NF WINTER TRAINING

Koe korkeatasoiset harjoitukset ja saa kansainvälisiä mahdollisuuksia.

NF WINTER TRAINING

Koe korkeatasoiset harjoitukset ja saa kansainvälisiä mahdollisuuksia.

NF WINTER TRAINING

Kutsumme motivoituneita ja sitoutuneita pelaajia kokemaan laadukasta valmennusta talven lomien aikaan. Saat valmennusta kokeneilta Portugalilaisilta valmentajilta ja saat kokea Portugalilaisen harjoitus metodologian, joka on todistetusti yksi menestyksekkäimmistä viime vuosikymmenen aikana.

Pelaajilla on ainutlaatuinen mahdollisuus näyttää taitonsa ja tulla valituksi kansainvälisiin turnauskoukkueisiimme tai try-outeille Euroopan huippu akatemioihin.

KENELLE LEIRI ON TARKOITETTU?

NF Winter Training on tarkoitettu 9 – 16 vuotiaille pojille ja tytöille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja oppia ymmärtämään peliä paremmin. Odotamme kaikilla pelaajilla olevat hyvät perustaidot ja motivaatiota oppia.

Varmistaaksemme kaikille osallistujille riittävän tasoista haastetta, jaamme osallistujat iän ja tason mukaan harjoitusryhmiin.

TAPAHTUMAN TAVOITTEET

Päätavoitteemme on auttaa kehittämään lisää kansainvälisiä huippupelaajia. Paikallisilla leireillämme annamme pelaajille arvokasta oppia jota he voivat käyttää päivittäisessä harjoittelussaan. Paikallisilla leireillä keskitymme:

 • Auttamaan pelaajia ymmärtämään peliä paremmin
 • Vahvistamaan itsetuntoa ja sosiaalisia taitoja, pelaajien päästessä harjoittelemaan uudessa harjoitusryhmässä
 • Valmistamaan pelaajia alueellisiin ja kansallisiin valintoihin
 • Antamaan lisähaastetta kaikkein lahjakkaimmille pelaajille kutsumalla heidät kansainvälisiin tapahtumiimme ja harjoitusviikoille huippuakatemioihin

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

sporting

KANSAINVÄLISIÄ MAHDOLLISUUKSIA

Valmentajamme arvioivat kaikki paikallisille leireille osallistuvat pelaajat. Tämän arvioinnin perusteella kutsumme pelaajia harjoittelemaan Euroopan huippuakatemioihin, mukaan Scholarship ohjelmiimme, osallistumaan kansainvälisiin turnauksiin NF Academy joukkueissa ja osallistumaan harjoitusleireille ulkomailla.

Viime vuoden aikana useat pelaajat pääsivät paikallisten leiriemme kautta harjoittelemaan huippuakatemioihin

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

KANSAINVÄLISIÄ MAHDOLLISUUKSIA

Valmentajamme arvioivat kaikki paikallisille leireille osallistuvat pelaajat. Tämän arvioinnin perusteella kutsumme pelaajia harjoittelemaan Euroopan huippuakatemioihin, mukaan Scholarship ohjelmiimme, osallistumaan kansainvälisiin turnauksiin NF Academy joukkueissa ja osallistumaan harjoitusleireille ulkomailla.

Viime vuoden aikana useat pelaajat pääsivät paikallisten leiriemme kautta harjoittelemaan huippuakatemioihin.

