NF WEEKEND TRAINING

Koe korkeatasoiset harjoitukset ja saa kansainvälisiä mahdollisuuksia.

NF WEEKEND TRAINING

Saa valmennusta kokeneilta Portugalilaisilta valmentajilta , jotka ovat valmentaneet maailmankuuluissa akatemioissa, kuten SL Benfica, Sporting CP ja muissa Portugalilaisissa seuroissa. Harjoitukset ovat kovatempoisia ja kutsumme motivoituneet pelaajat, jotka haluavat kehittyä kehitysleireillemme keväällä.

Leirillä pelaajat saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden näyttää osaamisensa, lahjakkaimmat saavat mahdollisuuden testeihin Eurooppaan huippuakatemioihin ja kutsun pelata joukkueessamme kansainvälisissä turnauksissa.

KENELLE SE ON?

NF Weekend Training on tarkoitettu 8 – 16 vuotiaille pojille ja tytöille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja parantaa pelikäsitystään. Suosittelemme, että kaikilla leirille osallistuvilla pelaajilla on perustaidot hankittuina ja kyky omaksua uutta. Varmistaaksemme kaikille sopivan tasoista haastetta, muodostamme ryhmiä pelaajien iän ja taitotason mukaan.

TAPAHTUMAN TAVOITE

NF Academyllä on selkeä tavoite auttaa kehittämään lisää kansainvälisiä huippupelaajia. Paikallisilla leireille annamme pelaajille arvokasta osaamista jonka he voivat viedä mukanaan päivittäisiin harjoituksiinsa. NF Weekend Training -leirillä keskitymme:

 • kehittämään pelaajien pelikäsitystä.
 • sosiaalisiin taitoihin ja siihen, että kaikilla on hauskaa yhdessä.
 • valmistamaan pelaajia tuleviin paikallisiin valintoihin (Suomessa esim. aluejoukkueleirit).
 • antamaan pelaajille kansainvälisiä haasteita kutsumalla heitä tapahtumiin ulkomaille.

Pelaajatarkkailu

sporting

Pohjoismaissa

KANSAINVÄLISIÄ MAHDOLLISUUKSIA

Valmentajamme tekevät arvioinnin kaikista leirin pelaajista. Arvioinnin ja pelaajan tason mukaan, kutsumme pelaajia harjoittelemaan Euroopan huippuakatemioihin, stipendiohjelmaamme, pelaamaan kansainvälisiin eliittitason turnauksiin tai kansainvälisille harjoitusleireille. Viime vuonna monet paikallisille leireille osallistuneet pelaajat on valittu ja saaneet kutsun harjoitella huippuakatemioissa.

Paketit

Kenttäpelaajat

• Kaksi päivittäistä harjoitusta
• Yksi teorialuento per päivä
• Kokenut Portugalilainen päävalmentaja jokaisessa harjoitusryhmässä
• Yksi “Player of the camp”
• Mahdollisuus tulla valituksi kansainvälisiin tapahtumiin
• Diplomi kaikille osallistuneille

 

Hinta per pelaaja
3 päivää 159 EUR

MAALIVAHTI

• Kokenut Portugalilainen maalivahtivalmentaja
• Kaksi päivittäistä harjoitusta
• Maalivahtivalmennus ja harjoittelu kenttäpelaajien kanssa yhdistetty
• Yksi teorialuento per päivä
• Yksi “Player of the camp”
• Mahdollisuus tulla kutsutuksi kansainvälisiin tapahtumiin
• Diplomi kaikille osallistujille

 

Hinta per maalivahti
3 päivää 159 EUR

Varusteet

• Light -varustepaketti 39,90 EUR
sisältää: 1 jalkapallosukat, 1 shortsit ja 2 treenipaitaa

 

• Basic -varustepaketti 87,50 EUR
sisältää: 1 takki, 1 jalkapallosukat, 1 shortsit ja 2 treenipaitaa

 

• Harjoittelu hallissa – 12,50 EUR lisähinta per päivä

TULEVIA NF WEEKEND TRAINING -LEIREJÄ

No Events

Katso täällä yleiskatsaus kaikista tapahtumistameme.

PLAYER OF THE CAMP

Haluamme motivoida pelaajia antamaan kaikkensa harjoitusleireillämme, ja siksi valitsemme ja palkitsemme “player of the camp”, 13 – 16 vuotiaiden osallistujien joukosta. Palkinnon voittaneet saavat osallistua maksutta jollekin toiselle paikalliselle leirille ja kuvansa “wall of fame” -sivullemme.

PLAYER OF THE CAMP

Haluamme motivoida pelaajia antamaan kaikkensa harjoitusleireillämme, ja siksi valitsemme ja palkitsemme “player of the camp”, 13 – 16 vuotiaiden osallistujien joukosta. Palkinnon voittaneet saavat osallistua maksutta jollekin toiselle paikalliselle leirille ja kuvansa “wall of fame” -sivullemme.

