OPAS VANHEMMILLE

Vanhempien, jotka tukevat positiivisesti lapsensa harrastusta ja vanhempien jotka eivät osallistu lapsensa harrastukseen, välinen ero lapselle on merkittävä ja tämä tulee aina huomioida. Vanhemmat voivat, ja heidän tulisi olla tärkeä osa lapsen kehittymistä urheilijana.

Muutama muistettava asia:

  • Ajattele lapsesi etua ja tavoitteita – älä omiasi.
  • Keskity lapsesi kehittymiseen – älä nykyisiin saavutuksiin.
  • Keskustele valmentajan kanssa ennen kuin annat lapsellesi taktisia neuvoja, ettei lapsesi joudu välikäteen valmentajan ja vanhempien erilaisten ohjeiden kanssa.

OHJEET

Alla olevat ohjeet on tarkoitettu varmistamaan, että tapahtumamme voidaan läpiviedä suunnitellusti positiivisessa hengessä ilman aiheetonta häiriötä. Ohjeiden noudattamatta jättäminen voi johtaa sekä vanhemman, että pelaajan poistamiseen tapahtumasta, ulkomaisissa tapahtumissa myös hotellista.

  • Älä puutu valmentajan päätöksiin. Tämä koskee taktiikkaa, pelipaikkoja, ryhmäjakoja ja vastaavia sekä lämmittelyn ja harjoitusten / pelien aikana, että niiden jälkeen. Valmentajien kanssa on mahdollista puhua pelin / harjoitusten jälkeen (kun valmentaja on lopettanut harjoitukset).
  • Älä arvostele vastustajia tai tuomaria.

MITEN VOIT AUTTAA?

NF Academy on saatavilla tarvittaessa ohjaamaan ja neuvomaan jos koet sen tarpeelliseksi lapsesi kehittymiselle? Ota yhteyttä saadaksesi neuvoja klikkaamalla tästä.

Start typing and press Enter to search