PAKETIT

KENTTÄPELAAJA

• 2 daily training sessions
• 2 päivittäiistä harjoitusta
• 1 taktiikkapalaveri per päivä
• Kokenut Portugalilainen päävalmentaja jokaisessa harjoitusryhmässä
• “Player of the Camp” -palkinto
• Diploma to all participants
• Mahdollisuus tulla kutsutuksi kansainvälisiin tapahtumiimme
• Osallistumisdiplomi kaikille osallistujille

Hinta per pelaaja
2 päivää 158 EUR

MAALIVAHTI

• Kokenut Portugalilainen maalivahtivalmentaja
2 päivittäistä harjoitusta
Yhdistelmä maalivahtiharjoittelua ja harjoitteita kenttäpelaajien kanssa
1 taktiikkapalaveri per päivä
“Player of the Camp” -palkinto
Mahdollisuus tulla kutsutuksi kansainvälisiin tapahtumiimme
Osallistumisdiplomi kaikille osallistujille

 

Hinta per pelaaja
2 päivää 159 EUR

MUUTA

• Light varustepaketti – 39 EUR
Sisältää: 1 parin sukkia, shortsit ja 2 treenipaitaa

 

• Basic varustepaketti – 87,50 EUR
Sisältää: Tuulitakin, 2 pari sukkia, shortsit, 2 treenipaitaa

 

• Harjoittelu hallissa – 12,50 EUR lisämaksu per päivä

TULEVAT NF WINTER TRAINING - LEIRIT

No Events

PLAYER OF THE CAMP

Haluamme kannustaa pelaajia yrittämään paikallisilla leireillä parhaansa ja palkitsemme leirin parhaan pelaajan ikäluokissa 9 – 12 ja 13 – 16. Voittaneet pelaajat saavat lahjakortin paikalliselle leirille ja saavat kuvansa “Wall of Fame” -sivullemme.

PLAYER OF THE CAMP

Haluamme kannustaa pelaajia yrittämään paikallisilla leireillä parhaansa ja palkitsemme leirin parhaan pelaajan ikäluokissa 9 – 12 ja 13 – 16. Voittaneet pelaajat saavat lahjakortin paikalliselle leirille ja saavat kuvansa “Wall of Fame” -sivullemme.

VIDEOS

LISÄTIEDOT

Menetelmät

Noudatamme periaatetta “to teach the game by playing it”. Siksi harjoitteissamme on tavoitteena sama intensiteetti ja monimuotoisuus kuin pelaajat kokevat eri pelitilanteissa. Harjoituksissamme on korkea intensiteetti, paljon pallokosketuksia, tavoitteena tehdä oikeita päätöksiä ja auttaa pelaajia ymmärtämään peliä paremmin

Kaikissa tapahtumissamme, tärkein tehtävämme on kehittää pelaajia. Pelaajille jotka haluavat harjoitella NF Academyn kanssa säännöllisesti kehitysmallimme keskittyy neljään pääkohteeseen:

 • Ankara harjoittelu, joka on suunniteltu pelaajakehitykseen
 • Jatkuva työskentely pelaajien kanssa
 • Pelaajan omalle tasolle sopivaa harjoitusta
 • Pelejä joukkueita vastaan, jotka haastavat pelaajaa kehittymään

Arvostamme sitoutuneita ja motivoituneita pelaajia, koska uskomme niiden olevan tärkeimmät tekijät heidän suorittamisessaan ja kasvussaan pelaajina.
Jokainen harjoitus on sopeutettu pelaajan tasoon ja kehitystavoitteisiin.

HARJOITUSRYHMÄT

Paikallisilla leireillämme muodostamme tasataitoisia harjoitusryhmiä ottamalla huomioon sekä pelaajan taidot, että iän. Jokainen harjoitusryhmä koostuu normaalisti 12 – 20 pelaajasta + maalivahdeista. Jokaista harjoitusryhmää valmentaa kokenut Portugalilainen päävalmentaja ja häntä yleensä avustaa paikallinen apuohjaaja.

VALMENTAJAT

Joao Plantier on NF Academy -johtaja vastuullaan paikalliset tapahtumat, hän on UEFA PRO koulutettu valmentaja. Hänen vastuullaan on pätevien valmentajien valitseminen edustamaan NF Academyä leireillämme.Yli 20 vuoden pelaajakehitys -kokemuksella, ja 7 vuoden kokemuksella akatemiavalmentajana Sporting CP:ssä Plantierilla on täydellinen osaaminen ja kontaktiverkosto kokoamaan valmentajatiimin joka kehittää pelaajiemme taidot seuraavalle tasolle.

