TULEVAT TAPAHTUMAT - NF NORTHERN SAVONIA

No Events

PELAAJAKEHITYS

NF Academy Northern Savonia tarjoaa alueen motivoituneille pelaajille mahdollisuuden osallistua, sekä paikallisiin, että kansainvälisiin pelaajakehitysohjelmiin. Ohjelman aikana, pelaajat saavat mahdollisuuden haastaa itsensä ympäristössä joka tukee pelaajakehitystä.

Ohjelmiamme ja tapahtumiamme johtaa kokeneet Portugalilaiset jalkapallovalmentajat käyttäen Portugalilaista valmennusfilosofiaa, joka on todistetusti ollut yksi kaikkein menestyksekkäimmistä viimeisten 10 vuoden aikana.

HENKILÖKOHTAINEN KEHITYSSUUNNITELMA

Jokaiselle pelaajalle joka haluaa saavuttaa oman huipputasonsa, tarjoamme henkilökohtaisen pitkäntähtäimen suunnitelman joka yhdistää, sekä paikalliset, että kansainväliset tapahtumat tavoitteena pelaajan maksimaalinen kehittyminen.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus pelaajille tehdä yhteistyötä NF Academyn kanssa saavuttaakseen kehitystavoitteensa. Kehityssuunnitelma on mahdollista maksaa kuukausierissä.

PAIKALLISET EDUSTAJAT

  • Tuomo Tuunainen
    Tuomo Tuunainen Regional Partner

    +358(0) 408 423 909
    tuomo@nfacademy.fi

NFNorthern Savonia SOSIAALISESSA MEDIASSA

NF Northern Savonia Facebook ryhmässä pysyt ajantasalla uusista tapahtumista, saat tietoa paikallisista uutisista, näet videoita ja kuvia, voit osallistua kilpailuihin ja pitää yhteyttä paikallisiin pelaajiin, valmentajiin, vanhempiin ja paikallisiin edustajiin.

Lisätietoa

Oletko kiinnostunut haastamaan itsesi pelaamalla ulkomaisia huippujoukkueita vastaan eri maissa samalla kun opit tulemaan toimeen uusissa olosuhteissa, pelaajien kanssa jotka tulevat maailman eri kolkista.

Annamme paikallisille pelaajille mahdollisuuden osallistua kansainvälisille, yhteistyössä huippuakatemioiden kanssa, järjestetyille harjoitusleireille ja pelata NF Academy joukkueissa kansainvälisissä eliittitason turnauksissa. Kansainväliset tapahtumamme soveltuvat eritasoisille pelaajille. Ota yhteyttä paikalliseen edustajaan ja sopikaa mikä tapahtuma olisi paras kehityksellesi.

TULEVAT TURNAUKSET ULKOMAILLA

No Events

 

Tulevat harjoitusleirit ulkomailla

No Events

Paikalliset tapahtumamme ovat sekä tytöille, että pojille. Lisäksi keskitymme kehittämään maalivahteja ja lähes kaikissa tapahtumissamme onkin mukana maalivahtivalmentaja.

NF Team Training
Syksyllä ja talvella pelaajilla on mahdollisuus osallistua NF Team -harjoituksiin. Se on yhdistelmä joukkueharjoituksia ja harjoituspelejä. Normaalisti meillä on yhdet harjoitukset kuukaudessa, joihin pelaajien tulee hakea. Team Trainingiin osallistuneet pelaajat kutsutaan edustamaan NF Academyä turnauksiin.

Lue lisää

Paikalliset harjoitukset lomien aikana ja viikonloppuisin
Läpi vuoden, NF Academy Northern Savonia järjestää harjoituksia, joissa pelaajat saavat huippuvalmennusta ja mahdollisuuden tulla kutsutuksi osallistumaan kansainvälisiin tapahtumiin, Team -harjoituksiin ja harjoituksiin huippuakatemioissa. Järjestämme seuraavia harjoitustapahtumia:

 – NF Weekend Training
 – NF Winter Training
 – NF Autumn Training
 – NF Spring Training
 – NF Girl Camp
 – NF International

Henkilökohtainen harjoittelu
Paranna henkilökohtaisia taitojasi osallistumalla NF Individual -harjoituksiin. Harjoitukset ovat kovan intensiteetin harjoittelua pienissä (5 – 10 hengen) ryhmissä ja ne keskittyvät parantamaan teknisiä taitoja. Pelaajat voivat ilmoittautua eri osa-alueisiin keskittyviin pienryhmä harjoituksiin joiden kesto on yleensä 60 minuuttia.

Valmentajan vuokraaminen ja valmentajakurssit
Paikallisilla seuroilla on mahdollisuus vuokrata valmentajiamme pitämään harjoituksia ja valmentajakursseja. Ota yhteyttä niin kerromme hinnat ja tarkemman ohjelman.

NF Academy keskittyy auttamaan lahjakkaita pelaajia pääsemään ammatilaisuralle.

Auttaaksemme pelaajia ammattilaisuralle, aloitamme aikaisessa vaiheessa heidän yhdistämisensä ulkomaisiin huippuakatemioihin. Näin he saavat oppia ja tuntumaa johtavista kehitysympäristöistä, mutta myös ammattilaisyhteyksiä ja uusia vaihtoehtoja uralle. Osallistumalla ohjelmiimme, pelaajat arvioidaan huippuakatemioissa tapahtuvaa harjoittelua varten.

Pääyhteistyökumppanimme harjoitusleirien järjestämisessä on Sporting CP ja vuonna 2019 kaikkiaan 16 NF Academy pelaajaa pääsi testileirille Sportingiin.

LÄHETÄ PYYNTÖ NF ACADEMY NORTHERN SAVONIA


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

Start typing and press Enter to search