Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojaseloste koskee NF Academy tuotenimeä ja muita Football Invest AS:ään Suomessa liitettäviä tuotenimiä.

Henkilökohtaiset tietosi kuuluvat sinulle ja NF Academylle on erittäin tärkeää käsitellä meille jakamiasi tietoja huolella. Haluamme sinun pystyvän luottamaan, että hallussamme olevat tietosi ovat turvassa ja että ymmärrät miten käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle parasta mahdollista palvelua. Football Invest As käsittelee kaikkia henkilökohtaisia tietojasi Henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti liitettynä ainoastaan NF Academy tuotenimeen.

Kun varaat leirin kauttamme, olemme vastuussa siitä miten ja miksi henkilötietojasi käsittelemme ja siksi olemme myös vastuussa henkilötietojesi suojaamisesta koko ostoprosessin ajan.

 

TIETOJEN VASTUULLINEN KÄSITTELY

Football Invest AS vastaa yhtiön keräämien henkilötietojen käsittelystä.

 

KERÄÄMÄMME HENKILÖTIEDOT

Keräämme ja säilytämme seuraavat henkilötiedot asiakkaistamme, riippuen tilatun leirin tai tuotteen asettamista tarpeista:

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Henkilötunnus (tarvittaessa)
  • Sukupuoli
  • Osoite
  • Sähköpostiósoite
  • Puhelinnumero
  • Allergiat
  • Asu koko
  • Laillisen huoltajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)

 

TIETOJENKÄSITTELYN TARKOITUS’

Voidaksemme tarjota NF Tuotteita, tarvitsemme tiedot osallistujasta ja hänen laillisesta huoltajastaan. Tietojen käsittelystä ja säilyttämisestä vastaa Football Invest AS, Statsminister Micheisens veg 38, 5230 Paradis, Norja.

Tietojen jakamisen tarkoitus on täyttää sopimuksen asettamat velvoitteet asiakkaillemme.

Käytämme antamianne tietoja myös tarjotaksemme ostokseenne liittyviä tuotteitamme ja palvelujamme sähköpostilla, puhelimilla, tekstiviestillä ja postilla.

 

TIETOJENKÄSITTELYN PERUSTA

Henkilökohtaisia tietoja käytetään täyttämään ostosopimuksen velvoitteet. Tietojenkäsittely perustuu Tietosuoja-asetuksen Artiklaan 6 (b).

Kuten olet antanut suostumuksesi, tietojasi voidaan käyttää myös tarjoamaan ostokseenne liittyviä tuotteitamme ja palvelujamme sähköpostilla, puhelimella ja tekstiviestillä. Tietojenkäsittely perustuu Tietosuoja-asetuksen Artiklaan 6 (a). Voit milloin tahansa perua suostumuksesi Artiklan 6 (a) mukaiseen henkilötietojesi käyttöön.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Säilytämme ostoksesi mukana verkossa tai suoraan työntekijöillemme antamasi henkilötiedot.

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä parantamaan asiakaskokemusta ja palvelua. Laki sähköisen viestinnän palveluista edellyttää ilmoittamaan evästeiden käytöstä. Lue lisää miten käytämme evästeitä täältä https://nfacademy.fi/cookie-policy.

 

HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Henkilötiedot jaetaan NF Academy International Lda:lle ja muille niitä tarvitseville yhteistyökumppaneille (esim. turnausjärjestäjät) ja yhteystietoja käytetään ainoastaan NF Academy -tuotteisiin liittyen. Täyttääksemme sopimusten asettamat vaatimukset, tarpeelliset tiedot välitetään yhteistyökumppaneillemme, liittyen esim. majoituksiin ja turnauksiin.

 

MAILCHIMP TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Käytämme Mailchimp:ä markkinointialustana. Liittymällä sähköpostilistallemme, ymmärrät että yhteystietosi siirretään Maillchimp:n käsiteltäväksi. Lue lisää Malchimp tietosuojakäytännöistä täältä.

 

TAPAHTUMIEN AIKANA

Ymmärrät, että kaikkia tapahtumiamme voidaan kuvata, videonauhoittaa tai muuten nauhoittaa, ja hyväksyt, että tapahtuma omistaa tällaiseen valokuvaus-, videonauhoitus- ja / tai äänitystallenteeseen yksinoikeudet, ja voi siten ikuisesti kaikkialla maailmassa rekisteröidä tekijänoikeudet tallenteeseen ja käyttää ja määrätä ja / tai lisensoida muita käyttämään kaikkia tallenteita tai osaa tallenteista (tai niiden kopioita) kaikissa medioissa ja millä tahansa tavalla, joka on nyt tiedossa tai myöhemmin kehitetään, tapahtuman yhteydessä tai muutoin ilman eri lupaa sinulta tai keneltäkään kolmannelta osapuolelta. Hyväksyn lisäksi, että tapahtuma voi käyttää nimeäni, ääntäni ja muuta vastaavaa (missä tahansa muodossa ja piittaamatta henkilön, muodon tai värien vääristymistä tai muista muutoksista) valokuvissa, video- ja äänitallenteissa, sekä muissa nyt tiedossa olevissa tai myöhemmin kehitettävissä medioissa kaikkialla maailmassa rajoittamattoman määrän kertoja, ikuisesti, tapahtuman yhteydessä tai muulla tavalla, ilman eri lupaa sinulta tai keneltäkään kolmannelta osapuolelta.

 

HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN POISTAMINEN

Tietoja, joita keräämme ostosten yhteydessä säilytetään aktiivisessa asiaksrekisterissämme 8 – 10 vuotta. Tämä siksi, että pelaaja voi olla aktiivinen NF Academyssä n. 8 vuotta.

Tiedot, jotka meidän on säilytettävä kirjanpitolain mukaan, säilytetään enintään viiden vuoden ajan lain vaatimusten mukaisesti.

 

HENKILÖTIETOLAIN MUKAISET OIKEUTESI

Käsittelemme henkilötietojasi Henkilötietolain ja soveltuvien säädösten mukaisesti.
Sinulla on oikeus vaatia saada tietää mitä tietoja sinusta säilytämme ja halutessasi saada kopio säilyttämistämme tiedoistasi, sekä vaatia tietojesi oikaisua tai poistamista. Jos huomaat, että käsittelyssä on puutteita tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.

 

HENKILÖTIEDOISTA VASTAAVA TAHO

Yrityksen toimitusjohtaja toimii Tietosuojavastaavana ja vakuuttaa, että kaikkia Henkilötietolain vaatimuksia noudatetaan.

 

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Suojaamme henkilötietosi sekä fyysistä että virtuaalista uhkaa vastaan ja rajoitamme pääsyä tietoihisi sekä käytämme arkaluonteisten tietojen salausta.

 

YHTEYSTIEDOT

Kyselyt koskien mitä tietoja sinusta on kerätty,sekä tietojen korjaus- ja poistopyynnöt voi lähettää sähköpostitse osoitteella: customerservice@nfacademy.com

Start typing and press Enter to search