Katso NF Academy valmentajat

Nf Academy Coach João Plantier

JOÃO PLANTIER
PÄÄVALMENTAJA JA NF ACADEMY JOHTAJA

 • Liikuntatieteiden maisteri
 • UEFA PRO valmentaja
 • 7 vuoden kokemus päävalmentajana Sporting CP akatemiajoukkueissa
 • 10 vuotta kykyjenetsijänä Sporting CP:ssä
 • 1 vuosi Manchester United .jalkapallokouluissa
 • 4 vuotta päävalmentajana Associacao Desportiva de Oeiras -juniorijoukkueissa
 • 4 vuotta päävalmentajana Casa Pia Atletico Clube -juniorijoukkueissa

MISTÄ PIDÄT VALMENTAMISESSA ENITEN?

“Pelaajien saaminen omalle maksimitasolleen saa minut tyytyväiseksi.”

Miksi pelaajien tulisi osallistua NF Academyn tapahtumiin?

“Näen paljon potentiaalia NF Academy pelaajissa. Pelaajat jotka osallistuvat tapahtumiimme on kova tahto oppia. Teknisesti he ovat hyviä pallon kanssa ja omat samaa tasoa samanikäisten Portugalilaisten pelaajien kanssa. Haasteena on, että monet nuoret pelaajat eivät saa riittävästi kovatasoisia pelejä ja harjoituksia.Usein Pohjoismaiset pelaajat eivät ole tottuneet kilpailullisuuteen, ja siitähän jalkapallossa kilpailulajina on kysymys voittamisesta tai häviämisestä. Pelikäsitys on asia jota pystymme parantamaan tapahtumissamme.”

YHTEISTYÖT

NF Academy tekee yhteistyötä paikallisten klubien ja yhteistyökumppaneiden kanssa toteuttaakseen paikalliset harjoitusleirit. Jos napsautat “Lue lisää” tapahtumassa, johon haluat osallistua, saat tietoja siitä, kuka henkilö / klubi on vastuussa järjestäjä, ja löydät heidän yhteystietonsa. Haluatko NF-akatemian tulla kaupunkiin? Meillä on Portugalissa sijaitseva kokeneiden portugalilaisten valmentajien tukikohta, joka on käytettävissä toteuttamaan paikallisia harjoitusleirejä eri kaupungeissa ympäri maailmaa. Jotta voimme tulla kaupunkiin, voit tulla paikalliseksi kumppaniksi tai yhdistää meidät klubiin, joka haluaa tehdä tapahtuman yhteistyössä kanssamme.

Tulla kumppaniksi
Kussakin maassa meillä on alueellisia kumppaneita, jotka järjestävät paikallisen harjoitusleirin asiantuntemuksemme avulla ja kokeneiden portugalilaisten nuorten kehittäjien avulla. Jos haluat järjestää enemmän harjoitusleirejä alueellasi, voit hakea kumppaniksi.

SUOSITUKSET

«Pelasin NF Academy U13 joukkueessa, ja se oli hienoa! Hävisimme puolivälierissä rankkareilla Sporting CP:lle. Se ei ollut paras mahdollinen tapa tippua turnauksesta, mutta koko tapahtuma oli hieno ja meillä oli todella hyvät valmentajat!”
Niklas Haugland, Leeds U23 ja Norjan U17 maajoukkue

“Sanoisin, että aika NF Academyn kanssa auttoi pääsemään eroon haastavista uusien tilanteiden, kuten maajoukkueen karsinnat, seuran vaihdot tai pelaajana eteneminen, aikaansaamista aspekteista.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg ja Tanskan U17 maajoukkue

