NF Academy Finland
NF Academy Finland
Academy järjestää useita tapahtumia Suomessa tänä kesänä. Katso tulevat tapahtumat alueellasi

Harjoittele yhden maailman menestyneimmän valmennusfilosofian mukaisesti Portugalilaisten valmentajien ohjauksessa

Harjoittele yhden maailman menestyneimmän valmennusfilosofian mukaisesti Portugalilaisten valmentajien ohjauksessa

Kesän 2020 aikana tulemme yli 30 eri paikkakunnalle Pohjoismaissa tavoitteena tarjota laadukasta harjoittelua, auttaa paikallisia pelaajia kehittymään ja löytää alueen talentit joille tarjoamme mahdollisuuksia ulkomailla.

NF International leireillä harjoitellaan korkealla intensiteetillä ja pelaajat saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden  harjoitella tiiviisti Portugalilaisten valmentajien kanssa, joilla on kokemusta mm. Sporting CP, Benfica ja muista Portugalin huippuakatemioista.

Miksi uskomme, että Portugalilainen valmennusfilosofia on parasta Pohjoismaisten nuorten pelaajien kehitykselle?

Koska Portugalilaiset akatemiat on kehittänyt monia Kultaisen Pallon -voittajia, kuten Cristiano Ronaldo ja Luis Figo, Portugali voitti vuoden 2016 Euroopan Mestaruuden ja joka viikonloppu näet Portugalilaisia pelaajia pelaamassa Euroopan huippuseuroissa, pelaajia kuten Bernardo Silva Mancester Cityssä, Bruno Fernandes Mancester Unitedissa, João Félix in Atlético Madridissa ja monia muita menestyneitä esimerkkejä.

NF Academy on jo auttanut useita pelaajia kehittymään ja pääsemään omien maidensa maajoukkueisiin, kuten Niklas Haugland, Kristian Arnstad, Fredrik Oppegård ja monia muita.

Portugalilainen valmennusfilosofia

Suunnitellessamme harjoitteita yritämme luoda pelinomaisia tilanteita ja siten laajentaa pelaajien ymmärrystä pelin monimuotoisuudesta.

NF Academy johtaja João Plantier
NF Academyssä João Plantier kehittää Pohjoismaalaisia jalkapalloilijoita, pitää valmentajakursseja ja johtaa jalkapalloakatemian ohjelmiaprograms.

NF Academy Johtaja, João Plantier on pitkä ja vaikuttava CV, sekä kansainvälisesti, että paikallisesti Portugalissa ja hänen valmennuksestaan on lähtenyt useita supertähtiä ja Euroopan Mestareiden kapteeneja. Hänellä on Uefa Pro valmentajatutkinto ja työskenteli Sporting Academian päävalmentajana 7 vuoden ajan.

– Yritämme pilkkoa peliä pienempiin kokonaisuuksiin, jotta pelaajat saavat kokonaisvaltaisemman ymmärryksen jalkapallosta pelinä. Haluamme pelaajista tulevan parempia ratkomaan ongelmatilanteita. Annamme heille useita samanaikaisia haasteita, jotka heidän tulee suorittaa paineen alla. Jalkapallossa tarvitaan nopeaa ajattelua, ei pelkästään nopeita jalkoja, sanoo
João Plantier.

Katso alta tulevat NF International -leirit Suomessa.

NF INTERNATIONAL -LEIRIEN TAVOITTEET

NF Academy pelaaja August Frobenius
August Frobenius (2003) allekirjoitti ammattilaissopimuksen Sporting CP:n kanssa kesällä 2019.

NF Academyllä on selkeä tavoite auttaa kehittämään enemmän kansainvälisiä huippupelaajia. Siksi tarjoamme näiden leirien kautta kaikkein lahjakkaimmille mahdollisuuden päästä try-out leirille Sporting Akatemiaan.

Kaksi Norjalaista NF Academy pelaajaa, August Frobenius (2003) ja Nikolai Skoglund (2003), saivat ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Sporting CP:hen 16 -vuotiaina. Ja jokaiselle pelaajalle joka antaa riittäviä näyttöjä Sporting CP:n try-out leirillä, ammattilaissopimus on yhtä lailla mahdollinen.

Nuorimmat leirien osallistujat (9 – 12 -vuotiaat) eivät vielä pääse kilpailemaan paikasta Sporting CP:n try-out leirillä. Näille pelaajille ja kaikille jotka eivät try-out leirille pääse, NF International leirien tavoite on kehittää pelaajia ja antaa heille arvokasta oppia, jonka pelaajat voivat viedä mukanaan päivittäiseen harjoitteluun ja siten tavoitella omaa huippuaan ja kilpailla try-out -leirin paikasta seuraavana vuonna uudelleen. Lahjakkailla 9 – 12 -vuotiailla on sama mahdollisuus, kuin vanhemmilla ikäluokilla, tulla kutsutuiksi NF Academyn joukkueisiin kansainvälisiin turnauksiin ympäri Eurooppaa.

TÄRKEIN NF ACADEMYN TAVOITE ON KEHITTÄÄ PELAAJIA

Noah Solheim Sporting CP -leirillä
Noah Solheim (2004) oli yksi niistä pelaajista jotka pääsivät try-out -leirille Sporting CP:hen NF International leiriltä viime kesänä

Niiden pelaajien kanssa jotka haluavat harjoitella NF Academyn mukana säännöllisesti, keskitymme seuraaviin:

  • Intensiiviseen pelaajan kehittämiseen tähtäävään harjoitteluun.
  • Henkilökohtaiseen seurantaan.
  • Pelaajan tasoon ja tavoitteisiin mukautettuun harjoitteluun.
  • Otteluihin jotka tarjoavat pelaajan kehittymiselle riittävästi haasteita.

Tulevat NF International -leirit

No Events

Täällä näet kaikki tulevat tapahtumamme 

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search