Nyt on taas mahdollista päästä Sporting CP akatemiaan

NF Scholarship Players

Nyt on taas mahdollista päästä Sporting CP akatemiaan

Tulemme järjestämään useita NF International leirejä Suomessa tänä kesänä. Pelaajat voivat nyt ilmoittautua leireillemme oppimaan lisää NF Academyn kokeneiden valmentajien ohjauksessa ja saada samalla mahdollisuuden päästä Sporting CP -akatemiaan Portugaliin.

Kuvassa: Bashir Huseen Bashiir, Sahle Wållberg, Blerton Isufi, Alfredo Steiner JA Noah Rørvik Solheim pääsivät Sporting akatemian testeihin tänä syksynä Portugaliiin

Nyt on taas mahdollista päästä Sporting CP akatemiaan

Tulemme järjestämään useita NF International leirejä Suomessa tänä kesänä. Pelaajat voivat nyt ilmoittautua leireillemme oppimaan lisää NF Academyn kokeneiden valmentajien ohjauksessa ja saada samalla mahdollisuuden päästä Sporting CP -akatemiaan Portugaliin.

Korkealaatuisten kokeneiden Portugalilaisten valmentajien vetämien treenien, joissa paino on pelaajakehityksessä ja yksityiskohtaisen palautteen joka auttaa pelaajia kehittymään, lisäksi nämä leirit antavat pelaajille ainutlaatuisen mahdollisuuden, josta todennäköisesti jokainen nuori jalkapalloilija haaveilee: päästä viikoksi harjoittelemaan Eurooppalaiseen Huippuakatemiaan!

MITEN TÄMÄ ON MAHDOLLISTA?

Jokaiselta NF International -leiriltä valitsemme 2 – 4 pelaajaa ikäluokista 2005, 2006, 2007 tai 2008, jotka voittavat “Player of the Camp” -palkinnon. Nämä pelaajat saavat kutsun osallistua NF Elite Qualification Camp -leirille kesän lopulla.

NF Qualification Camp -leirillä tulee olemaan paikalla Sporting CP:n scoutti, joka valitsee 8 pelaajaa, jotka voittava viikon mittaisen harjoitusten täyteisen leirin Sporting CP -akatemiassa Portugalissa. NF Academy kustantaa näiden pelaajien kaikki paikalliset kulut.

NF Qualification Campin voittajat 2019, saivat palkinnoksi try-outin Sporting CP Academyssä.
NF Qualification Campin voittajat 2019, saivat palkinnoksi try-outin Sporting CP Academyssä.

TÄRKEIN OSA-ALUE, JOHON HARJOITUKSISSAMME KESKITYTÄÄN

On monia taitoja, joita jalkapalloilijan pitää oppia kehittyäkseen. NF Academy paikallisti yhden, niistä taidoita kaikkein tärkeimmän: Kyvyn lukea peliä ja tehdä parhaita päätöksiä pelin eri tilanteissa. Riippumatta pelaajan teknisestä tasosta, mikäli pelaaja toistuvasti tekee kentällä vääriä päätöksiä, hän ei koskaan pääse huippusaavutuksiin.

Tämä ominaisuus on myös suurin puute, minkä valmentajamme ovat huomanneet useimmissa leiriläisissämme. Kun pelaajien päätöksentekokyky paranee, hänen vanhempansa ja valmentajansa huomaavat nopean ja vaikuttavan harppauksen pelaajan suorituksessa peleissä, erityisesti nuoremmissa ikäluokissa.

Tule mukaan harjoittelemaan leireillemme tänä kesänä.

Henkilökohtainen pelaajakehitys
Jos valitsemme toiseksi tärkeimmän osa-alueen, se on henkilökohtaisen tekniikan kehittäminen. On erittäin tärkeää tietää koska tulisi syöttää tai laukaista, mutta sinulla täytyy olla myös tekninen valmius syöttää tai laukaista laadukkaasti.

Viimeisten kolmen vuoden aikana NF Academy on järjestänyt lukuisia eri tapahtumia, joissa pelaajat ovat saaneet juuri oman tasonsa, ikänsä, pelipaikkansa ja omien tavoitteidensa vaatimaa harjoitusta. Valmentajamme ovat erittäin kokeneita kehittämään nuoria pelaajia, he tunnistavat nopeasti kunkin pelaajan puutteet ja keskittyvät kehittämään juuri niitä osa-alueita.

NF Academy
Magnus Gaunsbæk ja Bashir Bashiir ovat kaksi monesta pelaajasta jotka ovat jo saaneet mahdollisuuden harjoitella Sporting CP -akatemiassa.

SPORTING CP:N VIRALLINEN PELAAJATARKKAILIJA KUMPPANI POHJOISMAISSA

Maaliskuun 22. päivä 2021, NF Academy solmi virallisen yhteistyösopimuksen Sporting CP:n kanssa ja NF Academystä tuli seuran virallinen pelaajatarkkailija kumppani Pohjoismaissa. Pelaajillemme ja heille jotka meitä ovat seuranneet tämä ei ollu iso uutinen, NF Academy ja Sporting CP ovat tehneet yhteistyötä jo tätä ennen kahden vuoden ajan nuorten lahjakkaiden pelaajien tunnistamisessa Pohjoismaissa, mutta virallinen allekirjoitus viivästyi tämän hetkisen pandemiatilanteen vuoksi.

Useat pelaajat ovat jo hyötyneet tästä kumppanuudesta, voit tutustua heihin tämän linkin kautta: https://www.nfacademy.fi/try-outit-huippujoukkueissa/

Valmentajamme arvioivat kaikki NF Academy leireille osallistuneet pelaajat. Arvioinnin ja pelaajan tason perusteella tarjoamme pelaajille mahdollisuuden harjoitella Euroopan huippu akatemioissa, mahdollisuuden päästä Scholarship -ohjelmaamme, mahdollisuuden pelata Euroopan huipputurnauksissa NF Academy joukkueessa tai pääsyn harjoitusleireillemme Portugalissa.

TULEVAT TAPAHTUMAT

No Events

Katso koko Tapahtumakalenteri täältä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ


Lue lisää miten käytämme evästeitä: Evästeet | Yksityisyyskäytäntö


* Nämä kentät ovat pakollisia.

Lähetetty: 17th Jun 2021

Start typing and press Enter to search