LAADUKAS VALMENNUS JA PELAAJIEN INNOSTAMINEN

NF Weekend Training -leirin osallistujat saavat kokea parhaiden Portugalilaisten akatemioiden valmennusfilosofiat. 14 pelaajasta jotka edustivat Portugalia Euro2016 finaalissa, 10 pelaajaa oli Sporting CP akatemian kasvatteja.

LISÄTIEDOT

Menetelmät

Noudatamme periaatetta “to teach the game by playing it”. Harjoitteemme on siksi kehitetty noudattamaan pelin intensiteettiä ja moninaisia haasteita joita pelaaja kokee pelin eri tilanteissa. Harjoitukset ovat intensiteetiltään kovia, pallo kosketuksia tulee paljon, tavoitteena tehdä oikeita päätöksiä ja auttaa pelaajia ymmärtämään peliä paremmin.
Kaikessa mitä teemme, päätavoite on kehittää pelaajia. Pelaajien kanssa jotka harjoittelevat säännöllisesti NF Academy mukana keskitymme seuraaviin:

 • Tehokas pelaajakehitykseen suunniteltu harjoittelu
 • Henkilökohtainen jatkuva palaute
 • Pelaajan tasoon ja oppimistavoitteisiin mukautettu harjoittelu
 • Peleihin, jotka tarjoavat sopivan tasoista haastetta kehittääkseen heitä pelaajina

Harjoitusryhmät

Paikallisilla leireillämme muodostamme tasataitoisia harjoitusryhmiä ottamalla huomioon sekä pelaajan taidot, että iän. Jokainen harjoitusryhmä koostuu normaalisti 12 – 20 pelaajasta + maalivahdeista. Jokaista harjoitusryhmää valmentaa kokenut Portugalilainen päävalmentaja ja häntä yleensä avustaa paikallista kieltä puhuva apuvalmentaja.

NF ACADEMY -VALMENTAJAT

NF Academy käyttää osaavia ja kokeneita valmentajia joilla on kokemusta Euroopan suurseuroista. Haluamme kunnianhimoisia valmentajia, jotka tuovat tapahtumiimme akateemista osaamista. Valmentajamme ovat tarkoin valittuja saamiemme hakemusten perusteella, sekä olemassa olevien kontaktiemme kautta.

Katso NF Academy valmentajat

Valmentajat

João Plantier on NF Academy -johtaja vastuullaan paikalliset tapahtumat, hän on UEFA PRO koulutettu valmentaja. Hänen vastuullaan on pätevien valmentajien valitseminen edustamaan NF Academyä leireillämme.Yli 20 vuoden pelaajakehitys -kokemuksella, ja 7 vuoden kokemuksella akatemiavalmentajana Sporting CP:ssä Plantierilla on täydellinen osaaminen ja kontaktiverkosto kokoamaan valmentajatiimin joka kehittää pelaajiemme taidot seuraavalle tasolle.

Katso NF Academy valmentajat

Nf Academy Coach João Plantier

JOÃO PLANTIER

 • Liikuntatieteiden maisteri
 • 7 vuoden kokemus päävalmentajana Sporting CP akatemiajoukkueissa
 • 10 vuotta kykyjenetsijänä Sporting CP:ssä
 • 1 vuosi Manchester United .jalkapallokouluissa
 • 4 vuotta päävalmentajana Associacao Desportiva de Oeiras -juniorijoukkueissa
 • 4 vuotta päävalmentajana Casa Pia Atletico Clube -juniorijoukkueissa

Mikä on parasta valmentamisessa?

“Pelaajien saaminen omalle maksimitasolleen saa minut tyytyväiseksi.”

Miksi pelaajien tulisi osallistua NF Academyn tapahtumiin?

“Näen paljon potentiaalia NF Academy pelaajissa. Pelaajat jotka osallistuvat tapahtumiimme on kova tahto oppia. Teknisesti he ovat hyviä pallon kanssa ja omat samaa tasoa samanikäisten Portugalilaisten pelaajien kanssa. Mm. Norjassa, pelaajilla on liian vähän pelejä joissa vastustajat ja joukkuetoverit haastaisivat heidät heidän omalla tasollaan. Tämän pystymme heille antamaan yhdessä paremman pelikäsityksen kanssa.”

JÄRJESTÄJÄ JA YHTEISTYÖ

NF Academy tekee yhteistyötä paikallisten seurojen ja partnereiden kanssa paikallisten leirien järjestämisessä. Klikkaamalla painiketta “Lue lisää” tapahtuman kohdalla, johon haluat osallistua, löydät kuka on vastuussa leirin järjestämisestä ja hänen yhteystietonsa. Haluatko, että järjestämme leirin kaupungissasi? Portugalilaiset valmentajamme ovat käytettävissä läpi vuoden kaikkina vuoden aikoina. Sinusta voi tulla paikallinen partnerimme tai voit yhdistää meidät paikalliseen seuraan, joka haluaa järjestää leirin yhteistyössä kanssamme.