«João Plantier on ollut isossa roolissa urallani useasta syystä. Hän antoi minulle vapauden ja uskoi minuun. Olimme läheisiä, ja hän tarkkaili minua kaiken aikaa. Joao antoi minulle palautetta mitä minun tulisi parantaa pelien aikana, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, hän oli erittäin hyvä löytämään minulle uusia haasteita.”
Zeca, FC Kööpenhaminan kapteeni ja Kreikan maajoukkue

“Pelasin yhdessä todella hyvien pelaajien kanssa ja sain valmennusta erittäin päteviltä valmentajilta. Ensinnäkin, se oli hieno kokemus ja sain hyvän tuntuman millä tasolla Euroopan parhaat joukkueet pelaa. Sellaiset tapahtumat, ovat erittäin arvokkaita, koska ne myöhemmin, tekevät siirtymistä uusiin joukkueisiin ja uusille tasoille helpompia.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht ja Norjan U16 maajoukkueen kapteeni

“Harjoitukset ovat erittäin hyvätasoisia ja siellä on harjoitteita jollaisia en ennen ole kokenut. Olen oppinut paljon, ja vien sen takaisin harjoitteluuni kotona Norjassa.”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lilleström ja Norjan U15 maajoukkueen kapteeni

“Poikani (syntyneet 2004 ja 2007) ovat todella innoissaan lähdössä IberCup Cascais turnaukseen. Ei pelkästään, koska saavat pelata huippujoukkueita vastaan, vaan myös nähdäkseen oman nykytasonsa ja tavatakseen hyviä pelaajia muualta Pohjoismaista joiden kanssa saavat harjoitella. NF Academy tapahtumat ovat fantastisia. Kun harjoittelet huippuvalmentajien kanssa toisten samanikäisten taitavien pelaajien mukana näet missä kansainvälisen jalkapallon taso todellisuudessa on.»
Björn Helge Riise, entinen Fulhamin ja Norjan maajoukkueen pelaaja

«Vasta palattuamme kotiin näimme ison parannuksen Kevinissä pelaajana. Hän on nyt varmempi pelaajana ja hänen päätöksentekonsa on parempaa. Syy tähän on hyvä kokemus ja NF Academyn hyvät valmentajat. Emme kadu sekuntiakaan, että valitsimme NF Academyn taitavan joukkueen.”
Thomas Hansvoll, entinen ammattinyrkkeilijä ja Norjan mestari

“Aika NF Academyn kanssa antoi esimakua jokapäiväisestä ammattilaisen elämästä. Todella pätevät valmentajat ja hyvät pelaajat ympärilläni. Päivät oli hyviä ja opin paljon. Tämän leirin jälkeen vasta uskalsin vierailla ulkomaisissa joukkueissa näyttämässä mitä osaan.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg ja Ruotsin U17 maajoukkue

“Olen todella tyytyväinen viime vuoden osallistumiseeni IberCupissa NF Academyn joukkueessa. Se oli todella jännittävää ja inspiroivaa saada pelata joukkueessa niin monen muun hyvän Norjalaisen, Ruotsalaisen ja Tanskalaisen pelaajan kanssa. Sain uutta motivaatiota harjoitteluun pelattuani hyviä vastustajia vastaan Portugalista, Espanjasta ja Meksikosta.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga ja Norjan U17 maajoukkue

«Pääsiäisenä 2018 olin Cascaissa, Portugalissa NF Academyn kanssa pelaamassa IberCup Cascais 2018 turnauksessa. Se oli ensimmäinen kerta NF Academy joukkueessa ja hieno kokemus. Sain matkalta paljon. Harjoitukset, pelit, valmentajat ja pelaajat olivat fantastinen yhdistelmä hauskanpitoa ja jalkapalloa.”
Filip Mellbin, Tankan U16 maajoukkue

ETSI TAPAHTUMA

- Valitse yksi vaihtoehto - Sinut ohjataan automaattisesti valittujen vaihtoehtojen tuloksiin -

Start typing and press Enter to search