Tehokkaita keinoja hankkia voimaa ja parantaa laukaisutekniikkaasi

NF Academy Finland
Kokeile harjoitteitamme vapaa-ajallasi omassa kodissasi tai jaa ne joukkueesi ja valmentajasi kanssa ja kehity pelaajana.
NF Academy Finland
Kokeile harjoitteitamme vapaa-ajallasi omassa kodissasi tai jaa ne joukkueesi ja valmentajasi kanssa ja kehity pelaajana.

TEHOKKAITA KEINOJA HANKKIA VOIMAA JA PARANTAA LAUKAISUTEKNIIKKAASI

Opi miten kehittyä pelaajana harjoittelemalla omatoimisesti, henkilökohtaisen valmentajan ohjauksessa ja kansainvälisissä tapahtumissamme.

Alla jaamme harjoitteita joita käytämme, NF Virtual Academy. Voit kokeilla näitä harjoitteita vapaa-ajallasi. Nämä harjoitteet keskittyvät vahvistamaan fysiikkaasi ja laukaisutekniikkaasi. Voit vapaasti jakaa nämä harjoitteet omassa seurassasi ja omalle valmentajallesi.

Olet tervetullut myös NF International -leireillemme, jos haluat nähdä lisää harjoitteitamme ja kehittää itseäsi kaikilla pelin osa-alueilla.

VOIMAHARJOITTEITA KOTONASI

Tapaa NF Academyn ammattivalmentajat, joilla on kokemusta Portugalin huippuakatemioista.

Tavoitteena on tehdä kaikki fyysiset harjoitteet 15 – 20 toiston sarjoina, kolme sarjaa kutakin harjoitetta. On todella tärkeää tehdä harjoitteet teknisesti oikein, ja muistaa hengittää harjoitellessasi. 30 sekunnin lepo harjoitteiden välillä, syö hyvin ennen harjoitusta, juo paljon ja tee parhaasi.

LUE MYÖS: Rajoitettu määrä paikkoja COVID-19 tilanteen vuoksi

PARANNA LAUKAISUTEKNIIKKAASI

Tässä neljä harjoitetta, joita voit tehdä vapaa-ajallasi tai näyttää omalle valmentajallesi, Aloittaessasi tarvitset maalit ala- ja yläkulmiin.
Jos mahdollista aseta pienet maalit isojen maalien sisään niin saat sopivan osuma-alueen. Keskity erilaisiin alustoihin laukoessasi.

Olemme myös listannut harjoitteesta eri variaatioita jos haluat oppia enemmän, voit myös haastaa itseäsi harjoitellessasi laskemalla montako maalia saat tai laske pisteitä osumien mukaan (esimerkiksi alakulmista 10 pistettä, yläkulmista 25 pistettä).

Suosittelemme 8 – 10 toistoa molemmilla jaloilla ensimmäisessä harjoitteessa ja 4 – 6 toistoa toisessa, kolmannessa ja neljännessä harjoitteessa, ja jokaisen harjoitteen välillä 30 sekunniin lepoa.

LUE MYÖS: Maksimoi potentiaalisi tänä kesänä

NF Academy shooting exercise
Ensimmäisen laukaisuharjoitus kuvattuna.

Harjoite 1
Syöttö takaa toiselta pelaajalta ja “valeliikkeen” jälkeen viimeistele ensimmäisellä kosketuksella. Laukaise läheltä rangaistusalueen rajaa sen puolen jalalla josta sait syötön. Keskity tarkkuuteen ja laukaise siihen kulmaan jonka suuntaan olet kääntyneenä. Käytä jalan sisäsyrjää.

Yritä myös laukaisua ensimmäisellä kosketuksella vyötärönkorkuiseen syöttöön.

NF Academy shooting exercise
Toinen laukaisuharjoite kuvattuna.

Exercise 2
Kuljeta palloa aloituspisteestä keskustaa (vastustajaa) kohti kovalla vauhdilla ja harhauta sisältä ulos “maalintekoalueelle”, laukaise kohti takanurkkaa.

Yritä myös viimeistellä tarkasti etukulmaan, sekä ylös, että alas.

NF Academy shooting exercise
Neljäs harjoite kuvattuna.

Harjoite 3
Kuljeta palloa aloituspisteestä kovalla vauhdilla ja ennen kartiota (vastustajaa) ota seinäsyöttö kartion taakse. Ohjaa pallo ensimmäisellä kosketuksella maalintekoalueelle ja viimeistele toisella kosketuksella takanurkkaan.

Yritä laukaisua myös etukulmaan, sijoitusta molempiin kulmiin, sekä ylös, että alas, laukaisua ensimmäisellä kosketuksella ja voit aloittaa harjoituksen myös ottamalla haltuun ilmassa tulevan pallon.

NF Academy shooting exercise
Illustration of the fourth shooting exercise.

Harjoite 4
Vastaanota pallo selkä maalia kohti, vapaalla tekniikalla käänny pallon koskettamatta kartiota (vastustajaa) ja heti kääntyessäsi laukaise maalia kohti.

Yritä tehdä haltuunotto ja käännös vähillä kosketuksilla (2 – 3). Aloita tulemalla vastustajan takaa, näkökentän ulkopuolelta, kuten oikeassa pelitilanteessa.

Laukaise ulommalla jalalla. Tee laukaisuharjoitukset aina käyttäen molempia jalkoja.

Yritä myös haltuunottoa molempiin suuntiin ja haltuunottoa ilmassa tulevaan palloon.

HENKILÖKOHTAISTA SEURANTAA AMMATTIVALMETAJILTAMME

NF Virtual Academy
NF Virutal Academy is a great complement for all players, regardless of club situation.

Yllä kuvatut harjoitteet on osa NF Virtual Academy -ohjelmaa, joka on loistava ohjelma pelaajille omatoimiharjoitteluun NF Academyn ammattivalmentajan ohjauksessa.

Kuukauden tai kolmen kuukauden Virtual Academy ohjelmien aikana, pelaajat saavat viikoittain fyysiset, tekniset ja teoreettiset harjoitus haasteet ja harjoitteet valmentajaltaan. Voit siis harjoitella missä päin maailmaa tahansa.

Jokainen pelaaja saa myös henkilökohtaista seurantaa ja palautetta viikoittaisissa videotapaamisissa, joissa arvioidaan harjoittelua ja etsitään parannuskohteita optimaaliseen kehitykseen.

Kokeile ilmaiseksi ilmoittautumalla täällä ilmaiselle kokeiluviikolle.

TULEVAT TAPAHTUMAT

PVM TAPAHTUMA MAA PAIKKA IKÄRYHMÄ
01 - 07 hei 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008 - 2013
15 - 25 hei 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006-2009
29 syy - 05 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 lok 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 lok - 02 mar 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Katso koko Tapahtumakalenteri täältä.

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Lähetetty: 15th Jul 2020

Start typing and press Enter to search