SUOSITUKSET

«Pelasin NF Academy U13 joukkueessa, ja se oli hienoa! Hävisimme puolivälierissä rankkareilla Sporting CP:lle. Se ei ollut paras mahdollinen tapa tippua turnauksesta, mutta koko tapahtuma oli hieno ja meillä oli todella hyvät valmentajat!”
Niklas Haugland, Leeds U23 ja Norjan U17 maajoukkue

“Sanoisin, että aika NF Academyn kanssa auttoi pääsemään eroon haastavista uusien tilanteiden, kuten maajoukkueen karsinnat, seuran vaihdot tai pelaajana eteneminen, aikaansaamista aspekteista.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg ja Tanskan U17 maajoukkue

«João Plantier on ollut isossa roolissa urallani useasta syystä. Hän antoi minulle vapauden ja uskoi minuun. Olimme läheisiä, ja hän tarkkaili minua kaiken aikaa. Joao antoi minulle palautetta mitä minun tulisi parantaa pelien aikana, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, hän oli erittäin hyvä löytämään minulle uusia haasteita.”
Zeca, FC Kööpenhaminan kapteeni ja Kreikan maajoukkue

“Pelasin yhdessä todella hyvien pelaajien kanssa ja sain valmennusta erittäin päteviltä valmentajilta. Ensinnäkin, se oli hieno kokemus ja sain hyvän tuntuman millä tasolla Euroopan parhaat joukkueet pelaa. Sellaiset tapahtumat, ovat erittäin arvokkaita, koska ne myöhemmin, tekevät siirtymistä uusiin joukkueisiin ja uusille tasoille helpompia.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht ja Norjan U16 maajoukkueen kapteeni

“Harjoitukset ovat erittäin hyvätasoisia ja siellä on harjoitteita jollaisia en ennen ole kokenut. Olen oppinut paljon, ja vien sen takaisin harjoitteluuni kotona Norjassa.”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lilleström ja Norjan U15 maajoukkueen kapteeni

“Poikani (syntyneet 2004 ja 2007) ovat todella innoissaan lähdössä IberCup Cascais turnaukseen. Ei pelkästään, koska saavat pelata huippujoukkueita vastaan, vaan myös nähdäkseen oman nykytasonsa ja tavatakseen hyviä pelaajia muualta Pohjoismaista joiden kanssa saavat harjoitella. NF Academy tapahtumat ovat fantastisia. Kun harjoittelet huippuvalmentajien kanssa toisten samanikäisten taitavien pelaajien mukana näet missä kansainvälisen jalkapallon taso todellisuudessa on.»
Björn Helge Riise, entinen Fulhamin ja Norjan maajoukkueen pelaaja

«Vasta palattuamme kotiin näimme ison parannuksen Kevinissä pelaajana. Hän on nyt varmempi pelaajana ja hänen päätöksentekonsa on parempaa. Syy tähän on hyvä kokemus ja NF Academyn hyvät valmentajat. Emme kadu sekuntiakaan, että valitsimme NF Academyn taitavan joukkueen.”
Thomas Hansvoll, entinen ammattinyrkkeilijä ja Norjan mestari

“Aika NF Academyn kanssa antoi esimakua jokapäiväisestä ammattilaisen elämästä. Todella pätevät valmentajat ja hyvät pelaajat ympärilläni. Päivät oli hyviä ja opin paljon. Tämän leirin jälkeen vasta uskalsin vierailla ulkomaisissa joukkueissa näyttämässä mitä osaan.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg ja Ruotsin U17 maajoukkue

“Olen todella tyytyväinen viime vuoden osallistumiseeni IberCupissa NF Academyn joukkueessa. Se oli todella jännittävää ja inspiroivaa saada pelata joukkueessa niin monen muun hyvän Norjalaisen, Ruotsalaisen ja Tanskalaisen pelaajan kanssa. Sain uutta motivaatiota harjoitteluun pelattuani hyviä vastustajia vastaan Portugalista, Espanjasta ja Meksikosta.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga ja Norjan U17 maajoukkue

«Pääsiäisenä 2018 olin Cascaissa, Portugalissa NF Academyn kanssa pelaamassa IberCup Cascais 2018 turnauksessa. Se oli ensimmäinen kerta NF Academy joukkueessa ja hieno kokemus. Sain matkalta paljon. Harjoitukset, pelit, valmentajat ja pelaajat olivat fantastinen yhdistelmä hauskanpitoa ja jalkapalloa.”
Filip Mellbin, Tankan U16 maajoukkue

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search