lle. Se ei ollut paras mahdollinen tapa tippua turnauksesta, mutta koko tapahtuma oli hieno ja meillä oli todella hyvät valmentajat!”
Niklas Haugland, Leeds U23 ja Norjan U17 maajoukkue

“Sanoisin, että aika NF Academyn kanssa auttoi pääsemään eroon haastavista uusien tilanteiden, kuten maajoukkueen karsinnat, seuran vaihdot tai pelaajana eteneminen, aikaansaamista aspekteista.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg ja Tanskan U17 maajoukkue

“João Plantier on ollut isossa roolissa urallani useasta syystä. Hän antoi minulle vapauden ja uskoi minuun. Olimme läheisiä, ja hän tarkkaili minua kaiken aikaa. Joao antoi minulle palautetta mitä minun tulisi parantaa pelien aikana, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, hän oli erittäin hyvä löytämään minulle uusia haasteita”.
Zeca, FC Kööpenhaminan kapteeni ja Kreikan maajoukkue

“Pelasin yhdessä todella hyvien pelaajien kanssa ja sain valmennusta erittäin päteviltä valmentajilta. Ensinnäkin, se oli hieno kokemus ja sain hyvän tuntuman millä tasolla Euroopan parhaat joukkueet pelaa. Sellaiset tapahtumat, ovat erittäin arvokkaita, koska ne myöhemmin, tekevät siirtymistä uusiin joukkueisiin ja uusille tasoille helpompia.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht ja Norjan U16 maajoukkueen kapteeni

“Harjoitukset ovat erittäin hyvätasoisia ja siellä on harjoitteita jollaisia en ennen ole kokenut. Olen oppinut paljon, ja vien sen takaisin harjoitteluuni kotona Norjassa”.
Dylan Ryan Murugesapilla, Lilleström ja Norjan U15 maajoukkueen kapteeni

“Poikani (syntyneet 2004 ja 2007) ovat todella innoissaan lähdössä IberCup Cascais turnaukseen. Ei pelkästään, koska saavat pelata huippujoukkueita vastaan, vaan myös nähdäkseen oman nykytasonsa ja tavatakseen hyviä pelaajia muualta Pohjoismaista joiden kanssa saavat harjoitella. NF Academy tapahtumat ovat fantastisia. Kun harjoittelet huippuvalmentajien kanssa toisten samanikäisten taitavien pelaajien mukana näet missä kansainvälisen jalkapallon taso todellisuudessa on.”
Björn Helge Riise, entinen Fulhamin ja Norjan maajoukkueen pelaaja

“Vasta palattuamme kotiin näimme ison parannuksen Kevinissä pelaajana. Hän on nyt varmempi pelaajana ja hänen päätöksentekonsa on parempaa. Syy tähän on hyvä kokemus ja NF Academyn hyvät valmentajat. Emme kadu sekuntiakaan, että valitsimme NF Academyn taitavan joukkueen.”
Thomas Hansvoll, entinen ammattinyrkkeilijä ja Norjan mestari

“Aika NF Academyn kanssa antoi esimakua jokapäiväisestä ammattilaisen elämästä. Todella pätevät valmentajat ja hyvät pelaajat ympärilläni. Päivät oli hyviä ja opin paljon. Tämän leirin jälkeen vasta uskalsin vierailla ulkomaisissa joukkueissa näyttämässä mitä osaan.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg ja Ruotsin U17 maajoukkue

“Olen todella tyytyväinen viime vuoden osallistumiseeni IberCupissa NF Academyn joukkueessa. Se oli todella jännittävää ja inspiroivaa saada pelata joukkueessa niin monen muun hyvän Norjalaisen, Ruotsalaisen ja Tanskalaisen pelaajan kanssa. Sain uutta motivaatiota harjoitteluun pelattuani hyviä vastustajia vastaan Portugalista, Espanjasta ja Meksikosta”.
Fredrik Oppegård, Vålerenga ja Norjan U17 maajoukkue

“Pääsiäisenä 2018 olin Cascaissa, Portugalissa NF Academyn kanssa pelaamassa IberCup Cascais 2018 turnauksessa. Se oli ensimmäinen kerta NF Academy joukkueessa ja hieno kokemus. Sain matkalta paljon. Harjoitukset, pelit, valmentajat ja pelaajat olivat fantastinen yhdistelmä hauskanpitoa ja jalkapalloa.”
Filip Mellbin, Tankan U16 maajoukkue

SEURAAVAT KANSAINVÄLISET TURNAUKSEMME

No Events

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search